Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12794
21.10.11 18:50

Holky me dneska Prostreno rozbrecelo,bylo to od nich opravdu pekny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
21.10.11 18:54

moc hezký,trošku jsem to čekala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
21.10.11 19:03

tak ten dnešní mě rozsekal 8-o
to jídlo vypadalo luxusně,bydlení se mi tak moc líbilo a to co udělal na konci bylo úplně nejlepší :pankac: :pankac:
celou dobu mi připadal jako takovej truhlík ani na to bydlení toho Karla neremcal,jen tak málo oproti ostatním a fakt klobouk dolů :pankac:
jen ten druhej mi přišlo,že to udělal jen,že mu to bylo trapný mu tak nedat něco :think:
to jako každej dostal 40 nebo se podělili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
21.10.11 19:06
rohlice píše:
to jídlo vypadalo luxusně,bydlení se mi tak moc líbilo a to co udělal na konci bylo úplně nejlepší :pankac: :pankac:
celou dobu mi připadal jako takovej truhlík ani na to bydlení toho Karla neremcal,jen tak málo oproti ostatním a fakt klobouk dolů :pankac:
jen ten druhej mi přišlo,že to udělal jen,že mu to bylo trapný mu tak nedat něco :think:

Každý dostal 20 tisíc :-) Tak jsem ráda, že dostal Honza aspon půlku, uvařil fakt dobře a zábava byla super. Takhle dobré jídlo už tam dlouho nebylo. Ke Karlovi by měl přijet tým z Jak se staví sen a předělat mu to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
21.10.11 19:06

Onise podělili ne? Každej 20 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
21.10.11 19:07
MUFICE píše:
rohlice píše:
Každý dostal 20 tisíc :-) Tak jsem ráda, že dostal Honza aspon půlku, uvařil fakt dobře a zábava byla super. Takhle dobré jídlo už tam dlouho nebylo. Ke Karlovi by měl přijet tým z Jak se staví sen a předělat mu to tam.

Tak ho tam přihlásíme ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
21.10.11 19:10

akorát mi zas přišlo, že mu do jídla kecali… To mohlo být takhle, to takhle, hlavně ta blondýna teda …

Je vidět, že někteří bohatí mají i mozek a dobré srdce :potlesk: :palec:

• Citovat
  • Upravit
50124
21.10.11 19:24
ivik21 píše:
akorát mi zas přišlo, že mu do jídla kecali… To mohlo být takhle, to takhle, hlavně ta blondýna teda …Je vidět, že někteří bohatí mají i mozek a dobré srdce :potlesk: :palec:

Vychvalovali tu kachnu, knedlík a stejně remcali kvůli špenátu, tak ho jíst neměli a držet hubu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
21.10.11 19:25

Ta baba ještě říkala, že měl udělat ten hnusnej mraženej špenát :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
21.10.11 19:39

mě to chutnalo i přez obrazovku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
21.10.11 19:40

Taky bych to hned snědla, kdyby mi to hodil z TV, aspon bych nemusela vyvařovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
21.10.11 19:43

měl to i na oko moc pěkný,ten šel do pořadu né kvůli penězům,ale že umí opravdu vařit a ten špenát?prostě náš národ,,co neznám-nežeru!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
21.10.11 19:48

Tak to je trefný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
21.10.11 19:48

Dnešnímu dílu opravdu tleskám :potlesk: :potlesk:

Jak jste holky zmiňovaly, ten pořad Jak se staví sen…tak tam se to plati ze svého, co jsem slyšela, prý to není zadarmo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
21.10.11 19:50
kometa32 píše:
Dnešnímu dílu opravdu tleskám :potlesk: :potlesk:Jak jste holky zmiňovaly, ten pořad Jak se staví sen…tak tam se to plati ze svého, co jsem slyšela, prý to není zadarmo :nevim:

Tak to se mi nezdá, kolikrát jim to předělají za půl mega. Kdyby ti lidi měli peníze, tak tu kuchyn předělají klidně za 100 tisíc. Akorát ČT měla pořad o bydlení, kde se to platilo ze svého, ale tam šlo o částky do 100 tisíc. Nejlepší je ten pořad Vítejte doma, tam amíkům předělaj celý baráka ještě jim kolikrát dají stipendia na studium. Ale zase tam jsou lidi se špatným osudem, kt to potřebují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí