Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky.Tak tento týden docela vyvedená partička.
Možná tam bude i nějaký ten vztah.
Tak tady se to nějak zaseklo. ![]()
Já minulý týden nestíhala sledovat, ale ted má přítel odpolední, tak zase budu koukat.
Tak parta tento týden vypadá dobře, uvidíme co se bude dít…
no já myslím, že tak ideální nebudou - po dnešku tam vidím minimálně 2 prudiče - slečnu nebo paní, co nejí okurky, salát, brusinky … a toho nejstaršího pána, ten se mi zdá nějaký úlisný ![]()
Přesně tak, oni se ještě vybarví ![]()
Musím se ale přiznat, že ty šťouchané brambory s tím uzeným jsem ještě nezkoušela…a může to být dost dobrý. ![]()
Ahoj holky,
já teď jak je hezky vůbec nestíhám večerní prostřeno sledovat, tak sleduju jen to, co dávají dopoledne a tam ej jiná parta.
M-a-j-a píše:
lentilko oni ráno opakují ty staré díly
Já jsem si to myslela, ale tyhle jsem ještě neviděla, tak se mám na co koukat.
lleennttiillkkaa píše:M-a-j-a píše:Já jsem si to myslela, ale tyhle jsem ještě neviděla, tak se mám na co koukat.
lentilko oni ráno opakují ty staré díly
Já viděla snad všechny
V té ranní partě je ten děd šíleně urýpaný ![]()
M-a-j-a píše:lleennttiillkkaa píše:Já viděla snad všechnyM-a-j-a píše:Já jsem si to myslela, ale tyhle jsem ještě neviděla, tak se mám na co koukat.
lentilko oni ráno opakují ty staré dílyV té ranní partě je ten děd šíleně urýpaný
Já sleduju prostřeno poměrně krátce někdy od listopadu asi. No ten dědek je protivnej jak činže
Tak já jsem ještě větší nováček - já to sleduju tak 2 měsíce… ![]()
Tak já taky sleduji pořad Prostřeno od začátku. Ovšem fascinují mě tam někteří jedinci, kteří některé jídlo si nezkusí a jdou ho vařit v soutěži poprvé
To nepochopím… ![]()
kometa32 píše:
Tak já taky sleduji pořad Prostřeno od začátku. Ovšem fascinují mě tam někteří jedinci, kteří některé jídlo si nezkusí a jdou ho vařit v soutěži poprvé![]()
To nepochopím…
To taky nechápu ještě se tím chlubí ![]()