Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už po prvním slovu mi přišla falešná a taky bude. Je hrozně nesympatická a vařit neumí ![]()
teda takhle jsem nevarila ani kdyz jsem zacinala ![]()
pry ze normalne nikdy nic nezkazi…no nevim…
ale jak ja se tesim na dalsi dily ![]()
tak tento týden se asi dívat nebudu, nějak mě ty všechny ženský neberou … ale obdivuju slečny odvahu, s takovým menu, navíc s takhle provedeným, bych se možná drobet styděla ![]()
tak dneska jsem zvědavá jaká bude atmosféra… ![]()
a ta co vařila včera, je zase na ránu, pěkně chytrá, přitom včera se moc nepředvedla.
jojo, prej ze si to ta dneska ulehcila, ale co mela ona za praci na fondech a na strudlu?? ![]()
Holky já zas po delší době začala sledovat.
Probůh co je to tam tenhle týden za pipky? Kromě ty nejstarší paní, jsou tam jedna vedle druhý vhodná na pár facek ![]()
Tak kromě té starší paní, bych je všechny ohnula přes koleno a dala jim pěkných pár na zadek. Hrají si na dospělé a přitom jsou rozmazlené a ohrnují nos nad vším. Ostuda!
No ja taky nejak nechapu, delaji holky „dobrou“ reklamu sve generaci. Tu dnesni slecnu jsem opet moc nepochopila, ale ta vcerejsi mela zrovna co kritizovat
. Proc se tam takoveto osubky vubec hlasi????
no tak dneska zase nic, tak asi zitra se to rozjede
to vari ta nejstarsi ne??
No holky je to mazec, jako já jsem o 3 roky starší než dnešní kuchtička. Třeba taková ve skutečnosti není, ale mě přijde tím jak mluví, že každým opovrhuje a každýho považuje za mentálně retardovaného
No a ta 17 letá žába, tak na kameru řekne, že se jí tam nelíbí, ale večer před hostitelkou pochválí.
JO a scéna s otvírákem mě pobavila ![]()
![]()
Pravidelně to nesleduju, ale tento býden bych to ráda viděla…Docela žasnu, co tam ty mladý holky předváděj…Chudák ta starší paní, z té jedíné mám normální pocit, z těch mladých mi jde mráz po zádech…Těžko říct, jaké jsou v civilu, ale tady se porjevují tak,mže bych si nerozuměla ani s jednou