Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dovolím si i já se s vámi podělit o jednu příšernou zkušenost z restaurace, je to cca měsíc co jsme s manželem odjížděli do Belgie a malou nám hlídala mamka v HK, tam jsme ji odevzdali a bylo asi okolo deváté večer, se rozhodli před cestou rychlou večeři v číně, kde bylo jídlo vždy vynikající.
bohužel, já jsem ani nestačila začít jíst, ještě jsem něco vyřizovala a manžel po druhém soustu odložil příbor a jídlo vyplivl zpět! to jsem u něj viděla poprvé! vybíravý není a tak jsem ochutnala též, to maso smrdělo, evidentně zkažené!!přivolaná číšnice k masu čichla, ochutnala a prý no problem, odnesla ho dozadu do kuchyně kde kuchaře seřvala na dvě doby, jasně musela vědět, že je to maso zkažené a nějaká omluva??? ještě uraženě zkasírovala alespoň pití!!! víckrát tam nejdeme!!! tohle si dovolit někde v restauraci v Německu, dát třeba byť nedopatřením něco „jetého“ tak se vám budou omlouvat až na půdu ![]()
bohužel je to tak! my do restaurací nechodíme prostě se třemi dětmi na to fakt nezbývá! max. do pizzerie když má někdo narozeniny.. protože prostřední dcera má ráda pizzu. Jen 1× do roka chodíme na večeři k výročí svatby! letos jdeme už po 19 té… a nevíme kam! jezdíme v okolí po různých restauracích.. a občas se vrátíme… a teĎ jsme nějak mimo.. a nevíme kam!
![]()
a kde bydlíte? třeba bychom s manželem mohli poradit ![]()
myslím pokud by jsme va vaší lokalitě znali nějakou dobrou hospůdku, manžel jezdí denně po čechách a dobré hospůdky má čich
chlap jeden žravej ![]()
byla bys moc hodná! bydlím v jižních čechách…Kousek od Telče, J. Hradce, do Č. Budějovic je to už asi hodinu a půl… Dačice jsou blízko.. ![]()
tak manžel ještě nedorazil, je na cestě z Drážďan, ale v tomto okolí se hodně pracovně pohyboval můj šéf tak se ho zeptám co by doporučil, ale možná odpoví až v pondělí až bude v práci. ale každopádně dám vědět ![]()
samotnou mě to zajímá, člověk nikdy neví, kam ho vítr zavane a není nad dobré doporučení, kor v dnešní době ![]()
Jezisi,tak jsem na to Prostreno ted koukla
v UK se to jmenuje Come dine with me a musim teda rici,ze ceska verze je trapna,v UK je to jeden z mych nejoblibenejsich poradu,nejlepsi pecka na tom jsou poznamky komentatora,coz tady teda komentatori jsou ve srovnani uplne mimo
dalsi vec co se sem promita je,ze Cesi jsou ohromne neuvolneni,takze porad vubec nevyzniva,tak jak ho znam ja
kdo umi anglicky doporucuji shlednout anglickou verzi
popletko díky! nespěchám na to! jedeme 2.10. takže za týden! a budu ráda..Třeboň by se možná ještě dala.. ale už je dost z ruky.. ![]()
máme tříletého syna - mamánka.. takže musíme něco dostupného.. bude řvát a budou ho hlídat starší ségry - 18 a 15 let.. ![]()
neboj, to dáme do kupy, co můžu, pomůžu
a ráda ![]()
musím nějak aktivně zaměstnat mozek na mateřské ![]()
terdule píše:papavlinka33 píše:ono se dnes měří IQ podle čistoty doma?to je mi novinka
Tak ja uplne souhlasim ze je nezodpovedny privest mimino do takovyhu humusu, nejsem teda zastancem sterilni cistoty, ale tohle bylo moc. Z
e to svedci o jejim IQ s tim taky souhlasim, tohle by inteligentni clovek proste nedal-kdyz mi ma prijit televize tak budu gruntovat tri dny jen abych si neuravala ostudu, duplem kdyz to tam ma starsi tak at to alespon vypada ciste. Ze neco neni novy neznamena ze to nemuze byt cisty.
Ta koupelka nebyla umyta tak par mesicu urcite, pochybuju ze ji vydrhne kdyz se ji narodi mimino, kdyz to neudelala ani kvuli nataceni.
