Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jestli ten záchod vypadal stejně jak ta vana, tak to bych to radši vydržela domů ![]()
Budu si to muset pustit, vůbec nestíhám ![]()
Ale včera jsem viděla Pohlreicha a taky humáč ![]()
Taky se budu divat, jsem zvedava s cim se babi vytasi. jinak s tim Pohlreichem, to je uplne normalka, a to byla jeste slusna hospoda, nedelam si iluze ze to maj vsude cisty, mam par znamych kucharu i cisniku. Radeji nevedet
tak ano šéfe mě dostalo!!! to byla síla.. dnes to vypadalo báječně! ![]()
Asi byla vyhra spravedliva, jen ten rostbeef mela dnesni hostitelka priznat.
Co se tyce neporadku a urovne v ceskych hospodach tak je to porad jedna velka katastrofa, dost vyletime a vetsinou se stravujeme po restauracich, jeden by rekl po tom vsem co uz v Sefe ano bylo videt a probehlo, ze se uroven bude zlepsovat, no nerekla bych, bohuzel, je to opravdu dost velka bida a to si nemyslim, ze jsem nejaky fajnsmekr, ale to co je nekdy nekde videt plus katastrofalni obsluha je porad dost smutne.
človíčku a my chodíme 1× do roka na slavnostní večeři a to vždy na výročí svatby§ což nás čeká teď 2.10.! a pak někam jdi do hospody… ach jo… kam my se půjdeme letos dobře najíst?? ![]()
nejlepe nekam kde mas znamy, nejradeji kuchare anebo vedouciho o kterem vis ze ti nic spatnyho neda
bohužel takovou restauraci nezám! opravdu nikoho známého nemám! teda takového..
![]()
To my chodíme do cca 3 restaurací, kde už to jídlo máme otestované a máme tu i svá oblíbená jídla ![]()
clovek píše:
Asi byla vyhra spravedliva, jen ten rostbeef mela dnesni hostitelka priznat.
Však oni to nakonec uvidí v TV
Řekla bych, že to babka měla asi nejlepší ze všech.
MUFICE píše:clovek píše:Však oni to nakonec uvidí v TV
Asi byla vyhra spravedliva, jen ten rostbeef mela dnesni hostitelka priznat.Řekla bych, že to babka měla asi nejlepší ze všech.
Já bych teda neřekla…ten rostbíf jenom dala na talířek, k tomu majonézu a chleba ze sáčku, ten hlavní chod taky nebyl zase až tak famózní…takový závitky tam dělá každej druhej…no a palačinka se zmrzlinou, to už vůbec teda…
Ale asi to dobře chutnalo ![]()
Každopádně moc práce s tím evidentně neměla. To už i ta těhule to měla složitější…
Kacenka20 píše:MUFICE píše:Já bych teda neřekla…ten rostbíf jenom dala na talířek, k tomu majonézu a chleba ze sáčku, ten hlavní chod taky nebyl zase až tak famózní…takový závitky tam dělá každej druhej…no a palačinka se zmrzlinou, to už vůbec teda…clovek píše:Však oni to nakonec uvidí v TV
Asi byla vyhra spravedliva, jen ten rostbeef mela dnesni hostitelka priznat.Řekla bych, že to babka měla asi nejlepší ze všech.
Ale asi to dobře chutnalo
Každopádně moc práce s tím evidentně neměla. To už i ta těhule to měla složitější…
Myslela jsem to tak celkově - atmosféra, prostředí, zábava lepší než u Jany. Tam vypadali všichni dost naštvaně a odrazilo se to pak i na tom bodování.
papavlinka33 píše:
nejlepe nekam kde mas znamy, nejradeji kuchare anebo vedouciho o kterem vis ze ti nic spatnyho neda
Bohuzel svata pravda
MUFICE píše:
To my chodíme do cca 3 restaurací, kde už to jídlo máme otestované a máme tu i svá oblíbená jídla
Tak v nasem okoli uz taky chodime na jistotu, ale na dovolene nebo na vylete kde to nezname si holt moc vybirat nemuzeme a pak se obcas nestacime divit co si jeste v dnesni dobe v restauraci dovoli. Napr. na jidelnicku avizovana domaci pasticka a na taliri ti prinesou vyklopenou pastiku z plastove vanicky, kterou dozdobi nejakou zelenou travou
. A mohla bych pokracovat…
no taky jsem nad tím přemýšlela, že si moc práce nedala.. předkrm nedělala jen tu našupala na talíř… ani se nepřiznala..
palačinku umí udělat i moje dcera od 6 let! a dát na ní zmrzlinu… snad jen ty bramborové knedle.. a ty závitky.. teda! to ta černovlasá to měla teda asi lepší. ![]()