Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, to jídlo vypadalo dobře a stejně remcali a dali mu docela málo bodů
Kdyby byl v jiné sestavě, tak by snad i vyhrál.
jéžiš, to byl tak krásný chlap ten Kája
a sympaťák a byt krásný a všechno
![]()
Jo, byl to sympaták, akorát je jinak orientovaný
Byt měl pěkně upravený, takový venkovský styl, jak z katalogu Ikea. To já mám radši moderní design, takhle bych si spíš zařídila chalupu.
Jsem sice nevidela dil cely, ale pan pusobil hodne sympaticky a vubec ne gayovsky, byt byl uplne komplet Ikea az jsme se museli s manzelem smat, celkem se mi libil, jen tech serepeticek tam na muj vkus bylo moc. Bohuzel nevim jak varil, ale jidelnicek se mi libil, pak uz jsem vic nevidela ![]()
clovek píše:
Jsem sice nevidela dil cely, ale pan pusobil hodne sympaticky a vubec ne gayovsky, byt byl uplne komplet Ikea az jsme se museli s manzelem smat, celkem se mi libil, jen tech serepeticek tam na muj vkus bylo moc. Bohuzel nevim jak varil, ale jidelnicek se mi libil, pak uz jsem vic nevidela
Tak si ten díl pust na iprima.cz a můžeš si to i přetočit tam, kde jsi to viděla naposledy ![]()
Kája super a jeho jídlo taky
Ale ta partička se mi zdá neslaná, nemastná… ![]()
no ta s tou čelenka-dnešní hostitelka působila strašně
a ta pravdomluvná starší paní, jak řekla že všechno dobré a pak sama na kameru řekla, že jí to nechutnalo ![]()
no bylo mi Káji líto, jak se snažil ![]()
jj ta je desna, s takovejma zubama jit do televize, noo co kazdeho vec, podle mne celkem odvaha…
jj odvaha
, možná proto moc nemluví, jak hned poznamenali spolusedící ![]()
Měla by navštívit nějakou zubní kliniku, aby jí dali do pucu. Je to hrozný mít pusu bez zubů, když jí bude max. 30 let.
ahojky, tak jsem koukla na pondělního hostitele a fakt mazec, nejenže to hezky vypadalo ale mě by to určo chutnalo a dali mu teda docela málo, kdyby byla jinčí sestava tak by beztak vyhrál ale oni se hned na začátku zalekli ..jinač ten kluk je teda šikovnej
sem zvědavá na jídlo dneska..
hej holky tak ted jsem se fakt pobavila nad vyrokem- krevetovy coctail jsem nikdy nepila.....
dela ze sebe buhvi co neni, kdyz se nekdo snazi byt dulezitej za kazdou cenu takhle to dopada
Příspěvek upraven 04.10.11 v 18:33
taky jsem se zasmála
Krevetový koktail jsem ještě nepila…
Nějak mi ta partička lidí nesedí, až na Káju ![]()
A jak ji ted zdrbly ty husičky to bydlení ![]()
Je to hrozné ,vždyt je to pořad o vaření a ne o bydlení .sama nechtěla vařit doma a ty dvě jí tam i přesto lezli .ta jedna nemá ještě děti a bude kecat.bože jak já se u toho vždy naštvu.holky a na zubní kliniku nemá každý .kor jestli je sama s dětmi .