Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50124
6.10.11 12:56
zimi píše:
Mě třeba nepřijde divné, když tam někdo něco odmítne.. Ono je to proste jak v reálu..
Mám doma teď dělníky a taky jim vařím a stalo se mi, že 9 z nic vyloženě talíř vylízali a jeden mi pomalu vrátil všechno..
Podle mě je ta soutež o tom, jaká je kdo hostitelka, ono nikdy neuvaří tak, aby se zavděčil všem.. Nejvíc co mě ale štve jsou vegetariáni, ti mus na 100 % tušt, že tam bude maso. Ti co něco nejí - špenát, rajskou apod. ti klidně nech jdou..
Mě se naopak líbí, když nědo zdvořile odmítne, neokecáváto blbě, ale také nestrhává body. Co je podle mě větší hnus je ,jak si tam někdo pochutnává, pidává a pak dá max 5 bodů :roll:

Jako ten Zdeněk v úterý, který si přidal a dal 5 bodů, že mu to nechutnalo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
6.10.11 18:43

uplně nechutná ta dAgmara či co ,lhářka fuj a celkový chování bléé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
6.10.11 19:08

Ten Zdeněk teda dostal dost bodů, čekala jsem tak 8, ale 10 je dost. Vypadá to, že má vítězství v kapse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
6.10.11 19:12

ta blondata slepice mu dala 10 pac mnela cerne svedomi, kvuli tem houskam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
6.10.11 19:13
papavlinka33 píše:

ale i beztak by vyhrál, ta baba by mu musela dát jenom 3 body

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
6.10.11 19:35

no úplně čumím, že mu dali tolik bodů 8-o , přitom jich nepustil ani šmejdit a trajdali jen po zahradě 8-o

příjde mi to nefér :think:

• Citovat
  • Upravit
2458
6.10.11 19:44

jsem zvedava jak se zitra vytahne ta co jeste nikdy nepila krevetovy koktejl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
6.10.11 19:50

Je fakt, že Dagmar dala zbytečně moc bodů, když jí nechutnal ananas a kuře, které nebylo dopečené :nevim:

Asi jí uchvátil Zdeněk tím domácím chlebem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
6.10.11 20:33

HOlky já jsem fakt z té Dagmary a té druhé (červenovlasé) úplně znechucená. fuj.
Můžu říct, že kdyby tam ty dvě nebyly, tak to mohl být dneska hezký pohodový večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
6.10.11 20:38
ivik21 píše:
no úplně čumím, že mu dali tolik bodů 8-o , přitom jich nepustil ani šmejdit a trajdali jen po zahradě 8-opříjde mi to nefér :think:

Tady všude se řeší (i doktorky) že v šestinedělí by se neměly (nebo co nejméně) přijímat návštěvy a tebe rozčiluje, že nepustil cizí lidi do baráku? :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
6.10.11 20:49

Ja zase nevim bodovani, ale dle vasich prispevku soudim, ze dostal vic nez v pondeli Kaja. No mne to teda na vyhru neprislo, ale dneska jsem tomu nevenovala moc pozornost, syn mel zrovna svou veselou pulhodinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
6.10.11 21:09

v úterý ty 2 megery letěly přes celou ves, aby mohly té soutěžící očumovat byt a tady to přešly v pohodě 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
6.10.11 22:54
RyBANA píše:
ivik21 píše:
no úplně čumím, že mu dali tolik bodů 8-o , přitom jich nepustil ani šmejdit a trajdali jen po zahradě 8-opříjde mi to nefér :think:
Tady všude se řeší (i doktorky) že v šestinedělí by se neměly (nebo co nejméně) přijímat návštěvy a tebe rozčiluje, že nepustil cizí lidi do baráku? :lol: :roll:

Noo to je sice pravda, ale to ze tam predtim byla na navsteve kamera+(mikrofonista) a ja nevim kolik lidi je k natoceni treba mu az tak nevadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
6.10.11 23:10
papavlinka33 píše:

No přesně, taky mi to tak přišlo. Ale podle mě je ta bába úplně mimo! Jako jednou 3 body pak 10 bodů. Asi šňupe či co!? :lol: Hlavně, že si nechce dát grilovaný ananas s rumem, aby prej neměla alkohol v krvi, když pojede autem! :mrgreen: To mě teda pobavila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
6.10.11 23:14
TeaTereza píše:
papavlinka33 píše:
No přesně, taky mi to tak přišlo. Ale podle mě je ta bába úplně mimo! Jako jednou 3 body pak 10 bodů. Asi šňupe či co!? :lol: Hlavně, že si nechce dát grilovaný ananas s rumem, aby prej neměla alkohol v krvi, když pojede autem! :mrgreen: To mě teda pobavila :mrgreen:

A pak řekla tomu Karlovi, že jí to nechutná :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky