Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50124
3.10.11 22:47

Jo, to jídlo vypadalo dobře a stejně remcali a dali mu docela málo bodů :evil: Kdyby byl v jiné sestavě, tak by snad i vyhrál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
3.10.11 23:05

jéžiš, to byl tak krásný chlap ten Kája :huban: :srdce: a sympaťák a byt krásný a všechno :huban: :oops:

• Citovat
  • Upravit
3396
3.10.11 23:06

taky se mi líbil Kája :jazyk: a doufám, že vyhraje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
3.10.11 23:07

Jo, byl to sympaták, akorát je jinak orientovaný :-) Byt měl pěkně upravený, takový venkovský styl, jak z katalogu Ikea. To já mám radši moderní design, takhle bych si spíš zařídila chalupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
4.10.11 07:46

Jsem sice nevidela dil cely, ale pan pusobil hodne sympaticky a vubec ne gayovsky, byt byl uplne komplet Ikea az jsme se museli s manzelem smat, celkem se mi libil, jen tech serepeticek tam na muj vkus bylo moc. Bohuzel nevim jak varil, ale jidelnicek se mi libil, pak uz jsem vic nevidela :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
4.10.11 09:02
clovek píše:
Jsem sice nevidela dil cely, ale pan pusobil hodne sympaticky a vubec ne gayovsky, byt byl uplne komplet Ikea az jsme se museli s manzelem smat, celkem se mi libil, jen tech serepeticek tam na muj vkus bylo moc. Bohuzel nevim jak varil, ale jidelnicek se mi libil, pak uz jsem vic nevidela :-(

Tak si ten díl pust na iprima.cz a můžeš si to i přetočit tam, kde jsi to viděla naposledy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
4.10.11 10:53

Kája super a jeho jídlo taky :palec: Ale ta partička se mi zdá neslaná, nemastná… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
4.10.11 11:37

no ta s tou čelenka-dnešní hostitelka působila strašně :lol: a ta pravdomluvná starší paní, jak řekla že všechno dobré a pak sama na kameru řekla, že jí to nechutnalo :-?

no bylo mi Káji líto, jak se snažil :huban:

• Citovat
  • Upravit
2458
4.10.11 12:58

jj ta je desna, s takovejma zubama jit do televize, noo co kazdeho vec, podle mne celkem odvaha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
4.10.11 14:00

jj odvaha :think: , možná proto moc nemluví, jak hned poznamenali spolusedící :lol:

• Citovat
  • Upravit
50124
4.10.11 14:19

Měla by navštívit nějakou zubní kliniku, aby jí dali do pucu. Je to hrozný mít pusu bez zubů, když jí bude max. 30 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
4.10.11 16:40

ahojky, tak jsem koukla na pondělního hostitele a fakt mazec, nejenže to hezky vypadalo ale mě by to určo chutnalo a dali mu teda docela málo, kdyby byla jinčí sestava tak by beztak vyhrál ale oni se hned na začátku zalekli ..jinač ten kluk je teda šikovnej :palec: sem zvědavá na jídlo dneska..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
4.10.11 18:23

hej holky tak ted jsem se fakt pobavila nad vyrokem- krevetovy coctail jsem nikdy nepila..... :-) dela ze sebe buhvi co neni, kdyz se nekdo snazi byt dulezitej za kazdou cenu takhle to dopada

Příspěvek upraven 04.10.11 v 18:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
4.10.11 18:32

taky jsem se zasmála :lol: Krevetový koktail jsem ještě nepila…

Nějak mi ta partička lidí nesedí, až na Káju :jazyk:

A jak ji ted zdrbly ty husičky to bydlení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
4.10.11 18:32

Je to hrozné ,vždyt je to pořad o vaření a ne o bydlení .sama nechtěla vařit doma a ty dvě jí tam i přesto lezli .ta jedna nemá ještě děti a bude kecat.bože jak já se u toho vždy naštvu.holky a na zubní kliniku nemá každý .kor jestli je sama s dětmi .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí