Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To byl ale týden, co? Ale aspoň jsme se pobavili
. Je fakt, že Eva nějaký problémy určo má a hlavně bych řekla, že se chtěla zviditelnit. Jen nevím, jestli to bylo to pravé ořechové…
A ta Anička mě přišla z nich nejhorší … takový brouk pytlík, všechno vím, všechno znám.
![]()
To teda byl týden,ale super.Aspoň t nebylo nějaké nudné jak někdy.Jsem zvědavá na příští.
Tady možná vysvětlení, proč to nevzdala a radši trpěla samotku
.
no a ty dalsi dny byla taky ozrala ci co ze mela porad tak navrch a nechtela se omluvit??pfff
Holky, já jsem to právě neviděla ten den kdy se pohádaly až pak jak byla na té samotce. Co se tam stalo?? Video tedka nespustím…
Je pravda ze oni nesmí odstoupit pze pak mají pokuty desny.
tak dneska to Prostreno takovy enmastny-neslabny nu..tak uvidime,jak se to rozjede
![]()
Janni.na88 píše:
tak dneska to Prostreno takovy enmastny-neslabny nu..tak uvidime,jak se to rozjede![]()
![]()
![]()
No jo no, chyběla tam Evička ![]()
kometa32 píše:Janni.na88 píše:No jo no, chyběla tam Evička
tak dneska to Prostreno takovy enmastny-neslabny nu..tak uvidime,jak se to rozjede![]()
![]()
![]()
to jo, včera to byla pěkná nuda
oproti minulému týdnu.
kometa32 píše:Janni.na88 píše:No jo no, chyběla tam Evička
![]()
![]()
softvelvet píše:kometa32 píše:to jo, včera to byla pěkná nudaJanni.na88 píše:No jo no, chyběla tam Evička
![]()
![]()
oproti minulému týdnu.
tak uvidieme,jestli to zacen ybt dneska nejak zajimave…
![]()
Pro mě zatím nejméně sympatická je ta Marie, co bude vařit v pátek
Ale ta zábava byla včera moc dobrá ![]()
jj,ta zabava byla dobra,to jsem zrovna rikala…:)))no,je pravda,ze ta MArie nic moc..uvidime,co se z ni vyklube
![]()
Ahojte holky,
tak já tento týden nějak nestíhám se dívat.Venku je hezky tak trajdáme.Ale asi mi zatím nic neuniklo.
J-Zicek píše:
Ahojte holky,
tak já tento týden nějak nestíhám se dívat.Venku je hezky tak trajdáme.Ale asi mi zatím nic neuniklo.
nene,nic ti neuteklo ani…tento tyden to vypada,ze to bude vcelku pohodove…holky se tam spolu porad smejou a tak…:))))
![]()
Ano, je tam zatím pohodička..ale na dnešní díl se těším
Martina má vařit liškovou omáčku a vyleje ji do záchodu, tak jsem zvědavá čím ji nahradí…Jinak jsem si všimla, že zvýšili výhru na 40.000 Kč, tak jdem do toho, né???
![]()