Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tattiana
17.10.11 18:46

ty jo, zítra tam má hygienu a péči o děti :think:

navíc čeká až 30bodů 8-o , ale dostal teda hooodně přemrštěné body, každý mu dal 6 :roll:

• Citovat
  • Upravit
1249
17.10.11 18:52

jako že nejsem fiflena,ale to bylo maso..škoda,že neukázali tu jeho ženu,já si ani nedokážu představit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
17.10.11 18:55

žena seděla na písku s dětma, hned na začátku upoutávky, myslím že tohle byla nejdelší upoutávka na okolí domu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1249
17.10.11 18:59
ivik21 píše: žena seděla na písku s dětma, hned na začátku upoutávky, myslím že tohle byla nejdelší upoutávka na okolí domu :mrgreen:

já nestíhla začátek :think: ale kvůli ní to určitě dohledám,bylo mi trošku líto toho chlapa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
17.10.11 19:00

no byla vidět jen z boku, tmavé vlasy, silnější paní v šatech

• Citovat
  • Upravit
1332
17.10.11 19:08

Po dnešním díle ,jsem se utvrdila,že tv prima se ráda přiživí na osudu lidí.Čím větší senzace,tím větší sledovanost,Copak režie a celý štáb nejsou lidé.To prostě nemohli upozornit nějak taktně pána ,že by mohl trochu poklidit.Ale hlavně ,že sledovanost stoupá.Jinak ,pán velmi sympatický,určitě hodný člověk.Mnoho jiných ,vařilo v nobl kuchyni a navařili blafy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
17.10.11 19:09

jo a tohle jsem napsala i do diskuse na prostřeno .uplně se mě chce brečet.Z lítosti ,nad vším.Dětmi ,pánem .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
17.10.11 19:10

já chápu,že lidi nemají peníze a nikoho neodsuzuju za kuchyňskou linku po babičce,ale na savo a písek asi paní má..ale zase třeba mají v pohodě rodinu,jsou hodní,děti nestrádají,hrajou s snima,což některé ženy kvůli přehnanému úklidu nestíhají,řvou na děti,že jim dělají bordel,tady u těch to asi nehrozí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.10.11 19:15

Že je někdo chudej, neznamená, že musí být zákonitě prase :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
17.10.11 19:17

Taky jsem čuměla, jakou tam měli špínu, hustý byly ty špinavý kamna (sporák) po straně a dlaždičky. Vedle kamen měli naházené špinavé boty :poblion: Já si teda myslím, že tam mají normálně větší špínu a takhle u nich vypadá úklid. Hustá byla taky ta noclehárna a hadry nacpané v pytlích :-D Ten gauč v kuchyni vypadl jak pelech pro psa :mrgreen: Jedině zahradu měl chlap pěknou, proto je tam asi posadil.

Mmch podobný nábytek máme na chatě, ale máme tam čisto a uklizeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
17.10.11 19:19

Ale je pravda, že asi budou hodní a spokojení :nevim: A nezdálo se mi, že by uvařil špatně. Teda až na ty palačinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
17.10.11 19:21
RyBANA píše: Že je někdo chudej, neznamená, že musí být zákonitě prase :roll:

to tu někdo napsal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
17.10.11 19:23
M-a-j-a píše:
Ale je pravda, že asi budou hodní a spokojení :nevim: A nezdálo se mi, že by uvařil špatně. Teda až na ty palačinky.

Jídlo mi taky přišlo docela v pohodě až na ty palačinky. Pekl v takové vrstvě oleje, jak řízky. Mohl si taky dát práci s tím plněním, aspon ty jahody nakrájet do toho tvarohu a palačinky ohřát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.10.11 19:24
terdule píše:
RyBANA píše: Že je někdo chudej, neznamená, že musí být zákonitě prase :roll:
to tu někdo napsal?

Asi ne, já jen že nejsem zastánce litování v tomto ohledu - jako vždyť je chudej, tak má právo na bordel a tak… :mrgreen:

A v jeho případě bych vůbec nelitovala…vypadal vcelku šťastně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
17.10.11 19:25

Ještě mi přišlo, že barák byl dost velký na to, aby bydleli ve 2 místnostech 8-o Možná v jiné části baráku bydleli ještě rodiče :nevim: Všimli jste si toho medvěda, jak měl v okně u té antény? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí