Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17866
25.9.11 00:29

V Anglii jsou lepší recepty?: To by mě zajímalo, zatím mi přišla anglická kuchyně dost nuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
25.9.11 00:46

Eli:

anglická kuchyně se mi líbí jen svou snídaní, nic víc mě tam nenadchlo.

myslím, že češi jsou v tomto vynalézaví(jak jinak) a téměř vždy originální, však na kolik způsobů děláme svíčkovou? každý jinak a vše je dobré, je to jen jiné a to mám moc ráda.

anglická kuchyně je dle mého jednoduchá :nevim: nevím, třeba se pletu tak mě vyvěďte z omylu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.9.11 06:48

Popletko anglicka snidane je luxusni, pravda, ze lepsi slaninu jsem nikdy nikde nejedla, to s tim co se prodava u nas neda vubec srovnat. Jinak mne taky nicim anglicka strava nezaujala, ale mozna jsem nemela prilezitost skutecne pravou anglickou kuchyni ochutnat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
25.9.11 07:56
Macík74 píše:
byla bys moc hodná! bydlím v jižních čechách…Kousek od Telče, J. Hradce, do Č. Budějovic je to už asi hodinu a půl… Dačice jsou blízko.. :think:

Ahoj, za sebe můžu doporučit Tábor-Indickou restauraci, je tam výborné jídlo, čisto, příjemné prostředí. A v testu restaurací vyšla jako jedna z nejlepších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
25.9.11 09:59

holky jste hodné, ale Tábor je už skoro dvě hodiny cesty od nás! ona i Třeboň je taková už dost daleko… Ale díky za každý tip! budu listovat.. a hledat dál! DAčice, Slavonice, možná i Jihlava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17866
25.9.11 20:11

Popletko, já soudím tedy pouze podle večírku s národními jídly, který je každý rok u manžela v práci (Brusel), každá členský země dělá svůj stánek a angloický je tradičně nejmíň navštěvovaný. Jediné, co tam majuí chutnější, jsou koloniální specialitky, no ale to nepovažuju za anglické.
Ale jasně že v Anglii realita může být jiná, nechci se nikoho dotknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17866
25.9.11 20:12

Bože těch překlepů, omlouvám se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
25.9.11 21:54

Z mych zkusenosti je konkretne ta klasicka, jak vari bezni lide a bezne restaurace, anglicka kuchyne nejhorsi na svete. Par sezon jsem brigadovala v anglicke restauraci na Kypru, tech je tam vetsina a anglicanu je tam drtiva vetsina turistu, takze se tam vse prizpusobuje jim, vcetne jidla, surovin, stylu, proste vse. A to jidlo je opravdu des, jediny co je dobry jsou ty Brakfasty a tradicni roastbeef s yorksirskym pudinkem a gravy. To ostatni pro nas cesky jazycek nic moc. Uplne to same jsem zazila v anglii. Maj par dobrej veci to jo. A to neni jen muj nazor, to je vseobecne znama vec a stotoznuje se ni mnoho foodcritiku.
Navic vetsina anglicanek jednoduse neumi varit, oni si jako domaci jidlo predstavuji rybi prsty s hranolkama a fazolema, a klidne to daji snist rocnimu decku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
25.9.11 23:39

S tím Kyprem máš pravdu, že tam jezdí většina Angličanů a v hotelech se vaří hlavně anglická kuchyně. Když jsem tam byla na dovolené, tak snídaně byly anglické, obědy také a večeře jsme měli mezinárodní (na střídačku: francouzská, mexická, čínská, středomořská atd.). Dezerty byly anglické pořád a většinou se to nedalo jíst. Dělali samé želatinové nákypy různých barev, přišlo nám to jak amaróny v těch Návštěvnících :mrgreen: Když udělali vyjímečně cheesecake nebo štrůdl, tak to hned zmizlo :mrgreen: Jinak v tom hotelu bylo cca 80% angličanů, zbytek Češi, Slováci, Němci, Holandani atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
25.9.11 23:49
MUFICE píše:
S tím Kyprem máš pravdu, že tam jezdí většina Angličanů a v hotelech se vaří hlavně anglická kuchyně. Když jsem tam byla na dovolené, tak snídaně byly anglické, obědy také a večeře jsme měli mezinárodní (na střídačku: francouzská, mexická, čínská, středomořská atd.). Dezerty byly anglické pořád a většinou se to nedalo jíst. Dělali samé želatinové nákypy různých barev, přišlo nám to jak amaróny v těch Návštěvnících :mrgreen: Když udělali vyjímečně cheesecake nebo štrůdl, tak to hned zmizlo :mrgreen: Jinak v tom hotelu bylo cca 80% angličanů, zbytek Češi, Slováci, Němci, Holandani atd.

hahaha, to je uplna klasika, kadej vecer jina kuchyne, francouzska, italska, anglicka, cinska, recka, mexicka,atd(nikdy ne turecka-turky nesnaseji a docela opravnene kdyz jim zabrali tretinu ostrova). Kazdej den jina, ale kazdej tyden se opakuje to same, si predstav ze tam je nekdo na mesic, mu z toho musi hrabat…, na vychodnim pobrezi je prevazna vetsina turistu anglicanu, pak svedi, rusi, slovaci jen na praci, cechu malo a nemci az ke konci sezony pac jsou skrblici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
25.9.11 23:56
papavlinka33 píše:
MUFICE píše:
S tím Kyprem máš pravdu, že tam jezdí většina Angličanů a v hotelech se vaří hlavně anglická kuchyně. Když jsem tam byla na dovolené, tak snídaně byly anglické, obědy také a večeře jsme měli mezinárodní (na střídačku: francouzská, mexická, čínská, středomořská atd.). Dezerty byly anglické pořád a většinou se to nedalo jíst. Dělali samé želatinové nákypy různých barev, přišlo nám to jak amaróny v těch Návštěvnících :mrgreen: Když udělali vyjímečně cheesecake nebo štrůdl, tak to hned zmizlo :mrgreen: Jinak v tom hotelu bylo cca 80% angličanů, zbytek Češi, Slováci, Němci, Holandani atd.
hahaha, to je uplna klasika, kadej vecer jina kuchyne, francouzska, italska, anglicka, cinska, recka, mexicka,atd(nikdy ne turecka-turky nesnaseji a docela opravnene kdyz jim zabrali tretinu ostrova). Kazdej den jina, ale kazdej tyden se opakuje to same, si predstav ze tam je nekdo na mesic, mu z toho musi hrabat…, na vychodnim pobrezi je prevazna vetsina turistu anglicanu, pak svedi, rusi, slovaci jen na praci, cechu malo a nemci az ke konci sezony pac jsou skrblici

Tak byli jsme tam skoro 14 dní a fakt se to opakovalo a 10.den už mi to jídlo lezlo krkem a těšila jsem se až si doma uvařím něco jiného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
26.9.11 00:01

jj a pokud jste byli v hotelu patricim do site Tsokkos Hotels anebo Crown Resort tak je to uplne typicke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
26.9.11 11:10

Tak se máme zase na co těšit :mrgreen:
http://www.ahaonline.cz/…a-ivana.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
26.9.11 11:28

Aspoň se máme na co těšit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
26.9.11 11:31

no jo no, bude vzrůšo, když po rostbeafu žádné nebylo… Nebo podá někdo protest? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!