Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MUFICE píše:
Ještě mi přišlo, že barák byl dost velký na to, aby bydleli ve 2 místnostechMožná v jiné části baráku bydleli ještě rodiče
Všimli jste si toho medvěda, jak měl v okně u té antény?
ten mě dostal ![]()
terdule píše:MUFICE píše:ten mě dostal
Ještě mi přišlo, že barák byl dost velký na to, aby bydleli ve 2 místnostechMožná v jiné části baráku bydleli ještě rodiče
Přišlo mi, že to tam měl jako zarážku do okna, aby se nezavíralo ![]()
MUFICE píše:terdule píše:Přišlo mi, že to tam měl jako zarážku do okna, aby se nezavíraloMUFICE píše:ten mě dostal
já to dělám taky
..mame staší okna a nedrží,ale sedí tam králík.. ![]()
terdule píše:MUFICE píše:já to dělám takyterdule píše:Přišlo mi, že to tam měl jako zarážku do okna, aby se nezavíraloMUFICE píše:ten mě dostal
..mame staší okna a nedrží,ale sedí tam králík..
Dnešní soutěžící opravdu vypadal jako hodný člověk a určitě taktizovat nebude i když člověk nikdy neví… tu očekávám od té starší blondýny.
já si myslím, že Prima nemusí nikomu nic říkat, aby si uklidil. To má každý vědět sám.
Já bych vůbec na pána špínu neházela - myslím to obrazně
Jak tam řekl jeden soutěžící je to vizitka ženské , jak to dma vypadá. Nezlobte se na mě, ale já přihlásit chlapa, tak se snažím aspoň ten den!!!!!!! mít poklizeno, jinak nech mě každý… a budu žít podle sebe…Manželka by se měla chytnout za nos.. když už tam chlapa přihlásí..
já si taky myslím, že věci měli uklizené, měli celkem komínky ve skříni, ale spíš ta mastnota v kuchyni ,odpadaná omítka v pokoji a skladiště všeho možného všude, ale oni to zřejmě berou jako uložené a uklizené, no
… i ten dvojkočárek vypadal dražší, ne?
Vařit ale uměl, to je fakt ![]()
jo jasné, on vaří, tak ona měla naklidit aspoň to okolí sporáku ![]()
ivik21 píše:
jo jasné, on vaří, tak ona měla naklidit aspoň to okolí sporáku
Umýt dlaždice a ten sporák by jim zabralo max. půl hodinu. Ještě mě dostalo, jak měli špinavou zed a ty zašmudlané vypínače
Barák by potřeboval opravit zdi a vymalovat.
Dneska to byl povedený kousek. Pána mi bylo líto, asi nebude zlý, ale to prostředí je hrozný.
No ta blondýna byla silně nesympatická.
Příspěvek upraven 17.10.11 v 20:08
já mám názor,že jim je to šumák,že mají doma bordel..a říkají si že naše starosti by chtěli mít ![]()
M-a-j-a píše:
No ta blondýna byla silně nesympatická.Příspěvek upraven 17.10.11 v 20:08
Taky tak
Nejvíc mě dostalo, jak řekla, že by měl tu ženskou zmlátit, když neuklízí ![]()
MUFICE píše:M-a-j-a píše:Taky tak
No ta blondýna byla silně nesympatická.Příspěvek upraven 17.10.11 v 20:08Nejvíc mě dostalo, jak řekla, že by měl tu ženskou zmlátit, když neuklízí
jo to bylo hnusné. Spíše by měla jednu dostat ona. Bylo to sprosté.