Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
papavlinka33 píše:
Jsem zvedava zitra na ten romsky vecer.
Tak na něj jsem taky zvědavá!!! Vůbec nevím jaké top jídla romové mají
Když je vidím nakupovat v obchodě, tak buď je to zelí, uzená žebra a bůček…tak se nechám překvapit.
kometa32 píše:papavlinka33 píše:Tak na něj jsem taky zvědavá!!! Vůbec nevím jaké top jídla romové mají
Jsem zvedava zitra na ten romsky vecer.Když je vidím nakupovat v obchodě, tak buď je to zelí, uzená žebra a bůček…tak se nechám překvapit.
Taky mě to zajímá, jinak linku měla pěknou.
No linku mela peknou novou, ale pry dela uklizecku, tak nevim kde na to vzala(asi manzel), vychovala pet deti. No uvidime.
Tak holky ta vcerejsi hostitelka to byla sila
![]()
Za prvy hvezda co poucuje o kanapkach a sama je neumi udelat: kanapka je zasadne bez kurky, tudiz napr. vykrojeny kolecko z chleba nebo toustaku apod. to co ona mazala na ty bagetky to byly minichlebicky…
S melounem ohrana pisnicka.
Hlavni jidlo podle me pokazila- list. testo bylo rozblemcly..
Ananas. to nebylo flambovani, to byl hnus a jeste jak to presladila.
Byt se me nelibil prisel me preplacanej, moderna versus starozitnosti. Navic bylo jako kdyz se chlubi cizim perim…
Silene sebevedoma, neprijemna madam vsevedka…nesnasim tyto typy…
![]()
Ta dnesni hostitelka bude varit samy neznamy veci-nazvy…ale aspon je to zajimavy…
Dice píše:
Tak holky ta vcerejsi hostitelka to byla sila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za prvy hvezda co poucuje o kanapkach a sama je neumi udelat: kanapka je zasadne bez kurky, tudiz napr. vykrojeny kolecko z chleba nebo toustaku apod. to co ona mazala na ty bagetky to byly minichlebicky…
S melounem ohrana pisnicka.
Hlavni jidlo podle me pokazila- list. testo bylo rozblemcly..
Ananas. to nebylo flambovani, to byl hnus a jeste jak to presladila.
Byt se me nelibil prisel me preplacanej, moderna versus starozitnosti. Navic bylo jako kdyz se chlubi cizim perim…
Silene sebevedoma, neprijemna madam vsevedka…nesnasim tyto typy…![]()
![]()
Ta dnesni hostitelka bude varit samy neznamy veci-nazvy…ale aspon je to zajimavy…
mě přišla naprosto v pohodě ![]()
No na to ze ma VS gastronomickou tak byla celkem dost mimo co se tyce toho jidla i servisu, a jeste rikala ze je ohromi servisem haha. Ananas se flambuje pred hostem u stolu to by mohla vedet, stejne sedeli v kuchyni, kdyby to oflambovala na panvi pred hosty jiste by z toho bylo lepsi show.
Byt se mi libil az na ty pobozny starozitny obrazy. Myslim ze pani se jeste pekne vybarvi do konce tydne ji typuji na namistrovanou slepici, pardon.
Naprosto souhlasim, me je teda krajne neprijemna…to ze ma gastro skolu jsem nastesti preslechla pze ted uz k ni fakt nemam slov
![]()
Myslím si, že dnešní večer nedopadl na výbornou, ale 3 body je opravdu velmi málo…
A u Dušana jsem tak nízké bodování nečekala.
kometa32 píše:
Myslím si, že dnešní večer nedopadl na výbornou, ale 3 body je opravdu velmi málo…A u Dušana jsem tak nízké bodování nečekala.
Tak to mě taky překvapilo, myslela jsem, že dají tak 5 bodů. Byt se mi líbil, vůbec jsem takové zařízení nečekala.
Ahoj,mě docela mrzí,že se jí to nepovedlo ![]()
ty závitky v tom zelí bych docela ochutnala ![]()
Ta Eva ze včera je tedy přechytralá
![]()
momi33 píše:
Ahoj,mě docela mrzí,že se jí to nepovedlo
ty závitky v tom zelí bych docela ochutnala
Ta Eva ze včera je tedy přechytralá![]()
Taky jsem myslela, že to bude mít dobrý, tolik se snažila…
MUFICE píše:momi33 píše:Taky jsem myslela, že to bude mít dobrý, tolik se snažila…
já myslím,že je to pikantní,jak to romové mají rádi ![]()
Stejně tak jako Maďaři.
A 3 body si určitě nezasloužila.
momi33 píše:MUFICE píše:já myslím,že je to pikantní,jak to romové mají rádimomi33 píše:Taky jsem myslela, že to bude mít dobrý, tolik se snažila…
Stejně tak jako Maďaři.
A 3 body si určitě nezasloužila.
Mě spíš překvalipilo, že jí dali 7 a 6 a ty 2 jenom 3
Dala bych tak 5-6 bodů.
Skoro všichni říkali, že to měla moc mastný, když jsem viděla ten toust nasátý olejem, tak bych ho taky nejedla. My doma vaříme na minimu tuku a pak podléváme vodou. Tousty dělám v toustovači nebo v troubě na sucho.