Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já si taky myslím,že jak se staví sen,má své sponzory a bydlení je hra,si platí … ![]()
Tak jsem najela na jejich stránky a je tam napsáno, že přeměna je hrazena ze sponzorství a pokud přesáhne sponzorskou částku, tak si to musí doplatit ze svého a částka se prý vždy sdělí na 1.schůzce…ale Karel by náročný nebyl, ten by se vešel do limitu ![]()
kometa32 píše:
Tak jsem najela na jejich stránky a je tam napsáno, že přeměna je hrazena ze sponzorství a pokud přesáhne sponzorskou částku, tak si to musí doplatit ze svého a částka se prý vždy sdělí na 1.schůzce…ale Karel by náročný nebyl, ten by se vešel do limitu
To určitě, stačilo by mu vyštukovat a zadělat zdi, vymalovat a vyměnit podlahy + dlaždice. Ten nábytek by mu mohl někdo darovat. Když lidi rekonstruují byt/barák, tak vyhodí spoustu nábytku, kt by jim ještě posloužil ![]()
MUFICE píše:kometa32 píše:To určitě, stačilo by mu vyštukovat a zadělat zdi, vymalovat a vyměnit podlahy + dlaždice. Ten nábytek by mu mohl někdo darovat. Když lidi rekonstruují byt/barák, tak vyhodí spoustu nábytku, kt by jim ještě posloužil
Tak jsem najela na jejich stránky a je tam napsáno, že přeměna je hrazena ze sponzorství a pokud přesáhne sponzorskou částku, tak si to musí doplatit ze svého a částka se prý vždy sdělí na 1.schůzce…ale Karel by náročný nebyl, ten by se vešel do limitu
Jéé to by bylo dobrý. Škoda, že u nád neexistuje něco jako modré z nebe jak to mají na slovensku. Aspoň udělat dětem pokoj, koupelnu nebo kuchyň.
Ale jednou už v modrém z nebe byl případ z česka. Právě o tom Davídkovi, který chtěl navštívit Ameriku. Tak by se to dalo zkusit tam dát jako námět…nebo ten, jak se staví sen. ![]()
Já jsem teda z dílu moc neslyšela, ale z toho co jsem slyšel a viděla to bylo super. A moc hezky mu to šlo od ruky. Já chci taky takového chlapa
![]()
Jo tak Karel by si modré z nebe i zasloužil ![]()
Kallkapa píše:
Holky co to je to modré z nebe ? dejte odkaz
Tam se plní sny. Koukni na odkaz (dole) a je tam i video. Dávají to každou středu na markíze.
Tady je např příběh malého kluka, který má myslím rakovinu a jeho přání je mít čtyřkolku, jeho rodiče mu chtěli splnit jeho sen.
Někde musí být archiv a tam jsou ty příběhy celé.
Edit: Tady je archiv a můžeš si tam vybrat. Tady ti dávám odkaz z minulé středy. Ten první příběh je smutnej a dojemnej. U toho jsem řvala. http://video.markiza.sk/…z-neba/69299
Sumaya píše:
Někde musí být archiv a tam jsou ty příběhy celé.Edit: Tady je archiv a můžeš si tam vybrat. Tady ti dávám odkaz z minulé středy. Ten první příběh je smutnej a dojemnej. U toho jsem řvala. http://video.markiza.sk/…z-neba/69299
Děkuji, kouknu ![]()
kometa32 píše:
prosím tě a kde jsi četla toto?
já se dívala na stránky JSSS a neviděla jsem to tam
zajímaly mě podrobnosti, chtěla bych se tam přihlásit… můj sen je mít novou kuchyň a nikdo mi to nechce splnit
a sama bych to nezvládla
![]()
Katka_LEE píše:kometa32 píše:prosím tě a kde jsi četla toto?
Tak jsem najela na jejich stránky a je tam napsáno, že přeměna je hrazena ze sponzorství a pokud přesáhne sponzorskou částku, tak si to musí doplatit ze svého a částka se prý vždy sdělí na 1.schůzce…ale Karel by náročný nebyl, ten by se vešel do limitujá se dívala na stránky JSSS a neviděla jsem to tam
zajímaly mě podrobnosti, chtěla bych se tam přihlásit… můj sen je mít novou kuchyň a nikdo mi to nechce splnit
![]()
a sama bych to nezvládla
![]()
Švagrová mi říkala, že její kolegyně z práce se tam kdysi přihlásila a udělali jí kuchyň a neříkala, že by něco dopláceli.
Tak jsem si to přečetla ještě jednou a poctivě!!!!!!! a zkopírovala jsem to : ![]()
Je tam změna.....
Call centrum
Dobrý den,
Ráda bych se zeptala na otázku, která je spekulací mnoha lidí .Říká se,že říkáte že přestavba je zdarma ale udajně to pravdou není , jak to tedy je ?
Ráda bych pro své operátory zřídila relaxační místnost v našem call centru, což nevím zdali by to přes váš pořad šlo a je na to nárok.
Děkuji za odpověd Okálová
Dobrý den,
v pořadu se věnujeme výhradně obytným prostorům v rámci rodinných domů nebo bytů.
Pro vybrané účastníky do pořadu je rekonstrukce hrazena sponzory. O výši sponzorské částky je vybraný účastník informován při prvním pohovoru s výběrovou komisí produkční společnosti pořadu.
Oproti původní verzi, kde bylo, že v případě, že požadavky účastníka sahají nad sponzorský limit, může se sám na proměně bytu finančně podílet, již toto neplatí – vše je navrženo od začátku tak, aby se náklady vešly do předem daného sponzorského daru.
MODERÁTOR DISKUSÍ
kometa32 píše:
Tak jsem si to přečetla ještě jednou a poctivě!!!!!!! a zkopírovala jsem to :
Je tam změna.....Call centrum
Dobrý den,Ráda bych se zeptala na otázku, která je spekulací mnoha lidí .Říká se,že říkáte že přestavba je zdarma ale udajně to pravdou není , jak to tedy je ?
Ráda bych pro své operátory zřídila relaxační místnost v našem call centru, což nevím zdali by to přes váš pořad šlo a je na to nárok.Děkuji za odpověd Okálová
Dobrý den,
v pořadu se věnujeme výhradně obytným prostorům v rámci rodinných domů nebo bytů.
Pro vybrané účastníky do pořadu je rekonstrukce hrazena sponzory. O výši sponzorské částky je vybraný účastník informován při prvním pohovoru s výběrovou komisí produkční společnosti pořadu.
MODERÁTOR DISKUSÍ
Oproti původní verzi, kde bylo, že v případě, že požadavky účastníka sahají nad sponzorský limit, může se sám na proměně bytu finančně podílet, již toto neplatí – vše je navrženo od začátku tak, aby se náklady vešly do předem daného sponzorského daru.
Takže neplatí nic, předem je daný rozpočet na přestavbu.