Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
terdule píše:M-a-j-a píše:a myslíš ,že dotoho nahusto pudou?nejdřív si asi ty individua skouknouterdule píše:No ale oni přece nemůžou vědět jak se zachovají. Oni to vybírají podle přihlášek ne?
já si myslím,že si dal štáb speciální práci a tuto skupinku dal pro pobavení
No to asi jo, ale myslím, že z toho jednoho sezení nepoznají, že se posléze sežerou ![]()
M-a-j-a píše:terdule píše:No to asi jo, ale myslím, že z toho jednoho sezení nepoznají, že se posléze sežerouM-a-j-a píše:a myslíš ,že dotoho nahusto pudou?nejdřív si asi ty individua skouknouterdule píše:No ale oni přece nemůžou vědět jak se zachovají. Oni to vybírají podle přihlášek ne?
já si myslím,že si dal štáb speciální práci a tuto skupinku dal pro pobavení
jako že jsou psycho?to bychom přišly o zážitky
hezký den ![]()
terdule píše:M-a-j-a píše:jako že jsou psycho?to bychom přišly o zážitkyterdule píše:No to asi jo, ale myslím, že z toho jednoho sezení nepoznají, že se posléze sežerouM-a-j-a píše:a myslíš ,že dotoho nahusto pudou?nejdřív si asi ty individua skouknouterdule píše:No ale oni přece nemůžou vědět jak se zachovají. Oni to vybírají podle přihlášek ne?
já si myslím,že si dal štáb speciální práci a tuto skupinku dal pro pobaveníhezký den
jj
![]()
Ja myslim, ze na vyberu soutezicich do reality show se urcite podili i nejaky psycholog nebo nekdo kdo je schopen odhadnout lidi nejakym zpusobem na prvni pohled. Urcite ty lidi prochazeji nejaym castingem a pak ty particky dava cely tym lidi dohromady ![]()
Tak dnes to zase bude něco…
tohle byl teda týden, doufám že příští už bude lepší parta.
Taky by mě zajímalo jak probíhá vybírání lidí, ![]()
Ta holka je nemocna a jakmile zacne chlastat tak se vzdy dorazi, ta bude mit nekde skrytej hoooooooodne velkej problem na dusi, jinak to neni mozny.
Dneska mi dost lezla na nervy Anicka, chytra jak radio, obcas mela komenty, jak kdyz varila minimalne pro ****hotel.
clovek píše:
Ta holka je nemocna a jakmile zacne chlastat tak se vzdy dorazi, ta bude mit nekde skrytej hoooooooodne velkej problem na dusi, jinak to neni mozny.Dneska mi dost lezla na nervy Anicka, chytra jak radio, obcas mela komenty, jak kdyz varila minimalne pro ****hotel.
to rikam od zacvatku,ze ta Eva je proste nemocnej clovek,jinak to enni mozny preci
jinak ta Anicka-u tej jsem vypozorovala,ze to neni vubec upriomnej clovek..pochvalia za zady pomluvi..tak to reknu narovinu,nebo aspon drzim hubu preci..nevim no,take mi enejak nesedla..jinak myslim,ze vyhra padla do spravnych rukou…
![]()
Tak podle mne ,je největší potvora ta Anna.Eva to zas přehnala,neumí se ovládat a konzumovat alkohol.Ale ta anna je i bez toho alkoholu zákeřná.
no ta anna byla poradne falesna, pobavila me teda hlaskou ze ta dnesni neprisla s nicim novym a ze sekanou si koupi kdekoli
no nee ze by svickova byla neco novyho a echt tezkyho, je teda fakt ze ja ji v 17 neumela ale stejne…
no eva to je vazne psychous, hlavne neumi pit
já tedy nechápu nikoho ze zúčastněných.......Hostitelky, u kterých Eva vyváděla, ji měly regulérně vyhodit, tudíž i Tereza dnes.....
Ta Anna byla tak falešná, že to z ní úplně čišelo ......
No a hlavně mě zaráží, že se někdo nechá přesunout někam na samotku......Osobně bych se tedy zvedla a odešla…
Jinak ta Eva- taková hezká holka a takový magor, škoda jí
sthan píše:
Tak podle mne ,je největší potvora ta Anna.Eva to zas přehnala,neumí se ovládat a konzumovat alkohol.Ale ta anna je i bez toho alkoholu zákeřná.
jj,Anna je falesna a nedobrá…to eva aspon rekne scuj nazor-ale je proste enmocna a mea by se lecit!!!!!jinak co se tyce tej Anny-ta ejndou anrazi… ![]()
lenholka píše:
no ta anna byla poradne falesna, pobavila me teda hlaskou ze ta dnesni neprisla s nicim novym a ze sekanou si koupi kdekolino nee ze by svickova byla neco novyho a echt tezkyho, je teda fakt ze ja ji v 17 neumela ale stejne…no eva to je vazne psychous, hlavne neumi pit
souhlasím..
holky povidejte jsem to bohuzel dneska nevidela…a video asi jeste nebude…