Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak babka se teda moc nepředvedla, zase tu platí, plná huba keců a jídlo stojí za h… ![]()
No to je mazec!!! Prej:„Housky jsou domácí“!
Ale Kája jí to moc nežral.
Přímé odpovědi na housky se vyhnula, ale co tím sleduje? Přece ví, že se to točí a bude se to vysílat. Bude mít z ostudy kabát ![]()
Janka123 píše:
Přímé odpovědi na housky se vyhnula, ale co tím sleduje? Přece ví, že se to točí a bude se to vysílat. Bude mít z ostudy kabát
Víš jak, jde ji o prachy.
Banny.J píše:Janka123 píše:Víš jak, jde ji o prachy.
Přímé odpovědi na housky se vyhnula, ale co tím sleduje? Přece ví, že se to točí a bude se to vysílat. Bude mít z ostudy kabát
Jasně ![]()
ale zábava docela fajn ![]()
Janka123 píše:
Pro peníze je člověk schopen udělat cokoliv ![]()
Jsem nepochopila proc se s tema houskama nepriznala, vzdyt to bylo uplne trapny. Ono uz je trapny samo o sobe koupit sunku od kosti a davat ji jako predkrm
. Kolik dostala prosim bodu, u nas se musi prepnout na Vecernicek. Z Tiramisu taky nebyli nijak odvazani, ze? No jeste jsem celkem zvedava na zitra na tu Moniku.
MUFICE píše:
Tak babka se teda moc nepředvedla, zase tu platí, plná huba keců a jídlo stojí za h…
Prej babka
, rikali, ze je ji 44let, to mi docela vyrazilo dech, klidne bych rekla 54let ![]()
mě teda ta babka dneska pěkně naštvala.
tím lhaním. Stát se může, že se něco nepovede. A navíc to mohla umíchat znova, nehledě na to, že já když míchám těsto v pekárně (peču jinak pak v klasické troubě) tak tam dám ingredience všechny naráz a zapnu program na míchání těsta a nazdar…
ona to míchala v míse a dala kynout do pekárny ne?
A to jídlo včera mi přišlo lepší
![]()
Holky, já ted nestíhám sledovat a co s těma houskama jako???
Já jenom sleduju tak okrajově, takže mco toho nevím
clovek píše:MUFICE píše:Prej babka
Tak babka se teda moc nepředvedla, zase tu platí, plná huba keců a jídlo stojí za h…, rikali, ze je ji 44let, to mi docela vyrazilo dech, klidne bych rekla 54let
Taky jsem myslela, že jí je spíš k 60
![]()