Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Macík:
jako pozvánka na dnešní díl je fakt skvělý ten článek v Aha.cz jako mi doporučila Dice ![]()
na špinavé nádobí a stůl a prostírání já jsem pes, nevím, jak to u dotyčné přesně vypadá, zda jde o starý byt či dům a prostě je to tam starší nebo je to taková ta špína z lenosti utřít prach atd.
ale můžeme se mýlit, jak známe, třeba jen někdo ze soutěžících sáhl na vysokou skříň či našel smítko někde a v aha to zveličili na celkový bordel ![]()
dokud neuvidím nesoudím ![]()
popletka píše:
Macík:jako pozvánka na dnešní díl je fakt skvělý ten článek v Aha.cz jako mi doporučila Dice
na špinavé nádobí a stůl a prostírání já jsem pes, nevím, jak to u dotyčné přesně vypadá, zda jde o starý byt či dům a prostě je to tam starší nebo je to taková ta špína z lenosti utřít prach atd.
ale můžeme se mýlit, jak známe, třeba jen někdo ze soutěžících sáhl na vysokou skříň či našel smítko někde a v aha to zveličili na celkový bordel
dokud neuvidím nesoudím
Jdu se na to mrknou, koukám, že bude dnes sranda ![]()
to tedy bude
![]()
rychle jsem se maličko najedla, nevím jak mi bude potom ![]()
Já se jdu taky dívat a jsem na ni teda zvědavá. Ale je mi sympatická…
hm, hm, hm, no nevim…asi to muselo byt neprijemne, shodli se na tom vsichni ucastnici. ta kuchyn jeste jakztakz sla, ale ta loznice s tou koupelnou
. jidlo se mi teda nelibilo vubec. jak ji prosim obodovali, my mame zase vecernicek.
taky vás tady sleduju a ráda si čtu,jana dnes?můj názor je,že žije tak,na co má,ten úklid teda by mohl být lepší,ale drbat někoho,kdo nemá moc finančních prostředků a urážet jeho IQ a sama neví co je to fleška..
mě jana nepřišla špatná,ten bordel by mohla vylepšit,to že mají malinkej byteček,asi je to tam o financích…a ty dvě rakety?chtěla bych s nima sedět u jednoho stolu ![]()
Janu obodovali tuším 19 body ![]()
Souhlasím, žije jak jí finanční možnosti dovolí a vaří tak jak to její rodině chutná.
No jo, každý nemá na kontě miliony, ale ta vana byla nemytá hoodně dlouho
. Kdybych si domů pozvala televizi, tak bych uklidila lépe.
To jídlo vypadalo dobře. Jak chutnalo, to těžko soudit.No teda až na tu polévku, s tou se teda moc neukázala
.
Ta blonďatá paní to docela přehnala, že se v tom jídle rejpala. Zajímalo by mě, co ji tak nastartovalo?? 3 body je sakra málo
.
Já to beru tak, že je ten pořad točený s nadsázkou.
softvelvet píše:
No jo, každý nemá na kontě miliony, ale ta vana byla nemytá hoodně dlouho. Kdybych si domů pozvala televizi, tak bych uklidila lépe.
To jídlo vypadalo dobře. Jak chutnalo, to těžko soudit.No teda až na tu polévku, s tou se teda moc neukázala.
Ta blonďatá paní to docela přehnala, že se v tom jídle rejpala. Zajímalo by mě, co ji tak nastartovalo?? 3 body je sakra málo.
Já to beru tak, že je ten pořad točený s nadsázkou.
asi ta špinavá vana
to trošku jani přehnala,jinak si myslím,že všichni trošku přeháněli
terdule píše:softvelvet píše:asi ta špinavá vana
No jo, každý nemá na kontě miliony, ale ta vana byla nemytá hoodně dlouho. Kdybych si domů pozvala televizi, tak bych uklidila lépe.
To jídlo vypadalo dobře. Jak chutnalo, to těžko soudit.No teda až na tu polévku, s tou se teda moc neukázala.
Ta blonďatá paní to docela přehnala, že se v tom jídle rejpala. Zajímalo by mě, co ji tak nastartovalo?? 3 body je sakra málo.
Já to beru tak, že je ten pořad točený s nadsázkou.to trošku jani přehnala,jinak si myslím,že všichni trošku přeháněli
No jo, asi fakt ta vana a nebo ji nebylo dobře, jak říkal Petr.
a bůhví, co tam ještě bylo nebo se stalo, co jsme neviděli ![]()
no jo žije tak.. asi jí to nevadí! protože nějak ani nadšeně nereagovala že by tu přístavbu uskutečnit chtěla..
jídlo - štrůdl - nepřijde mi prostě ok když v takovéto soutěži koupí listové těsto a použije ho!!! to je podle mě propadák!
polívka - milionovou znám, nevypadala nic moc!!!
na tom mase se bohužel shodli všichni, že zavánělo! což bych teda asi taky nedala!!! a nesnědla ho! je pravdou, že labuťky se jí povedly! aby taky ne… je cukrářka!
já bych jí hodnotila tak na 5 - 6 bodů.. rozhodně její sebevědomí, že má na výhru bylo opravdu velmi naivní! špína koupelny dost strašná!
Listové těsto měla kupované, ale nebyla první ani jediná, která ho koupila a použila ho na pečení v pořadu Prostřeno.....
já vím že ne! listové je těžké doma udělat! ale prostě je to tak, že za mě do takovéto soutěže listové kupované nepatří!!! to není kuchařské umění! podle mého názoru! takový štrůdl se dá udělat i z taženého nebo kynutého! a pak je to kulinářsky protě umění! toť můj názor!
vím, že ho tam používají! ale podle mě je to prostě propadák..
![]()
Já ani nechápu, co mají všichni s těmito záviny. To tam dělá někdo skoro každý týden. A nepamatuji se, že by někdo to listové těsto dělal.