Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nechapu proc do toho Krystofa porad husti ze neji maso, je to prece jeho volba on je taky nenuti aby byli vegetariany.
Pokud ma nekdo nejakou potravinovou odchylku nebo alergii apod. je to v dnesni dobe uplne normalni, jen si myslim ze by ostatni soutezici meli o tom byt predem informovani aby to bylo fer. Muzou pak menu prizpusobit, anebo pro dotycneho udelat jine jidlo, v tom zadny problem nevidim, pokud se rozshodnou nerespektovat to a nepripravi nic extra je to holt jejich vec a dotycny je podle toho nejspis i oboduje. Nevim proc by se tam nemeli hlasti vegetariani, je to porad o jidle ne jen o mase.
jenže oni nesmí měnit menu!!!
a jak má hodnotit když to nežere?
zabral místo jiným, co by se třeba rádi zúčastnili a předvedli se jinak než ta buzna vegetariánská ![]()
popletka píše:
jenže oni nesmí měnit menu!!!a jak má hodnotit když to nežere?
zabral místo jiným, co by se třeba rádi zúčastnili a předvedli se jinak než ta buzna vegetariánská
Menu menit nesmi, ale uvarit neco extra muzou, vzdyt to tam delaji porad, k tomu tvymu vyroku-buzna vegetarianska se vyjadrovat nechci, svedci to o tve inteligenci.
Měli by udělat speciální kolo pro vegetariány, jinak nemůže objektivně hodnotit.
MUFICE píše:
Měli by udělat speciální kolo pro vegetariány, jinak nemůže objektivně hodnotit.
Anebo tak jak rikas ty, ja nejsem vegos, ale myslim ze vegosi taky maji pravo se zucastnin v poradu o vareni, ale holky rekneme si to uprimne, kdyby tam nebyli ty vzajemne konfrontace nebylo by to tak zazivne. Vzpominam na to kdyz tam byla jakasi ozrala modelka, tusim to byli nejsledovanejsi dily.
mufice:
přesně, máš pravdu, a na to bych se i ráda podívala a nechala se inspirovat, mamka není vegouš ale vaří občas bezmasá jídla, soja atd. a je to fakt skvělé ![]()
p:
k tomuto označení bych se nesnížila kdyby se včera nechoval tak jak se choval a do chudáka Pepy se nenavážel, to pak již jiné označení není možné. mrkni do diskuze na prostřeno a napiš jim to co mě
![]()
ale něco na tom je, oni si vybírají typy co si říkaj o nějaké pozdvižení a hádky.
ať už u nich či mezi námi, nestranými pozorovateli.
p:
psala jsem jen svůj názor a po včerejšku ho nezměním, Pepa být ostřejší, tak ho utne hned. jemu bych výhru přála a moc.
popletka píše:
mufice:přesně, máš pravdu, a na to bych se i ráda podívala a nechala se inspirovat, mamka není vegouš ale vaří občas bezmasá jídla, soja atd. a je to fakt skvělé
p:
k tomuto označení bych se nesnížila kdyby se včera nechoval tak jak se choval a do chudáka Pepy se nenavážel, to pak již jiné označení není možné. mrkni do diskuze na prostřeno a napiš jim to co mě![]()
![]()
Hele mne je jedno nejaka diskuze kdesi jinde, pokud se kluk navazel do jineho svedci to i o jeho IQ a ja bych se nesnizila ani k tomu byt na jeho urovni tim ze jej budu urazet podobnym zpusobem. Ale nechme toho nechci tady cerit vodu. Porad je o vareni i kdyz jak uz jsem psala vyse ne vsichni na nej koukame jen kvuli vareni.
Jsem zvedava jak to dneska dopadne, Pepovi bych to taky prala, i kdyz s tim jeho menu nevim nevim
ten kluk měl šanci a pos…l to, no.
je to puberťák, z toho vyroste a pokud ne, tak mu přeji hodně štěstí do života…
no právě, že to vyhraje asi ta Mařena dneska, tedy co jsem četla.
byla včera stejně sprostá jako Kryštof.
závidím Pepovi ledový klid, s jakým to ustál ![]()
ať se dnes ta slepice co jí nic není dobré ukáže.
hlasovala jsem na iprima alespoň na netu pro Pepu
popletka píše:
no právě, že to vyhraje asi ta Mařena dneska, tedy co jsem četla.byla včera stejně sprostá jako Kryštof.
závidím Pepovi ledový klid, s jakým to ustál
ať se dnes ta slepice co jí nic není dobré ukáže.
hlasovala jsem na iprima alespoň na netu pro Pepu
Ta baba je hrozná a ještě k tomu vyžraná, doufám, že to nevyhraje ![]()
Tu marenu taky nemusim je to pekna buranka, neumi se vyjadrovat ani v TV, te to taky nepreju, a te namistrovane blondyne uz vubec, mate pravdu tento tyden ta parta teda stoji za to, ten Pepa si to asi zaslouzi nejvic.
pokud štěstí sedla na vole, v jejím případě krávu jako ona, tak ikdyž je to pořad o vaření a jídle, tak přeci jde i o chování soutěžících a celkové diplomacii.
tak když mě nechutná, tak to řeknu nějak rozumněji než ona.
ale dle mého jí šmakovalo a tohle je jen taktika!!!!!!!!!!