Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já nemám slov
to jsem ještě opravdu neviděla ta holka nejde ani nijak slušně nazvat......
Každý ať si udělá úsudek
chudák dnešní hostitelka, pěkně zkažený večer, ale zase podle bodování to vypadá, že vyhrála. Té holce asi fakt hráblo, taková ostuda.
tak fakt hustý… ta si zaslouží ránu mezy oči,
co si o sobě myslí… ![]()
já být zítřejší hostitelkou tak tu Evu posadím mimo hlavní stůl, a vůbec na ni nepromluvím…
tak jsme se s chlapem doma pobavili
![]()
ta musela bejt totalne na s****u ![]()
a koukam ze to bude zitra pokracovat podle ukazek:)
No necháme se překvapit co nás zítra bude čekat,ta mladá holčina řekla že chce jenom ty co sedí u stolu
no jsem zvedava jak se ted bude devence zit, ta aby emigrovala nejlepe ![]()
Ji snad zaplatili,aby se chovala jak kr..a. Nestacim zirat, otresne, ma z ostudy kabat, zitra se ji pujde hezky do skoly a rodice z ni maji jiste radost. Bohuzel se obavam, ze s jejim sebevedomim to neotrese a bude se takhle nechutne chovat cely zivot.
No jak na to muj chlap nekouka,tak taky nemohl od te televize odejit
.
Je mi lito hostitelky,ale bylo to lepsi jak nejaka komedie. ![]()
V jednom ale měla pravdu, že jsou některé strašně falešné.
Já si myslím, že jí zítra ve škole řeknou, že byla dobrá jak jim to nandala!
Já být hostitelkou, tak teda zasáhnu dřív a nenechám to dojít tak daleko. Přece jenom to dnes měla řídit ona.
vtipný… jak se nechaly všechny čtyři tou Evou rozhodit.
Nechápu… jedna uřvaná, afektovaná pipka u stolu takhle zkazí večer. Kdyby ji ty čtyři prostě ignorovaly, udělaly by mnohem líp. Eva by přišla o obecenstvo a alespoň by zmlkla.
Jinak za zábavu si paní Jaruška zaslouží plnej počet bodů ![]()
Jde pojmenovat,je to kráva,a to vlastně taky ne to bych ten bobytek urážel ![]()
M-a-j-a píše:ˇ6e to řeknou tomu bych i věřil,protože dnešní holčiny jsou tak trochu hulvátky,vím očem mluvím,když je někdy poslouchám (a to bych neměl)baví se hůř než kluci. Chlapi mezi sebou ještě vyjdou, ale holky?
zbrnda píše:M-a-j-a píše:ˇ6e to řeknou tomu bych i věřil,protože dnešní holčiny jsou tak trochu hulvátky,vím očem mluvím,když je někdy poslouchám (a to bych neměl)baví se hůř než kluci. Chlapi mezi sebou ještě vyjdou, ale holky?
jj někdy to stojí za to. Mi stačí, když jde taková partička holek kolem mě. Stydím se za ně!
mladá, suveréní holka, ktzeré zatím všechno prošlo…
zajímalo by mě co na ten její výstup říkal ten její přítel.. ![]()
jestli to není nějakej nouma, co je doma pod pantoflem..