Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1249
13.10.11 19:13

lukáš je opravdu frajer,v jeho věku má opravdu pěkné chování,pěkně se vyjadřuje,ale přítelkyni asi mít nebude :think: .mě se líbí i dnešní ivča,jsou to příjemný lidi…jen ten jouda z pondělka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
13.10.11 19:15
terdule píše:
lukáš je opravdu frajer,v jeho věku má opravdu pěkné chování,pěkně se vyjadřuje,ale přítelkyni asi mít nebude :think: .mě se líbí i dnešní ivča,jsou to příjemný lidi…jen ten jouda z pondělka :zed:

Prý jouda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Copak je možné, aby měl někdo tak přehnané sebevědomí??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
13.10.11 19:17
kometa32 píše:
terdule píše:
lukáš je opravdu frajer,v jeho věku má opravdu pěkné chování,pěkně se vyjadřuje,ale přítelkyni asi mít nebude :think: .mě se líbí i dnešní ivča,jsou to příjemný lidi…jen ten jouda z pondělka :zed:

Copak je možné, aby měl někdo tak přehnané sebevědomí??? :nevim:

taky nechápu..cítí se na vítězství-je magor!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
13.10.11 19:21

Asi to bude vážně blázen na svobodě!!!
Přece musel vědět, že ten jeho bramborák, přelitý něčím, co vypadalo, jako kdyby to už někdo jedl, na vítězství nemá :zed: :zed:
Možná je chyba v tom, že každý chválí a nevyjadřuje se a pak si hostitel myslí, jak jim to chutnalo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
13.10.11 19:24
kometa32 píše:
Asi to bude vážně blázen na svobodě!!!
Přece musel vědět, že ten jeho bramborák, přelitý něčím, co vypadalo, jako kdyby to už někdo jedl, na vítězství nemá :zed: :zed:
Možná je chyba v tom, že každý chválí a nevyjadřuje se a pak si hostitel myslí, jak jim to chutnalo :wink:

já si myslím,že kdyby mu to všichni řekli,že jeho menu se nedalo papat,on si ho stejně pochválí,pan zahuš´tovatel… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
13.10.11 22:28
terdule píše:
kometa32 píše:
terdule píše:

Copak je možné, aby měl někdo tak přehnané sebevědomí??? :nevim:
taky nechápu..cítí se na vítězství-je magor!!

Tak to mě dnes taky dostalo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
14.10.11 12:55

tak jsem konečně zkoukla včerejší díl.
No nejvíce mě pobavila hláška zahušťovače, že byt je INSTANTNÍ :mrgreen: :mrgreen: Nevím co tím chtěl básník říct :nevim:
Jo a jeho sebevědomí bych fakt chtěla mít :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
14.10.11 18:49

Super, že vyhrál Lukáš :dance: slušný kluk, dobře uvařil a ještě měl pěknou zábavu. :palec:

Zahušťovatel byl teda zase pěkně trapnej :roll: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
14.10.11 18:59

Bych chtela videt pritelkyni toho Lojzu z pondelka, to musi byt pripad, no co rika se vrana k vrane.....
Lukas byl sympatak, celej tyden se choval normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17866
14.10.11 19:15

Já dneska viděla jen čáástečně, uvařil dobře? Viděla jsem, že bojoval s kremrolema, byl lepší než Roman? Sympaťák je :wink:
Libora jsem něco slyšela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
14.10.11 19:35

Moc jsem to Lukášovi přála!!!

Bydlení na policii, taky dobrý :mrgreen: :mrgreen:
Kremrole mě nadchly a určitě vyzkouším, jen nevím jestli seženu na co se to motá…to by mělo být v domácích potřebách, že? :nevim:
Myslím si, že Libor opravdu ty peníze pod tím poklopem čekal......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
14.10.11 23:54
Katka_LEE píše:
Super, že vyhrál Lukáš :dance: slušný kluk, dobře uvařil a ještě měl pěknou zábavu. :palec:Zahušťovatel byl teda zase pěkně trapnej :roll: :-)

Jo, taky jsem mu to přála. Na to jak je mladej, tak je rozumnej a dobře uvařil :-)

Ten zahuštovatel si zase neodpustil trapný kecy, musela jsem se smát, jak mu řekli, že měl spálené prkénko na stole a on to vůbec nepochopil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
17.10.11 18:22

Ahoj,
koukáte dneska?Občas nadávám, že máme doma bordel,ale jak tak koukám tak to je nic… :lol: Nechci bejt hnusná,ale tohle vidět tak odcházím, nemohla bych v tom jíst. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16492
17.10.11 18:34

Tak odedneška vím, že máme doma nádherně čisto :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
17.10.11 18:36

Holky tak ja cumim jak puk, ta prima uz nevi coby. To je teda jouda neskutecnej a ten humac doma, no potes to bude zaqse tyden a ty komentare ne jejich webu uz se tesim to zase bude poctenicko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí