Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No můžu, ale na streamu se mi to právě hrozně seká. Dětem S. nerada pouštim online, ptž mají tendenci si pouštět další a další
Stahovat můj noťas moc nezvládá ![]()
nedá se nic dělat, vidím aspoň tu půlhodinku. A už se těšim na Pohlreicha na čtvrtek ![]()
Tak jídlo nic moc
A to spálené prkýnko na stole se taky nehodilo
Ale co mě překvapilo, že v pokoji kde spali měli sportovní vybavení, zvlášť ty vystavené lyžáky…
![]()
kometa32 píše:
Tak jídlo nic mocA to spálené prkýnko na stole se taky nehodilo
Ale co mě překvapilo, že v pokoji kde spali měli sportovní vybavení, zvlášť ty vystavené lyžáky…
![]()
Měli jenom 1 pokoj a asi neměli sklep. To prkénko bylo husté, divím se, že si nekoupí to umělé, když už ho mají všude za pár kaček ![]()
Tak můj bratranec měl v paneláku v pokoji na koberci stabilně rozebranou nějakou motorku
Takže lyžáky…
Eliška píše:
Tak můj bratranec měl v paneláku v pokoji na koberci stabilně rozebranou nějakou motorkuTakže lyžáky…
To je taky dobrý ![]()
Koukali jste nekdo na dopoledni prostreno? ja nejak nemuzu prijit na chut te holcine, pripada mi s prominutim uplne hloupoucka. Ma neustale radoby vtipny poznamky, ktery jsou spis trapny nez legracni, a to jeji vareni byla teda docela katastrofa.
Dneska se to chlapikovi podle mne docela povedlo, az na par detailu, a ten mladej kluk si hraje na nevim co a ani nevi jak se pouziva dezertni pribor.
papavlinka33 píše:
Koukali jste nekdo na dopoledni prostreno? ja nejak nemuzu prijit na chut te holcine, pripada mi s prominutim uplne hloupoucka. Ma neustale radoby vtipny poznamky, ktery jsou spis trapny nez legracni, a to jeji vareni byla teda docela katastrofa.
Dneska se to chlapikovi podle mne docela povedlo, az na par detailu, a ten mladej kluk si hraje na nevim co a ani nevi jak se pouziva dezertni pribor.
To je nějaké opakování ne? Dneska jsme vstávali až v 10h, takže jsem TV ani nezapínala ![]()
No začátek byl zajímavý
Recept na dezert si opisovat ale nebudu ![]()
A nemůžu si pomoct, ale ten Roman na mě působí jako kriminálník
a přitom je to starosta.
A místo vína, nebo květiny od hostů,jako dárek, by se ji šikla zástěra ![]()
já dopolko koukala a ta slečna
.Vystupuje jak hvězda,ale vařit neumí a ostatní kritizuje za každou blbost.
Pánovi se to dnes povedlo a ten mladas to je taky dílo ![]()
večer sem zapla až ted ![]()
kometa32 píše:
A místo vína, nebo květiny od hostů,jako dárek, by se ji šikla zástěra
a zístěru musí mít každá dobrá kuchařka?
Já jí totiž nikdy nevlastnila,teda mám ale někde schovanou,nosit jí mě nikdy nenapadlo.Nějak nevim proč ![]()
Kami já ji taky nepoužívám
Ruce utírám do trika
![]()
No ale ten včerejší patlal je teda chytrý jako rádio
![]()