Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jako že nejsem fiflena,ale to bylo maso..škoda,že neukázali tu jeho ženu,já si ani nedokážu představit..
žena seděla na písku s dětma, hned na začátku upoutávky, myslím že tohle byla nejdelší upoutávka na okolí domu ![]()
ivik21 píše: žena seděla na písku s dětma, hned na začátku upoutávky, myslím že tohle byla nejdelší upoutávka na okolí domu
já nestíhla začátek
ale kvůli ní to určitě dohledám,bylo mi trošku líto toho chlapa…
no byla vidět jen z boku, tmavé vlasy, silnější paní v šatech
Po dnešním díle ,jsem se utvrdila,že tv prima se ráda přiživí na osudu lidí.Čím větší senzace,tím větší sledovanost,Copak režie a celý štáb nejsou lidé.To prostě nemohli upozornit nějak taktně pána ,že by mohl trochu poklidit.Ale hlavně ,že sledovanost stoupá.Jinak ,pán velmi sympatický,určitě hodný člověk.Mnoho jiných ,vařilo v nobl kuchyni a navařili blafy.
jo a tohle jsem napsala i do diskuse na prostřeno .uplně se mě chce brečet.Z lítosti ,nad vším.Dětmi ,pánem .
já chápu,že lidi nemají peníze a nikoho neodsuzuju za kuchyňskou linku po babičce,ale na savo a písek asi paní má..ale zase třeba mají v pohodě rodinu,jsou hodní,děti nestrádají,hrajou s snima,což některé ženy kvůli přehnanému úklidu nestíhají,řvou na děti,že jim dělají bordel,tady u těch to asi nehrozí ![]()
Taky jsem čuměla, jakou tam měli špínu, hustý byly ty špinavý kamna (sporák) po straně a dlaždičky. Vedle kamen měli naházené špinavé boty
Já si teda myslím, že tam mají normálně větší špínu a takhle u nich vypadá úklid. Hustá byla taky ta noclehárna a hadry nacpané v pytlích
Ten gauč v kuchyni vypadl jak pelech pro psa
Jedině zahradu měl chlap pěknou, proto je tam asi posadil.
Mmch podobný nábytek máme na chatě, ale máme tam čisto a uklizeno.
Ale je pravda, že asi budou hodní a spokojení
A nezdálo se mi, že by uvařil špatně. Teda až na ty palačinky.
RyBANA píše: Že je někdo chudej, neznamená, že musí být zákonitě prase
to tu někdo napsal?
M-a-j-a píše:
Ale je pravda, že asi budou hodní a spokojeníA nezdálo se mi, že by uvařil špatně. Teda až na ty palačinky.
Jídlo mi taky přišlo docela v pohodě až na ty palačinky. Pekl v takové vrstvě oleje, jak řízky. Mohl si taky dát práci s tím plněním, aspon ty jahody nakrájet do toho tvarohu a palačinky ohřát.
terdule píše:RyBANA píše: Že je někdo chudej, neznamená, že musí být zákonitě praseto tu někdo napsal?
Asi ne, já jen že nejsem zastánce litování v tomto ohledu - jako vždyť je chudej, tak má právo na bordel a tak… ![]()
A v jeho případě bych vůbec nelitovala…vypadal vcelku šťastně ![]()
Ještě mi přišlo, že barák byl dost velký na to, aby bydleli ve 2 místnostech
Možná v jiné části baráku bydleli ještě rodiče
Všimli jste si toho medvěda, jak měl v okně u té antény? ![]()
ty jo, zítra tam má hygienu a péči o děti
navíc čeká až 30bodů
, ale dostal teda hooodně přemrštěné body, každý mu dal 6