Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
4.11.11 10:18
lucineeccka píše:
Kallkapa píše:
bell píše:
kometa32 píše:
Tak si myslím, že Monika nevyhraje, prý na jídelníčku má klokaní a pštrosí maso a Tereza s Marcelou je odmítly jíst…
Paneboze,proc se takovi lidi teda hlasi do takoveho poradu :nevim: skoda…
Bell já bych asi taky klokaní maso nejedla. Pštrosí mi až tak strašné nepřijde (ale chuťově neznám tak kdo ví). Stejně tak bych nejedla třeba koňské maso.. Nevím, na masa jsem dost vybíravá :lol:
Já jsem taky na masa vybíravá, nejím skoro žádný :-D ALe ne nikomu bych kůli tomu nesnižovala body. :jazyk:

Já čím jsem starší tím míň mas jím. Jako ale na návštěvě vždy ochutnám a snažím se neurazit. (Teda za předpokladu, že nebude servírován pes, kočka, kůň..). S klokanem bych do soutěže nešla, už to zavání tím, že to bude důvod pro srážení bodů. Přijde mi totiž, že většina čechů se řídí heslem : CO NEZNÁM, TO JE HNUSNÉ :lol: :lol: ( :lol: :lol: Chápu, že pro milovníky zvířat, je klokan něco co se prostě nejí :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.11.11 10:20
MUFICE píše:
Kallkapa píše:
bell píše:
kometa32 píše:
Tak si myslím, že Monika nevyhraje, prý na jídelníčku má klokaní a pštrosí maso a Tereza s Marcelou je odmítly jíst…
Bell já bych asi taky klokaní maso nejedla. Pštrosí mi až tak strašné nepřijde (ale chuťově neznám tak kdo ví). Stejně tak bych nejedla třeba koňské maso.. Nevím, na masa jsem dost vybíravá :lol:
Pštrosí a klokaní maso jsem už jedla a chutnalo mi, maso se dá přirovnat k hovězímu steaku :-)

Já věřím Mufi, že je to dobré, psí guláš je prý taky výborný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
4.11.11 10:21
Kallkapa píše:
lucineeccka píše:
Kallkapa píše:
bell píše:
kometa32 píše:
Já jsem taky na masa vybíravá, nejím skoro žádný :-D ALe ne nikomu bych kůli tomu nesnižovala body. :jazyk:
Já čím jsem starší tím míň mas jím. Jako ale na návštěvě vždy ochutnám a snažím se neurazit. (Teda za předpokladu, že nebude servírován pes, kočka, kůň..). S klokanem bych do soutěže nešla, už to zavání tím, že to bude důvod pro srážení bodů. Přijde mi totiž, že většina čechů se řídí heslem : CO NEZNÁM, TO JE HNUSNÉ :lol: :lol: ( :lol: :lol: Chápu, že pro milovníky zvířat, je klokan něco co se prostě nejí :mrgreen: )

Včera říkal Zdeněk P.,že v Austrálii se jí klokanní maso běžně, je prý je to tam škodná 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
4.11.11 10:22
Kallkapa píše:
MUFICE píše:
Kallkapa píše:
bell píše:
kometa32 píše:
Pštrosí a klokaní maso jsem už jedla a chutnalo mi, maso se dá přirovnat k hovězímu steaku :-)

Já věřím Mufi, že je to dobré, psí guláš je prý taky výborný :mrgreen: [/citace

My jíme krůty a oni pštrosy, je to taky drůbež, i když je veliká. Akorát v ČR je to maso drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.11.11 10:27
MUFICE píše:
Kallkapa píše:
lucineeccka píše:
Kallkapa píše:
bell píše:
kometa32 píše:
Já čím jsem starší tím míň mas jím. Jako ale na návštěvě vždy ochutnám a snažím se neurazit. (Teda za předpokladu, že nebude servírován pes, kočka, kůň..). S klokanem bych do soutěže nešla, už to zavání tím, že to bude důvod pro srážení bodů. Přijde mi totiž, že většina čechů se řídí heslem : CO NEZNÁM, TO JE HNUSNÉ :lol: :lol: ( :lol: :lol: Chápu, že pro milovníky zvířat, je klokan něco co se prostě nejí :mrgreen: )
Včera říkal Zdeněk P.,že v Austrálii se jí klokanní maso běžně, je prý je to tam škodná 8-o

Já to nevyvracím, že to není dobré, a že se to nejí. Jiný kraj jiný mrav. V číně se jí krysy, kočky, psi, v indii se nejí kráva, prostě jak je kdo zvykllý. Do soutěže bych s tím ale nešla (kdyby se sešla jiná parta, tak by třeba tak nešťouřali ale věřím, že v každé by se našel někdo, komu by to nejelo - z důvodu druhu masa.) Já prostě klokany, žirafy, zebry a antilopy nejím :mrgreen: (Když už by mi to někdo dal pod nos, ochutnala bych ale příjemné by mi to asi moc nebylo :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
4.11.11 10:33

Tak ja bych byla rada ze ochutnam neco co jsem jeste nejedla :-D
Ja jediny co nejim je segedin a leco,ale kdyby nebylo zbyti tak to snim,nebo aspon cast.....a mlikovou polivku,tak tu jedinou bych asi fakt nedala…
A jak nekdo psal co neznam to nejim,tak to sedi na nas Ceskej narod…
Me tam fascinujou soutezici…tipu..to jsem nikdy nejedla a jist to nebudu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
4.11.11 10:37
bell píše:
Tak ja bych byla rada ze ochutnam neco co jsem jeste nejedla :-D
Ja jediny co nejim je segedin a leco,ale kdyby nebylo zbyti tak to snim,nebo aspon cast.....a mlikovou polivku,tak tu jedinou bych asi fakt nedala…
A jak nekdo psal co neznam to nejim,tak to sedi na nas Ceskej narod…
Me tam fascinujou soutezici…tipu..to jsem nikdy nejedla a jist to nebudu :nevim:Tak s tímhle musím souhlasit :palec: Hlavně teda ryby a krevety jíst nechtějí. Můj švagr taky nikdy nejedl ryby, prý mu to smrdí a na dovolené jsme furt do něj hustili, at ochutná ten krevetový salát, byl vynikající :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
4.11.11 10:42

Kdyz nejhorsi je cim se takovemu cechackovi zavdecit…klasika je moc obycejna,novoty neji a ostatni je moc jednoduchy na pripravu :mrgreen: hladovku by mely drzet aspon 2 dny pred soutezi :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
4.11.11 10:44

Klokaní maso jsem měla možnost ochutnat a nedělalo se mi z něj špatně… :nevim: Je to škoda, že Monika chtěla přijít s něčím neobvyklým a setká se s nepochopením. Jsem zvědavá jak hlavní chod okomentují Dušan s Evou…no hlavně, aby pro ně měla na stole vodku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
4.11.11 10:44
bell píše:
Kdyz nejhorsi je cim se takovemu cechackovi zavdecit…klasika je moc obycejna,novoty neji a ostatni je moc jednoduchy na pripravu :mrgreen: hladovku by mely drzet aspon 2 dny pred soutezi :mrgreen: :pankac:

Mě teda přijde, že některým lidem se tam nezavděčíš, i kdyby si mu přinesla zlatý prase na podnosu, hlavně aby mohli rejpat :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
4.11.11 10:45
MUFICE píše:
bell píše:
Kdyz nejhorsi je cim se takovemu cechackovi zavdecit…klasika je moc obycejna,novoty neji a ostatni je moc jednoduchy na pripravu :mrgreen: hladovku by mely drzet aspon 2 dny pred soutezi :mrgreen: :pankac:
Mě teda přijde, že některým lidem se tam nezavděčíš, i kdyby si mu přinesla zlatý prase na podnosu, hlavně aby mohli rejpat :cert: :pocitac:

Presne tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.11.11 10:49
kometa32 píše:
Klokaní maso jsem měla možnost ochutnat a nedělalo se mi z něj špatně… :nevim: Je to škoda, že Monika chtěla přijít s něčím neobvyklým a setká se s nepochopením. Jsem zvědavá jak hlavní chod okomentují Dušan s Evou..no hlavně, aby pro ně. měla na stole vodku :mrgreen:

Být jí, tak tu vodku schválně nedostanou !! Jsou mými hosty, tak ať pijí to, co já jim nabídnu ! Co si jako myslí o sobě? Myslím, že pro studentku je celkem podstatné koupit nebo nekoupit flašku alkoholu (který navíc nepije). Stejně tak by se mohla sbalit Tereza u Dušana a jít si koupit cigára, a říct mu, že je ostuda, že jí je nekoupil, když ví, že je má ráda. :nevim: Prostě takové věci nejsou podle mě povinost, když chci nabídnout, nabídnu. Když se rozmyslím, že toto kupovat nebudu, tak jim to prostě nenabídnu.. hotovo dvacet, já bych je hnala :pocitac: :pocitac: PS : Ryby nejím :mrgreen: (Jenom syrové :lol: popř. ještě uzené)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
4.11.11 10:53

Holky tak to já jsem čuník :lol: Kromě čočky bych snědla asi všechno :lol: Já mám jídlo fakt moc ráda (taky tak vypadám :lol: )
Co se týče toho masa, tak bych asi nepozřela kočku a psa. Jinak klokana bych klidně zkusila. No a necháu co je špatné na pštrosovi? Vždyť je to drůbež :nevim: MYslím si, že to bude trochu podobné krůtímu masu.
Jo a taky jsme měli jednou koňský guláš a to byla taky dobrota. :oops: :-D

Některým lidem se prostě nedá zavděčit. No a hlavně fakt nechápu co od soutěže (kromě prachů) očekávají, když nic nejí a nebo to co je nové, to radši ani nechutnají. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.11.11 10:57
M-a-j-a píše:
Holky tak to já jsem čuník :lol: Kromě čočky bych snědla asi všechno :lol: Já mám jídlo fakt moc ráda (taky tak vypadám :lol: )
Co se týče toho masa, tak bych asi nepozřela kočku a psa. Jinak klokana bych klidně zkusila. No a necháu co je špatné na pštrosovi? Vždyť je to drůbež :nevim: MYslím si, že to bude trochu podobné krůtímu masu.
Jo a taky jsme měli jednou koňský guláš a to byla taky dobrota. :oops: :-DNěkterým lidem se prostě nedá zavděčit. No a hlavně fakt nechápu co od soutěže (kromě prachů) očekávají, když nic nejí a nebo to co je nové, to radši ani nechutnají. :zed:

Já myslím, že 95% očekávájí právě ty peníze a právě proto naoko nic nejí aby mohli snížit bodování :-D Těch 5% má vaření jako koníčka, a rád hostí lidi tak se těší z toho, že může někomu uvařit a pohostit (taková je třeba moje babi :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
4.11.11 10:59
M-a-j-a píše:
Holky tak to já jsem čuník :lol: Kromě čočky bych snědla asi všechno :lol: Já mám jídlo fakt moc ráda (taky tak vypadám :lol: )**
Co se týče toho masa, tak bych asi nepozřela kočku a psa. Jinak klokana bych klidně zkusila. No a nechápu co je špatné na pštrosovi? Vždyť je to drůbež :nevim: MYslím si, že to bude trochu podobné krůtímu masu.
Jo a taky jsme měli jednou koňský guláš a to byla taky dobrota. :oops: :-DNěkterým lidem se prostě nedá zavděčit. No a hlavně fakt nechápu co od soutěže (kromě prachů) očekávají, když nic nejí a nebo to co je nové, to radši ani nechutnají. :zed:
M-a-j-a píše:

Pštrosí maso je drůbež, ale chutná to jak hovězí steak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky