Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
spis me nastvalo ,ze hostitelka nezasahla driv ,nechala to zajit daleko,byt holkama jen uz za to ji dam mene bodu, kvuli penezum bych nesnesla rev u sveho stolu ![]()
Nemyslím si, že byla nalitá. Někteří lidé mají prostě takovou povahu a nemusí nic pít, říká se jim cholerici
.
softvelvet píše:Šílená komedie,ta by dostala takovou přes tu hubu že by druhou chytla o futra.
Nemyslím si, že byla nalitá. Někteří lidé mají prostě takovou povahu a nemusí nic pít, říká se jim cholerici.
kitri píše:
spis me nastvalo ,ze hostitelka nezasahla driv ,nechala to zajit daleko,byt holkama jen uz za to ji dam mene bodu, kvuli penezum bych nesnesla rev u sveho stolu
Já si myslím, že by to stejně nemělo smysl. Ona byla prostě v ráži a tu by nikdo nezatravil. ![]()
Ahoj,tak to já byla dnes u televize naprosto v šoku. Ta co tam předvedla jsem v životě neviděla.
![]()
No já si fakt myslim, že byla něčím sjetá
Jak tu někdo psal, tak ty schody seběhla úplně v pohodě. Na takovej výlev by se musela motat jak blázen
No každopádně zítra tam příjde, což už vůbec nechápu…A omluví se jenom té Jarce a ostatním řekne, že se teda neomluví ![]()
Holky tak dneska to bylo něco že?Já myslím,že byla spíšnějaká zfetlá,protože to není normální.
no dneska to tedy bylo maso
, normálně mi z té holky bylo blbě. Přímo na primě na stránkách prostřeno se vyjadřuje někdo, kdo má zkušenosti z praxe z psychologické poradny, že určitě ta kočka trpí nějakou poruchou.
Dnešní hostitelka No comment.Nechápu proč něco neřekla dřív a klidně si tam jedla.To jsem celkem nepobírala.
Je to opravdu zvláštní jak se ta Eva chovala.Jsem zvědavá na zítřek.To bude maso.
jako kdyby jim z plnejch plic rekla co si o nich mysli tak si clovek rekne no cholerik, ale to jak se tam potom chovala dal, to nemuze bejt normalni clovek.
Všimly jste si, že poslední dobou se tam vždy najde jedinec co prudí? ![]()
Sumaya píše:
Všimly jste si, že poslední dobou se tam vždy najde jedinec co prudí?
Prave proto to moc nesleduju. Zvrtlo se to v prehlidku prudicich individui. A nejvic me vytaci lidi, co lezou do poradu o vareni a neji kraliky, zeleninu, smetanu, smazene, pecene, dusene...... ![]()
Slovenske Bez servitky je vic na urovni.
Dobré ránko.já si osobně myslím,že ji nekdo ze štábu řekl jak mluví ty holky mimo stul.Že u stolu řeknou dobré a vedle uplný opak .třeba to pan rejža udělal naschval ,aby bylo vzrušo .A ona to trochu přehnala.Lituju tu paní ,ale ty další se chovají taky hnusně,až na tu rockerku ,a se zda v klidu.