Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lukáš je opravdu frajer,v jeho věku má opravdu pěkné chování,pěkně se vyjadřuje,ale přítelkyni asi mít nebude
.mě se líbí i dnešní ivča,jsou to příjemný lidi…jen ten jouda z pondělka ![]()
terdule píše:
lukáš je opravdu frajer,v jeho věku má opravdu pěkné chování,pěkně se vyjadřuje,ale přítelkyni asi mít nebude.mě se líbí i dnešní ivča,jsou to příjemný lidi…jen ten jouda z pondělka
Prý jouda
![]()
Copak je možné, aby měl někdo tak přehnané sebevědomí??? ![]()
kometa32 píše:terdule píše:
lukáš je opravdu frajer,v jeho věku má opravdu pěkné chování,pěkně se vyjadřuje,ale přítelkyni asi mít nebude.mě se líbí i dnešní ivča,jsou to příjemný lidi…jen ten jouda z pondělka
Prý jouda
Copak je možné, aby měl někdo tak přehnané sebevědomí???![]()
![]()
taky nechápu..cítí se na vítězství-je magor!!
Asi to bude vážně blázen na svobodě!!!
Přece musel vědět, že ten jeho bramborák, přelitý něčím, co vypadalo, jako kdyby to už někdo jedl, na vítězství nemá
![]()
Možná je chyba v tom, že každý chválí a nevyjadřuje se a pak si hostitel myslí, jak jim to chutnalo ![]()
kometa32 píše:
Asi to bude vážně blázen na svobodě!!!
Přece musel vědět, že ten jeho bramborák, přelitý něčím, co vypadalo, jako kdyby to už někdo jedl, na vítězství nemá![]()
Možná je chyba v tom, že každý chválí a nevyjadřuje se a pak si hostitel myslí, jak jim to chutnalo
já si myslím,že kdyby mu to všichni řekli,že jeho menu se nedalo papat,on si ho stejně pochválí,pan zahuš´tovatel… ![]()
terdule píše:kometa32 píše:taky nechápu..cítí se na vítězství-je magor!!terdule píše:
Prý jouda
Copak je možné, aby měl někdo tak přehnané sebevědomí???![]()
![]()
Tak to mě dnes taky dostalo
![]()
tak jsem konečně zkoukla včerejší díl.
No nejvíce mě pobavila hláška zahušťovače, že byt je INSTANTNÍ
Nevím co tím chtěl básník říct ![]()
Jo a jeho sebevědomí bych fakt chtěla mít
![]()
Super, že vyhrál Lukáš
slušný kluk, dobře uvařil a ještě měl pěknou zábavu. ![]()
Zahušťovatel byl teda zase pěkně trapnej
![]()
Bych chtela videt pritelkyni toho Lojzu z pondelka, to musi byt pripad, no co rika se vrana k vrane.....
Lukas byl sympatak, celej tyden se choval normalne.
Já dneska viděla jen čáástečně, uvařil dobře? Viděla jsem, že bojoval s kremrolema, byl lepší než Roman? Sympaťák je ![]()
Libora jsem něco slyšela ![]()
Moc jsem to Lukášovi přála!!!
Bydlení na policii, taky dobrý
![]()
Kremrole mě nadchly a určitě vyzkouším, jen nevím jestli seženu na co se to motá…to by mělo být v domácích potřebách, že? ![]()
Myslím si, že Libor opravdu ty peníze pod tím poklopem čekal......
Katka_LEE píše:
Super, že vyhrál Lukášslušný kluk, dobře uvařil a ještě měl pěknou zábavu.
Zahušťovatel byl teda zase pěkně trapnej
![]()
Jo, taky jsem mu to přála. Na to jak je mladej, tak je rozumnej a dobře uvařil ![]()
Ten zahuštovatel si zase neodpustil trapný kecy, musela jsem se smát, jak mu řekli, že měl spálené prkénko na stole a on to vůbec nepochopil
![]()
Ahoj,
koukáte dneska?Občas nadávám, že máme doma bordel,ale jak tak koukám tak to je nic…
Nechci bejt hnusná,ale tohle vidět tak odcházím, nemohla bych v tom jíst. ![]()
Holky tak ja cumim jak puk, ta prima uz nevi coby. To je teda jouda neskutecnej a ten humac doma, no potes to bude zaqse tyden a ty komentare ne jejich webu uz se tesim to zase bude poctenicko