Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
231
9.11.11 15:17

Jo, souhlasím s Váma. Jsem zvědavá, jestli to bude dneska lepší. Asi by mi v pondělí taky chutnalo a v úterý ne (kromě dezertu). Mně u té pondělní hostitelky vadí to její chování, myslím, že by se vzhledem ke svému věku mohla chovat důstojněji. Na té blondýnce mi taky něco vadí, ale neumím to pojmenovat. Tu nejmladší si vůbec neuvědomuju, jak vypadá, tak se na ní dnes zaměřím. Ale jestli se úroveň toho pořadu nezvedne, tak na něj asi koukat přestanu. Dřív mi to přišlo takový lepší. Teď na to koukám jen proto, že pak si s mámou voláme a rozebíráme to, ale už mě to nějak nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
9.11.11 15:23

Holky tak nejak s vama souhlasim,me nejvic stve ze si dovolej lehnout nekomu do postele :pocitac: :pocitac: tim by me teda vytocily…
No a kdyz bych vedela ze se v prostrenu smejdi tak si ty „hracky“nekam schovam,nebo k nekomu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
9.11.11 15:28
bell píše:
Holky tak nejak s vama souhlasim,me nejvic stve ze si dovolej lehnout nekomu do postele :pocitac: :pocitac: tim by me teda vytocily…
No a kdyz bych vedela ze se v prostrenu smejdi tak si ty „hracky“nekam schovam,nebo k nekomu :-D
:lol: já bych je snad radši vystavila na poličku,pak by neměli důvod lézt do šuplíku a něco hledat,páč by měli o zábavu postaráno hned u rypáku :mrgreen:
ne fakt to šmejdění prostě nepochopim,to ať se na mě nikdo nezlobí :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
9.11.11 15:31
rohlice píše:
bell píše:
No a kdyz bych vedela ze se v prostrenu smejdi tak si ty „hracky“nekam schovam,nebo k nekomu :-D
:lol: já bych je snad radši vystavila na poličku,pak by neměli důvod lézt do šuplíku a něco hledat,páč by měli o zábavu postaráno hned u rypáku :mrgreen:
ne fakt to šmejdění prostě nepochopim,to ať se na mě nikdo nezlobí :nevim:
:-D :-D je fakt ze driv podle me takhle vlezli nebyly,ale je to podle me i o soutezicich,prijde mi ze nekdo stoura a leze vsude a nekdo vubec…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
9.11.11 16:06

Je ja to vcera nevidela, jdu ro zkouknout, muselo to byt zajimave a hlavne jdu si precist komentare na prostreno.cz, to smejdeni mi prijde ok pokud se jen podivaji po byte, ale snupat po skrinich a lehat si do postele? aby pulka zeme vedela co mam v supleti, pekna nevychovanost, takhle ze sebe udelat burana pred celym narodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
9.11.11 18:46

To,že při šmejdění lezou do skříní,suplíků atd.,to je vrchol všeho,že jim to neni blbý,já bych si to nedovolila ani náhodou a Prima je k tomu rozhodně nenutí-aspon jsem to četla jednou v komentáři od jednoho účinkujícího v tomhle pořadu :nevim: A mně tam před celym národem vytáhnou erotický pomůcky,tak asi omdlim,nic na tom samozřejmě neni,ale co mi to mají ohmatávat nějaký cizí ženský a pak to ještě rozebírat u večeře-no nechápala jsem nic.Jinak ta včerejší hostitelka měla dost,ta měla trému jako blázen a tak se jí klepaly ruce,že jsem jen čekala,kdy se řízne,nebo něco :zed: Je mi jasný,že to musí být masakr před tou kamerou,ale tak když o sobě vim,že jsem trémistka a ne zrovna extrovert,tak do toho pořadu nelezu,nechápu ty lidi :roll: Jestli jim jde tak o ty poeníze,já bych tam nevlezla ani kdyby byla výhra nevim kolik :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
9.11.11 18:49

Teda to jsou fakt slepice.
Včera se u toho šuplíku vážně ztrapnily. Co je jim do toho a hlavně, proč na to vůbec sahaly???? Vždyť je to intimní věc.
No škoda, že se neplánuje změna pravidel. Není to o vaření, ale ukazují se tam povahy lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
9.11.11 18:55

Teda to je skvadra :nevim: jako urcite to nebyl kureci steak ale myslim ze to hostitelce stacilo rict jednou…no maj dost,vsechny......
A myslela jsem ze ta starsi pani bude trosku rozumnejsi a chovat se jako starsi dama,docela me sklamala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.11.11 18:58

V této serii je jedna můra vedle druhé :mrgreen: … děs..
Musím ale říct,že dnešní hostitelka si o pokazila tím,že to jídlo dělaa jednoduše.. Kdyby měl trochu nápadu, dopadlo by to menu lepší…
Předkrm, nějaký dresing, hlavní chod ty brambory jenom na sucho, ani máslo nebylo když už, petrželka nic.. Možná ji uškodily ty dva chody hlavní… Měla udělat salát brambor kuřecí a tečka..
Bylo mi ji líto, jak ta stará rašpla ji pořád pomlouvala ten steak :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
9.11.11 19:02

Je fakt ze zatim nejlip uvarila ta babca…Lucie to moc prekombinovala a Zdenka to zase mela takove jak uz bylo receno bez napadu…jsem zvedava na zitrek :-D
Hlavne mi tam dostalo jak vsechny to jidlo skoumaly,jeste lupa jim chybela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
9.11.11 19:21

Tak nitě nebo chlupy v jídle by mi taky vadily, měla jim to odnést, vyhodit ty špinavý brambory a bylo by. Ale jinak mi bylo holky docela líto. Ten předkrm podle mě zkritizovaly úplně zbytečně. Ta hlavní jídla se asi moc nepovedla, ale jak ta baba pořád vykřikovala, že to není steak, ale řízek, to mě dostala. Podle mě to teda nebyl ani řízek, když už jsme u toho a že steak má být ve strouhance, to je přeci nesmysl, to je právě řízek. A navíc je to snad jedno, důležité je, jak to chutná a ne jak se to jmenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
9.11.11 19:28

Jenom teda ten její argument na všechno, že v restauraci se to tak dělá, ten byl trochu mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
9.11.11 19:53

Ta holcicka byla uplne mimo, vypada to ze jedina restaurace ve ktere kdy vecerela byla nejaka zaplivana ctverka kde vari jeji teta. V restauraci se to tak dela(kureci stak na kousky) a meloun se v restauraci neloupe. To tam musi vypadat. Pokud tam temto blafum rikaji steak tak to asi zadna hogofogo hospoda nebude.
Kureci maso v solamylu obaluji vetsinou v asijskych restauracich, ale prelevaji ho jeste omackou. Jinak jedinej steak kterej je na kousky a rika se mu steak je beef mignonette.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
9.11.11 20:06

Čím dál větší exoti tam :roll: Chování fakt děs :mrgreen: Jsem zvědavá co bude zítra vařit tmavovlasá Míša, vypadá to, že docela hodně doma kuchtí.

https://www.facebook.com/media/set/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
9.11.11 20:38
:wink:

Příspěvek upraven 11.12.11 v 17:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek