Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
2.6.11 22:25

Já jsem to taky čekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
3.6.11 16:31

Je fakt, že Zdeněk mi není 2× sympatický, ale takové vyčítání si nezasloužil :cry: Myslím si, že u hlavního chodu to nebylo vhodné…
No a ta Dana si naběhla, :zed: první sama ukazuje kalhotky a pak dělá „Vlastu“ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
3.6.11 17:17
:palec:
kometa32 píše:
Je fakt, že Zdeněk mi není 2× sympatický, ale takové vyčítání si nezasloužil :cry: Myslím si, že u hlavního chodu to nebylo vhodné…
No a ta Dana si naběhla, :zed: první sama ukazuje kalhotky a pak dělá „Vlastu“ :mrgreen: :mrgreen:
:palec: :palec: presne tak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
3.6.11 20:58

Nakonec to bylo celkem zdárné zakončení týdne, bez hádek a nařčení..a výherci byli 3.
A jak jim vadilo, že nebyl čerstvý tuňák při předkrmu :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
3.6.11 22:02

Ahojte holky,
po dlouhé době se opět hlásím.Prostřeno sleduji jen jak mi vyjde čas.Teď se stěhujeme takže celkem fofry.Ale tento týden byl vcelku povedený.Výherci 3 takže dobrý.
Uvidíme příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
3.6.11 22:04

Přeji příjemné stěhování a až se nastěhujete, tak se přihlas do Prostřeno, ať Váš nový byteček vidí celý národ :pankac: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
4.6.11 19:13

Ahoj holky, chtěla jsem se podívat na recept od Zděňka na polívku „DOBRÉ MANŽELKY“ ale na iprima.cz mi to po kliknutí na recept píše:„přístup odepřen“ :nevim: a ostatní mi normálě jdou :think: Nevíte jak na to?Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
6.6.11 09:58

Dnes se mi tam ukazuje „přistup odepřen“ na všechny recepty z minulého týdne :zed: :zed: Já si chtěla opsat ten hubník, nebo jak se to jmenovalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
7.6.11 09:17

Tak jak se Vám líbí tahle partička? Mě přijde, že má někdy pán nemístné hlášky. 8-o 8-o A body lítaly celkem vysoko, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
7.6.11 09:30

Tento týden je ze sev. Moravy a k ní mám blízko :srdce:
A co se týče soutěžících, tak ten pán mi tam trošičku svým „hospodským“ chováním vadí…
Ale líbilo se mi hodnocení, tak to podle mě má být- jsem spokojená? Dám 9,10 bodů, na další večeři to samé, pokud mi chutná…a ne si nechávat rezervy :zed: to nepochopím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
7.6.11 10:03

KOmeto já jak na to koukám už delší dobu, tak ty díly ze sev. m. bývají většinou takové otevřené a veselé :think: Holt jsme tady hodní lidé :mrgreen: :mrgreen:

Jinak ten chlapík bude teda číslo. Jsem zvědavá jak dlouho mu to budou ty holky trpět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
7.6.11 10:06

Ahoj holky :mavam: můžu se přidat??
Prostřeno taky sleduju…tento týden jsem zvědavá, chlap bude trošku úúchylnej :lol: nemám tyhle typy ráda…
Moc jsem zvědavá na tu postiženou paní je mi moc sympaticka- klobouk dolů před takovýma lidma…a moc fajn mi přijde ta nejstarší…holčina včera šikovná ale jako nenadchla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
7.6.11 10:16

Majo, já pocházím taky ze sev. Moravy, do Čech jsem se přivdala :lol: a s tou otevřeností máš pravdu..jak se říká : „Moravák se dřív shodne se Slovákem, než s Čecháčkem.“ :mrgreen: :mrgreen:

A teď k tématu: Na tu nevidomou paní jsem zvědavá jak to zvládne :nevim:
A ta starší paní mě taky mile překvapila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
7.6.11 10:35

Kometo tak u nás je to tak, že manžel přišel z čech zamnou :-)

No jsem zvědaá na další díly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
7.6.11 11:00

JJ, tento týden to bude zajímavá partička, ten pán má teda občas takové divné narážky, ale uvidíme.
Jídlo nic moc zvláštního, ale bodování vysoké :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky