Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, opakují někde večerní prostřeno? Já jsem na to vždycky natěšená z ukázek, že se budu dívat a večer mě děti vyvedou z omylu, protože mají animáčka
![]()
No, a tak se dívám alespoň dopoledne na opakování a konečně jsem zjistila, že dávají úplně jiné díly, než jedou večer
![]()
no je to na houby, že dávají souběžně nové a staré díly ![]()
nevím, snad na iprima???
Když to někdy nevidím, tak si to pustím na iprima.cz/prostreno, jsou tam všechny díly. Jde to přepnout i na HQ, tak je to pak jak v TV ![]()
tterka píše:
Holky, opakují někde večerní prostřeno? Já jsem na to vždyck-y natěšená z ukázek, že se budu dívat a večer mě děti vyvedou z omylu, protože mají animáčka![]()
![]()
No, a tak se dívám alespoň dopoledne na opakování a konečně jsem zjistila, že dávají úplně jiné díly, než jedou večer![]()
![]()
Dřív jsem na to koukala i dopoledne, dávali to tak kolem 9-10h a byly to díly z předchozího dne, ted tam dávají ty staré ![]()
Na iprima jsoou všechny díly. Najedeš si na týden a člověka, kterého chceš vidět a můžeš koukat na celý díl ![]()
tak na dnešek se těším ![]()
naše malá naštěstí chce jak kdyby to tušila chovat a koukat na tv, takže celé Prostřeno ji mám na klíně, houpu a povídám, co kdo dělá a baví jí to
a jen to skončí tak chce řádit
![]()
tak už jsem jí jako polední pohádku přečetla ten článek z aha
![]()
Dneska bude vařit ta hvězda, co včera skoro nic nejedla, tak jsem na ní zvědavá ![]()
No to já taky
. Ale ta blondýna, to je taky nějaká „hvězda“ ![]()
Jo, jo taky dělala chytrou, tak uvidíme, jak se nám v průběhu týdne projeví, aspon bude sranda ![]()
Přesně, jsem na ni zvědavá, jak se ukáže taky
. Ale to prostřeno mi pořád více připomíná nějakou reality show, než pořad o vaření ![]()
softvelvet píše:
Přesně, jsem na ni zvědavá, jak se ukáže taky. Ale to prostřeno mi pořád více připomíná nějakou reality show, než pořad o vaření
To máš pravdu ![]()
já se hlásím..
pokukuju zda se mi někdy ptal na tu restauraci. díky..
![]()
Ahoj holky, doufám, že se nebudete zlobit za anonym, a že se Vám nabourám do diskuze trošku mimo téma. Snažíme se dát dohromady jídelníček, chtěla jsem se zeptat, co byste nikdy v prostřeno neuvařily a proč
. Jestli je dotaz mimo, tak stačí říct
Děkuji ![]()
nikdy kuře kvůli obírání kostí
vejce jako přílohu k omáčkám a špenátu
francouzké brambory a zapékané těstoviny, protože se každý vždycky těší na „flákotu“
víc mě nenapadá ![]()