Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je fakt, že Zdeněk mi není 2× sympatický, ale takové vyčítání si nezasloužil
Myslím si, že u hlavního chodu to nebylo vhodné…
No a ta Dana si naběhla,
první sama ukazuje kalhotky a pak dělá „Vlastu“
![]()
kometa32 píše:
Je fakt, že Zdeněk mi není 2× sympatický, ale takové vyčítání si nezasloužilMyslím si, že u hlavního chodu to nebylo vhodné…
No a ta Dana si naběhla,první sama ukazuje kalhotky a pak dělá „Vlastu“
![]()
Nakonec to bylo celkem zdárné zakončení týdne, bez hádek a nařčení..a výherci byli 3.
A jak jim vadilo, že nebyl čerstvý tuňák při předkrmu
![]()
Ahojte holky,
po dlouhé době se opět hlásím.Prostřeno sleduji jen jak mi vyjde čas.Teď se stěhujeme takže celkem fofry.Ale tento týden byl vcelku povedený.Výherci 3 takže dobrý.
Uvidíme příští týden.
Přeji příjemné stěhování a až se nastěhujete, tak se přihlas do Prostřeno, ať Váš nový byteček vidí celý národ
![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se podívat na recept od Zděňka na polívku „DOBRÉ MANŽELKY“ ale na iprima.cz mi to po kliknutí na recept píše:„přístup odepřen“
a ostatní mi normálě jdou
Nevíte jak na to?Díky ![]()
Dnes se mi tam ukazuje „přistup odepřen“ na všechny recepty z minulého týdne
Já si chtěla opsat ten hubník, nebo jak se to jmenovalo ![]()
Tak jak se Vám líbí tahle partička? Mě přijde, že má někdy pán nemístné hlášky.
A body lítaly celkem vysoko, co? ![]()
Tento týden je ze sev. Moravy a k ní mám blízko ![]()
A co se týče soutěžících, tak ten pán mi tam trošičku svým „hospodským“ chováním vadí…
Ale líbilo se mi hodnocení, tak to podle mě má být- jsem spokojená? Dám 9,10 bodů, na další večeři to samé, pokud mi chutná…a ne si nechávat rezervy
to nepochopím ![]()
KOmeto já jak na to koukám už delší dobu, tak ty díly ze sev. m. bývají většinou takové otevřené a veselé
Holt jsme tady hodní lidé
![]()
Jinak ten chlapík bude teda číslo. Jsem zvědavá jak dlouho mu to budou ty holky trpět ![]()
Ahoj holky
můžu se přidat??
Prostřeno taky sleduju…tento týden jsem zvědavá, chlap bude trošku úúchylnej
nemám tyhle typy ráda…
Moc jsem zvědavá na tu postiženou paní je mi moc sympaticka- klobouk dolů před takovýma lidma…a moc fajn mi přijde ta nejstarší…holčina včera šikovná ale jako nenadchla…
Majo, já pocházím taky ze sev. Moravy, do Čech jsem se přivdala
a s tou otevřeností máš pravdu..jak se říká : „Moravák se dřív shodne se Slovákem, než s Čecháčkem.“
![]()
A teď k tématu: Na tu nevidomou paní jsem zvědavá jak to zvládne ![]()
A ta starší paní mě taky mile překvapila.
Kometo tak u nás je to tak, že manžel přišel z čech zamnou ![]()
No jsem zvědaá na další díly ![]()
JJ, tento týden to bude zajímavá partička, ten pán má teda občas takové divné narážky, ale uvidíme.
Jídlo nic moc zvláštního, ale bodování vysoké ![]()