Ze kazdej nema penize na novej barak uplne chapu ale Savo prece nestoji milion, a nadobi bych teda taky umyla kdyz maji prijit hosti a jeste takovou hromadu tam nechat, to bych taky nemela chut u ni jist v takovym hnoji. Dat lidem jety maso? tak to uz je fakt mooc. ten dezert se ji povedl to jo, ale jinak to ta Babi vystihla ze to je prene ten typ cloveka, proste ji panbuh do vinku moc nenadelil.
Ne ze bych se te Jany chtela zastavat, ale ono to spis svedci o inteligenci tech druhych, kteri mluvi v TV o jejim IQ, jak ho ma nizke… Kdyby byli tak extra inteligentni, tak to nejak s nadhledem okomentuji a ne takto… Prislo mi to dost ubohe.
Jo, a Come Dine With Me je nuda! To se s ceskym neda srovnat. Ja bych to teda nedoporucila. A komentare u nas jsou dobre, i kdyz ty anglicke jsou tez obcas sranda.
macík: nemáš vůbec zač ![]()
a mě se právě ty komentáře u nás líbí, dokážou pochválit, ale občas si i pěkně rejpnou, a to fakt elegantně a vtipně, to obdivuji
![]()
kykyrik píše:terdule píše:Ne ze bych se te Jany chtela zastavat, ale ono to spis svedci o inteligenci tech druhych, kteri mluvi v TV o jejim IQ, jak ho ma nizke… Kdyby byli tak extra inteligentni, tak to nejak s nadhledem okomentuji a ne takto… Prislo mi to dost ubohe.papavlinka33 píše:ono se dnes měří IQ podle čistoty doma?to je mi novinka
Tak ja uplne souhlasim ze je nezodpovedny privest mimino do takovyhu humusu, nejsem teda zastancem sterilni cistoty, ale tohle bylo moc. Z
e to svedci o jejim IQ s tim taky souhlasim, tohle by inteligentni clovek proste nedal-kdyz mi ma prijit televize tak budu gruntovat tri dny jen abych si neuravala ostudu, duplem kdyz to tam ma starsi tak at to alespon vypada ciste. Ze neco neni novy neznamena ze to nemuze byt cisty.
Ta koupelka nebyla umyta tak par mesicu urcite, pochybuju ze ji vydrhne kdyz se ji narodi mimino, kdyz to neudelala ani kvuli nataceni.
Ze kazdej nema penize na novej barak uplne chapu ale Savo prece nestoji milion, a nadobi bych teda taky umyla kdyz maji prijit hosti a jeste takovou hromadu tam nechat, to bych taky nemela chut u ni jist v takovym hnoji. Dat lidem jety maso? tak to uz je fakt mooc. ten dezert se ji povedl to jo, ale jinak to ta Babi vystihla ze to je prene ten typ cloveka, proste ji panbuh do vinku moc nenadelil.
Jo, a Come Dine With Me je nuda! To se s ceskym neda srovnat. Ja bych to teda nedoporucila. A komentare u nas jsou dobre, i kdyz ty anglicke jsou tez obcas sranda.
jak pro koho ![]()
vzdyt tam zadne komentare Vydry a Bouskovy skoro nejsou ![]()
me se ceska verze nelibi,ale je to vec nazoru,ja uz jsem si odvyklaceske povaze,toho jak se lidi porad hlidaji,tim to asi bude
a recepty jsou teda nic moc
Maciku tak v Treboni rozhodne doporucuji Supinu nebo Supinku, dobroty. V Jindrichaci nic neni? V Telci nic moc neni, bohuzel. V Jihlave byl celkem slusny hotelopenzionrestaruant.
J. H nevím.. zda něco je byli jsme tam u sv. Kateřiny, ale to už není… a pak U zlaté husy.. a ještě jednu hospůdku ale nevím jak se jmenuje..
Ještě jsme jezdívali do H. Cerekve do Rustikalu, ale už jsme tam nebyli let !! ![]()
clovek píše:
Maciku tak v Treboni rozhodne doporucuji Supinu nebo Supinku, dobroty. V Jindrichaci nic neni? V Telci nic moc neni, bohuzel. V Jihlave byl celkem slusny hotelopenzionrestaruant.
Jo, jo tu Supinu mi taky dost lidí chválilo, ale ještě jsem tam nebyla. V Třeboni jsou 2 dobré restaurace, které jsme letos navštívili: http://www.vratislavskydum.cz/restaurant a další je v objektu zámku vedle lékárny.