Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17866
10.10.11 21:15

No můžu, ale na streamu se mi to právě hrozně seká. Dětem S. nerada pouštim online, ptž mají tendenci si pouštět další a další :roll: Stahovat můj noťas moc nezvládá :-?
nedá se nic dělat, vidím aspoň tu půlhodinku. A už se těšim na Pohlreicha na čtvrtek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
10.10.11 21:45

Tak jídlo nic moc :nevim: A to spálené prkýnko na stole se taky nehodilo :-D Ale co mě překvapilo, že v pokoji kde spali měli sportovní vybavení, zvlášť ty vystavené lyžáky… 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
10.10.11 22:05
kometa32 píše:
Tak jídlo nic moc :nevim: A to spálené prkýnko na stole se taky nehodilo :-D Ale co mě překvapilo, že v pokoji kde spali měli sportovní vybavení, zvlášť ty vystavené lyžáky… 8-o 8-o

Měli jenom 1 pokoj a asi neměli sklep. To prkénko bylo husté, divím se, že si nekoupí to umělé, když už ho mají všude za pár kaček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17866
10.10.11 22:27

Tak můj bratranec měl v paneláku v pokoji na koberci stabilně rozebranou nějakou motorku :mrgreen: Takže lyžáky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
10.10.11 22:41
Eliška píše:
Tak můj bratranec měl v paneláku v pokoji na koberci stabilně rozebranou nějakou motorku :mrgreen: Takže lyžáky…

To je taky dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
11.10.11 10:08

Koukali jste nekdo na dopoledni prostreno? ja nejak nemuzu prijit na chut te holcine, pripada mi s prominutim uplne hloupoucka. Ma neustale radoby vtipny poznamky, ktery jsou spis trapny nez legracni, a to jeji vareni byla teda docela katastrofa.
Dneska se to chlapikovi podle mne docela povedlo, az na par detailu, a ten mladej kluk si hraje na nevim co a ani nevi jak se pouziva dezertni pribor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
11.10.11 10:44
papavlinka33 píše:
Koukali jste nekdo na dopoledni prostreno? ja nejak nemuzu prijit na chut te holcine, pripada mi s prominutim uplne hloupoucka. Ma neustale radoby vtipny poznamky, ktery jsou spis trapny nez legracni, a to jeji vareni byla teda docela katastrofa.
Dneska se to chlapikovi podle mne docela povedlo, az na par detailu, a ten mladej kluk si hraje na nevim co a ani nevi jak se pouziva dezertni pribor.

To je nějaké opakování ne? Dneska jsme vstávali až v 10h, takže jsem TV ani nezapínala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
11.10.11 10:46

jj, asi jo jsou to opakovani, ale ja jsem to nevidela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
11.10.11 18:22

No začátek byl zajímavý :roll: Recept na dezert si opisovat ale nebudu :lol:
A nemůžu si pomoct, ale ten Roman na mě působí jako kriminálník :lol: :lol: a přitom je to starosta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
11.10.11 18:26

No ten dezert vypadá děsně :mrgreen:
JJ je takový zvláštní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
11.10.11 18:30

A místo vína, nebo květiny od hostů,jako dárek, by se ji šikla zástěra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.10.11 18:32

já dopolko koukala a ta slečna :roll: .Vystupuje jak hvězda,ale vařit neumí a ostatní kritizuje za každou blbost.
Pánovi se to dnes povedlo a ten mladas to je taky dílo :mrgreen:

večer sem zapla až ted :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
11.10.11 18:32

Chudák byla nervózní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.10.11 18:33
kometa32 píše:
A místo vína, nebo květiny od hostů,jako dárek, by se ji šikla zástěra :mrgreen:

a zístěru musí mít každá dobrá kuchařka? :lol: Já jí totiž nikdy nevlastnila,teda mám ale někde schovanou,nosit jí mě nikdy nenapadlo.Nějak nevim proč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
11.10.11 18:39

Kami já ji taky nepoužívám :-) Ruce utírám do trika :oops: :mrgreen:
No ale ten včerejší patlal je teda chytrý jako rádio :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...