Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, koukali jste dnes na Prostřeno? Kromě toho starýho chlapa jsou mi zatím všichni sympatičtí ![]()
Ahoj,tak já koukám pravidelně a ujíždím na něm taky
Když náhodou nestihnu nějaký díl večer v telce,doženu to hned na netu.
Jsem už třetí měsíc na neschopence kvůli rizikovému těhotenství,tak už jsem zkoukla i všechny díly,který jsem neviděla ![]()
Tak včera mě přišli taky fajn, až na toho řezníka…bude to nej rejpal…
Dneska bych si pochutnala,, hezký menu
.A hezky mu to jde od ruky ![]()
Ten řezník je hrozně protivnej. Jsem zvědavá, co bude vařit on.
Ten řezník je hrozn rejpavec…a nepříjemnej
mladej klouček a jak se snaží
na 17 let mazec:)
Na 17 let teda uvařil výborně, tohle menu by teda můj chlap nedal ani náhodou a to je mu přes 30
Ten řezník je pěkně rejpavej, psala jsem to tu už včera
Podle mě udělá nějaký řízek nebo bůček a k tomu knedlíky ![]()
Můj chlap neumí uvařit ani topinku ![]()
Klučina vaří fakt dobře. Šikovný.
Měl to hezky naaranžovaný to jídlo, fakt jak z hotelu! HLavně ten předkrm vypadal profesionálně.
Já bych mu dala 10 moc se mi to líbilo.Jsem zvědavá na toho zítřejšího,když bylo všechno moc lehký tak jsem zvědavá co uvaří on.Snad to budou aspoň 4 hoodně složité chody ![]()
Řezník je fakt nesympaťák. ![]()
Reznici jsou specialni druh sam o sobe, ja je nechapu. Vsechny lidi co znam co makaji v potravinarstvi tak ty potraviny se kterymi pracuji nemuzou pak v soukromem zivote ani videt. Ja to muzu potvrdit za sebe, kdyz jsem byla kdysi na brigade v sadu, nemohla jsem pak ovoce ani citit, dale kdyz jsem pracovala pri skole v tovarne na bagety tak od te doby je nejim. A reznici porad zerou jen to svoje maso, ja pracovat v masne tak je ze mne vegos.