Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
473
7.5.11 11:09

To byl ale týden, co? Ale aspoň jsme se pobavili :mrgreen: . Je fakt, že Eva nějaký problémy určo má a hlavně bych řekla, že se chtěla zviditelnit. Jen nevím, jestli to bylo to pravé ořechové… 8-o A ta Anička mě přišla z nich nejhorší … takový brouk pytlík, všechno vím, všechno znám. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
8.5.11 21:23

To teda byl týden,ale super.Aspoň t nebylo nějaké nudné jak někdy.Jsem zvědavá na příští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
8.5.11 22:28

Tady možná vysvětlení, proč to nevzdala a radši trpěla samotku :nevim: .

http://www.ahaonline.cz/…k-opila.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
9.5.11 09:49

no a ty dalsi dny byla taky ozrala ci co ze mela porad tak navrch a nechtela se omluvit??pfff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
9.5.11 09:52

Holky, já jsem to právě neviděla ten den kdy se pohádaly až pak jak byla na té samotce. Co se tam stalo?? Video tedka nespustím…
Je pravda ze oni nesmí odstoupit pze pak mají pokuty desny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
9.5.11 18:59

tak dneska to Prostreno takovy enmastny-neslabny nu..tak uvidime,jak se to rozjede :mrgreen: :mrgreen: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
13142
9.5.11 20:36
Janni.na88 píše:
tak dneska to Prostreno takovy enmastny-neslabny nu..tak uvidime,jak se to rozjede :mrgreen: :mrgreen: :think: :think:

No jo no, chyběla tam Evička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
10.5.11 07:46
kometa32 píše:
Janni.na88 píše:
tak dneska to Prostreno takovy enmastny-neslabny nu..tak uvidime,jak se to rozjede :mrgreen: :mrgreen: :think: :think:

to jo, včera to byla pěkná nuda :D oproti minulému týdnu.

• Citovat
  • Upravit
Janni.na88
10.5.11 09:18
kometa32 píše:
Janni.na88 píše:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk: :palec: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Janni.na88
10.5.11 09:18
softvelvet píše:
kometa32 píše:
Janni.na88 píše:
to jo, včera to byla pěkná nuda :D oproti minulému týdnu.

tak uvidieme,jestli to zacen ybt dneska nejak zajimave… :think: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
13142
10.5.11 10:21

Pro mě zatím nejméně sympatická je ta Marie, co bude vařit v pátek :nevim: Ale ta zábava byla včera moc dobrá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
10.5.11 13:16

jj,ta zabava byla dobra,to jsem zrovna rikala…:)))no,je pravda,ze ta MArie nic moc..uvidime,co se z ni vyklube :mrgreen: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5233
10.5.11 21:26

Ahojte holky,
tak já tento týden nějak nestíhám se dívat.Venku je hezky tak trajdáme.Ale asi mi zatím nic neuniklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janni.na88
11.5.11 06:50
J-Zicek píše:
Ahojte holky,
tak já tento týden nějak nestíhám se dívat.Venku je hezky tak trajdáme.Ale asi mi zatím nic neuniklo.

nene,nic ti neuteklo ani…tento tyden to vypada,ze to bude vcelku pohodove…holky se tam spolu porad smejou a tak…:)))) :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
13142
11.5.11 07:23

Ano, je tam zatím pohodička..ale na dnešní díl se těším :-) Martina má vařit liškovou omáčku a vyleje ji do záchodu, tak jsem zvědavá čím ji nahradí…Jinak jsem si všimla, že zvýšili výhru na 40.000 Kč, tak jdem do toho, né??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí