Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5532
26.9.11 11:31

Holky, opakují někde večerní prostřeno? Já jsem na to vždycky natěšená z ukázek, že se budu dívat a večer mě děti vyvedou z omylu, protože mají animáčka :zed: :lol: :zed:
No, a tak se dívám alespoň dopoledne na opakování a konečně jsem zjistila, že dávají úplně jiné díly, než jedou večer :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
26.9.11 11:37

no je to na houby, že dávají souběžně nové a staré díly :cert:

nevím, snad na iprima???

• Citovat
  • Upravit
50124
26.9.11 11:39

Když to někdy nevidím, tak si to pustím na iprima.cz/prostreno, jsou tam všechny díly. Jde to přepnout i na HQ, tak je to pak jak v TV :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
26.9.11 11:41
tterka píše:
Holky, opakují někde večerní prostřeno? Já jsem na to vždyck-y natěšená z ukázek, že se budu dívat a večer mě děti vyvedou z omylu, protože mají animáčka :zed: :lol: :zed:
No, a tak se dívám alespoň dopoledne na opakování a konečně jsem zjistila, že dávají úplně jiné díly, než jedou večer :zed: :zed: :zed:

Dřív jsem na to koukala i dopoledne, dávali to tak kolem 9-10h a byly to díly z předchozího dne, ted tam dávají ty staré :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
26.9.11 11:51

Na iprima jsoou všechny díly. Najedeš si na týden a člověka, kterého chceš vidět a můžeš koukat na celý díl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
26.9.11 12:05

tak na dnešek se těším :kytka:

naše malá naštěstí chce jak kdyby to tušila chovat a koukat na tv, takže celé Prostřeno ji mám na klíně, houpu a povídám, co kdo dělá a baví jí to :palec: a jen to skončí tak chce řádit :lol: :lol: :lol:

tak už jsem jí jako polední pohádku přečetla ten článek z aha :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
26.9.11 12:55

Kluk se mnou taky kouká nebo si vedle mě hraje s Duplem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
27.9.11 13:09

Dneska bude vařit ta hvězda, co včera skoro nic nejedla, tak jsem na ní zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
27.9.11 13:17

No to já taky :lol: . Ale ta blondýna, to je taky nějaká „hvězda“ :D

• Citovat
  • Upravit
50124
27.9.11 13:18

Jo, jo taky dělala chytrou, tak uvidíme, jak se nám v průběhu týdne projeví, aspon bude sranda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
27.9.11 13:30

Přesně, jsem na ni zvědavá, jak se ukáže taky :D. Ale to prostřeno mi pořád více připomíná nějakou reality show, než pořad o vaření :-)

• Citovat
  • Upravit
50124
27.9.11 13:33
softvelvet píše:
Přesně, jsem na ni zvědavá, jak se ukáže taky :D. Ale to prostřeno mi pořád více připomíná nějakou reality show, než pořad o vaření :-)

To máš pravdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
27.9.11 14:21

já se hlásím..
pokukuju zda se mi někdy ptal na tu restauraci. díky..
:palec: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.11 15:14

Ahoj holky, doufám, že se nebudete zlobit za anonym, a že se Vám nabourám do diskuze trošku mimo téma. Snažíme se dát dohromady jídelníček, chtěla jsem se zeptat, co byste nikdy v prostřeno neuvařily a proč :-D . Jestli je dotaz mimo, tak stačí říct 8-) Děkuji :wink:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
27.9.11 15:28

nikdy kuře kvůli obírání kostí
vejce jako přílohu k omáčkám a špenátu
francouzké brambory a zapékané těstoviny, protože se každý vždycky těší na „flákotu“

víc mě nenapadá :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí