Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1249
21.10.11 19:52

já si taky myslím,že jak se staví sen,má své sponzory a bydlení je hra,si platí … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
21.10.11 19:55

Tak jsem najela na jejich stránky a je tam napsáno, že přeměna je hrazena ze sponzorství a pokud přesáhne sponzorskou částku, tak si to musí doplatit ze svého a částka se prý vždy sdělí na 1.schůzce…ale Karel by náročný nebyl, ten by se vešel do limitu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
21.10.11 20:07
kometa32 píše:
Tak jsem najela na jejich stránky a je tam napsáno, že přeměna je hrazena ze sponzorství a pokud přesáhne sponzorskou částku, tak si to musí doplatit ze svého a částka se prý vždy sdělí na 1.schůzce…ale Karel by náročný nebyl, ten by se vešel do limitu :mrgreen:

To určitě, stačilo by mu vyštukovat a zadělat zdi, vymalovat a vyměnit podlahy + dlaždice. Ten nábytek by mu mohl někdo darovat. Když lidi rekonstruují byt/barák, tak vyhodí spoustu nábytku, kt by jim ještě posloužil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
21.10.11 20:11
MUFICE píše:
kometa32 píše:
Tak jsem najela na jejich stránky a je tam napsáno, že přeměna je hrazena ze sponzorství a pokud přesáhne sponzorskou částku, tak si to musí doplatit ze svého a částka se prý vždy sdělí na 1.schůzce…ale Karel by náročný nebyl, ten by se vešel do limitu :mrgreen:
To určitě, stačilo by mu vyštukovat a zadělat zdi, vymalovat a vyměnit podlahy + dlaždice. Ten nábytek by mu mohl někdo darovat. Když lidi rekonstruují byt/barák, tak vyhodí spoustu nábytku, kt by jim ještě posloužil :-)

Jéé to by bylo dobrý. Škoda, že u nád neexistuje něco jako modré z nebe jak to mají na slovensku. Aspoň udělat dětem pokoj, koupelnu nebo kuchyň.

Ale jednou už v modrém z nebe byl případ z česka. Právě o tom Davídkovi, který chtěl navštívit Ameriku. Tak by se to dalo zkusit tam dát jako námět…nebo ten, jak se staví sen. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
21.10.11 20:19

Já jsem teda z dílu moc neslyšela, ale z toho co jsem slyšel a viděla to bylo super. A moc hezky mu to šlo od ruky. Já chci taky takového chlapa :oops: :-D

Jo tak Karel by si modré z nebe i zasloužil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
21.10.11 21:39

Dneska se pan Jan zachoval opravdu slechetne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
21.10.11 22:14

Holky co to je to modré z nebe ? dejte odkaz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
21.10.11 22:37
Kallkapa píše:
Holky co to je to modré z nebe ? dejte odkaz :mrgreen:

Tam se plní sny. Koukni na odkaz (dole) a je tam i video. Dávají to každou středu na markíze.

Tady je např příběh malého kluka, který má myslím rakovinu a jeho přání je mít čtyřkolku, jeho rodiče mu chtěli splnit jeho sen.

http://www.markiza.sk/…i-stvorkolky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
21.10.11 22:46

Někde musí být archiv a tam jsou ty příběhy celé.

Edit: Tady je archiv a můžeš si tam vybrat. Tady ti dávám odkaz z minulé středy. Ten první příběh je smutnej a dojemnej. U toho jsem řvala. http://video.markiza.sk/…z-neba/69299

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
22.10.11 11:04
Sumaya píše:
Někde musí být archiv a tam jsou ty příběhy celé.Edit: Tady je archiv a můžeš si tam vybrat. Tady ti dávám odkaz z minulé středy. Ten první příběh je smutnej a dojemnej. U toho jsem řvala. http://video.markiza.sk/…z-neba/69299

Děkuji, kouknu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
23.10.11 21:48
kometa32 píše:

prosím tě a kde jsi četla toto? :roll: já se dívala na stránky JSSS a neviděla jsem to tam 8-o zajímaly mě podrobnosti, chtěla bych se tam přihlásit… můj sen je mít novou kuchyň a nikdo mi to nechce splnit :cert: :lol: a sama bych to nezvládla :lol: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
23.10.11 22:03
Katka_LEE píše:
kometa32 píše:
prosím tě a kde jsi četla toto? :roll: já se dívala na stránky JSSS a neviděla jsem to tam 8-o zajímaly mě podrobnosti, chtěla bych se tam přihlásit… můj sen je mít novou kuchyň a nikdo mi to nechce splnit :cert: :lol: a sama bych to nezvládla :lol: :nevim:

Švagrová mi říkala, že její kolegyně z práce se tam kdysi přihlásila a udělali jí kuchyň a neříkala, že by něco dopláceli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
23.10.11 22:08

Tak jsem si to přečetla ještě jednou a poctivě!!!!!!! a zkopírovala jsem to : :-D
Je tam změna.....

Call centrum
Dobrý den,

Ráda bych se zeptala na otázku, která je spekulací mnoha lidí .Říká se,že říkáte že přestavba je zdarma ale udajně to pravdou není , jak to tedy je ?
Ráda bych pro své operátory zřídila relaxační místnost v našem call centru, což nevím zdali by to přes váš pořad šlo a je na to nárok.

Děkuji za odpověd Okálová

Dobrý den,

v pořadu se věnujeme výhradně obytným prostorům v rámci rodinných domů nebo bytů.

Pro vybrané účastníky do pořadu je rekonstrukce hrazena sponzory. O výši sponzorské částky je vybraný účastník informován při prvním pohovoru s výběrovou komisí produkční společnosti pořadu.
Oproti původní verzi, kde bylo, že v případě, že požadavky účastníka sahají nad sponzorský limit, může se sám na proměně bytu finančně podílet, již toto neplatí – vše je navrženo od začátku tak, aby se náklady vešly do předem daného sponzorského daru.

MODERÁTOR DISKUSÍ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
23.10.11 22:12
kometa32 píše:
Tak jsem si to přečetla ještě jednou a poctivě!!!!!!! a zkopírovala jsem to : :-D
Je tam změna.....

Call centrum
Dobrý den,

Ráda bych se zeptala na otázku, která je spekulací mnoha lidí .Říká se,že říkáte že přestavba je zdarma ale udajně to pravdou není , jak to tedy je ?
Ráda bych pro své operátory zřídila relaxační místnost v našem call centru, což nevím zdali by to přes váš pořad šlo a je na to nárok.

Děkuji za odpověd Okálová

Dobrý den,

v pořadu se věnujeme výhradně obytným prostorům v rámci rodinných domů nebo bytů.

Pro vybrané účastníky do pořadu je rekonstrukce hrazena sponzory. O výši sponzorské částky je vybraný účastník informován při prvním pohovoru s výběrovou komisí produkční společnosti pořadu.
Oproti původní verzi, kde bylo, že v případě, že požadavky účastníka sahají nad sponzorský limit, může se sám na proměně bytu finančně podílet, již toto neplatí – vše je navrženo od začátku tak, aby se náklady vešly do předem daného sponzorského daru.

MODERÁTOR DISKUSÍ

Takže neplatí nic, předem je daný rozpočet na přestavbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
23.10.11 22:16

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie