Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamča.dalmatinka píše:kometa32 píše:a zístěru musí mít každá dobrá kuchařka?
A místo vína, nebo květiny od hostů,jako dárek, by se ji šikla zástěraJá jí totiž nikdy nevlastnila,teda mám ale někde schovanou,nosit jí mě nikdy nenapadlo.Nějak nevim proč
Škoda, že jsi neviděla ten začátek, pak by jsi můj komentář pochopila ![]()
Komet ale to by nebylo ono, kdyby měla zástěru
Zapatlaná byla hezky ![]()
M-a-j-a píše:
Tak ta věta nakonec mě dostala![]()
![]()
Jo, Majo on mě začíná bavit
![]()
Ten má sebevědomí.
Fuj pořád vidím jak lije tu vodu do té zeleniny a zahušťuje to
![]()
ten včerejší hostitel …uuuf,králíka dělat bez zeleniny?se divím,že jí to dnes nezahustil
kdyby byl aspoň hezký…
terdule píše:
ten včerejší hostitel …uuuf,králíka dělat bez zeleniny?se divím,že jí to dnes nezahustilkdyby byl aspoň hezký…
M-a-j-a píše:
Kami já ji taky nepoužívámRuce utírám do trika
![]()
No ale ten včerejší patlal je teda chytrý jako rádio![]()
To teda je, hlavně že tam včera nalil mléko a zahustil moukou
Dneska se mi líbilo, jak ta holka vařila, teda kromě dezertu. Kdyby udělala jiný, tak mohla vyhrát, pt většinou moučníky málokdo kritizuje.
kometa32 píše:
No začátek byl zajímavýRecept na dezert si opisovat ale nebudu
A nemůžu si pomoct, ale ten Roman na mě působí jako kriminálník![]()
a přitom je to starosta.
Jo, jo, taky mi přijde dost divnej ![]()
ten včerejší machr to je síla, takový radílek, ale celkem to nedává smysl, ty jeho rady-porady… Mluví a rozhazuje rukama jak druhý Babica a Ital dokupy
hraje si na děsného znalce a gurmána ![]()
to je nějaký místní blázen, ne?
Holky, co to bylo za ten dezert! Ten bác, nebo co?! To bylo jak recept z dětské „kačerovy kuchařky“ Fuj a ještě jak to hnusně vypadalo. Holka taky dost namistrovaná, ale maltala to matlala. Králík vypadal slušně, ale ten dezert já valila oči, jsem myslela, že jsem vytuhla a že se mi to zdá ![]()
kometa32 píše:Kamča.dalmatinka píše:Škoda, že jsi neviděla ten začátek, pak by jsi můj komentář pochopilakometa32 píše:a zístěru musí mít každá dobrá kuchařka?
A místo vína, nebo květiny od hostů,jako dárek, by se ji šikla zástěraJá jí totiž nikdy nevlastnila,teda mám ale někde schovanou,nosit jí mě nikdy nenapadlo.Nějak nevim proč
Zástěru, tu by potřebovala 100%. Zapatlaná až za ušima a pak je všechny ještě sampáněm ohodila ![]()
MUFICE píše:M-a-j-a píše:To teda je, hlavně že tam včera nalil mléko a zahustil moukou
Kami já ji taky nepoužívámRuce utírám do trika
![]()
No ale ten včerejší patlal je teda chytrý jako rádio![]()
Dneska se mi líbilo, jak ta holka vařila, teda kromě dezertu. Kdyby udělala jiný, tak mohla vyhrát, pt většinou moučníky málokdo kritizuje.
To jo
Ale nezdálo se mi, že by to až tak moc kritizovali. Třeba to na chuť nebylo špatné, ale ten vzhled byl šílený. Třeba by stačila jiná úprava
![]()
Ja to v pondeli nevidela, ale cetla jsem komentare na prostreno.cz, a asi to bylo fakt husty. Vcera jsem zase nevidela celej dil, pac mi rvalo dite, ten dezert jsem zahledla jen tak koutkem oka a pripadalo mi to jako pudink s piskotama, nevim teda co tam davala.