Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no tak to jsi mě navnadila ještě víc, to bude mazec.
takový mám nejradši ![]()
heej tak to je teda zase něco, ten týpek. no už se těšim jak se to bude a co budou vařit ![]()
Tak co říkáte na sestavu tohoto týdne? Ta černovlasá asi bude fakt vypočítavá, jak už tu někdo psal. Chlap měl docela dobrý výběr jídla, tak nevím, proč mu dala jenom 5 bodů, bylo to na 7 - 8 bodů. Kolikrát tam vaří takové blafy a dají jim víc. ![]()
Tak nevím jak to jídlo chutnalo, ale ten chlap má pro dnešek můj obdiv ![]()
Ne každá ženská by tak dokázala uvařit…a to, že jim to neservíroval na talíři mě vůbec nepohoršilo… ![]()
Ten dnešní chlápek je takovej zvláštní no, ale ta holka je docela divná a furt něco kritizuje, co?
Měli nějaké poznámky k tomu těstu u předkrmu, jinak říkali, že je to dobrý. Ten, kdo vaří v pondělí, tak má vždy nevýhodu a dají mu většinou málo bodů, aby si nechali rezervu pro další.
holky Jilem je od nás 2 km a ani jednu neznám ![]()
chlap vařil dobře.. šlo mu to od ruky… líbilo se mi to..
nevím jak chutnalo.
A zábava byla zajímavá a nevšední…a nevím proč by měl dát knížku i té která prohrála
Sám řekl, že měl nachystanou jen 1 knížku pro vítězku a když se jich sešlo 3, tak všem výhercům. Tak kniha nabyl upomínkový předmět na památku, ale výhra.
kometa32 píše:
A zábava byla zajímavá a nevšední…a nevím proč by měl dát knížku i té která prohrálaSám řekl, že měl nachystanou jen 1 knížku pro vítězku a když se jich sešlo 3, tak všem výhercům. Tak kniha nabyl upomínkový předmět na památku, ale výhra.
Tak byla asi naštvaná a dala mu 5 ![]()
Chlapik byl svuj a v kuchyni mu to pekne odsejpalo, slo mu to lepe nez kolikrat lecjake zenske. Ja bych si dala vsechno s chuti. Taky mne nejak nepohorsoval jeho zpusob servirovani, pro sezeni venku na chalupe se to podle mne naopak hodilo. Bohuzel nevim kolik dostal bodu, musim prepinat na Vecernicek
. Z dam je mi sympaticka silnejsi tehule a ta starsi blondyna, zbytek mi moc nesedl, jak ta mlada tak ta stara byly docela urejpane a nic jim nevonelo.