Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to byl dobrej exot
taky si myslim ze byl bud opily nebo pod vlivem nejakych latek…
Normálně nekoukám, dneska mi to nedalo, vypadá to na zajímavý týden. Hostitel dost mimo, bydlení na po..zvracení, že se nestydí to tohohle prostředí vůbec někoho zvát
no, uvidíme další adepty …
Tohle byl fakt slizoun můj bože
…Neutekl mi ani jeden díl z prostřena zatím,ale tohle byl opravdu zase jednou případ ![]()
Dellynka píše:
Tohle byl fakt slizoun můj bože…Neutekl mi ani jeden díl z prostřena zatím,ale tohle byl opravdu zase jednou případ
Wáu, fakt sleduješ tak poctivě, že jsi viděla všechny díly? Tak to jsi dobrá
![]()
Baslerinda píše:
Normálně nekoukám, dneska mi to nedalo, vypadá to na zajímavý týden. Hostitel dost mimo, bydlení na po..zvracení, že se nestydí to tohohle prostředí vůbec někoho zvátno, uvidíme další adepty …
Tak to jsi ještě neviděla domácnost Karla, to byla síla ![]()
Dellynka píše:
Tohle byl fakt slizoun můj bože…Neutekl mi ani jeden díl z prostřena zatím,ale tohle byl opravdu zase jednou případ
Nechutný bylo, tak vítal tu mladou holku, vypadalo to, že jí snad ojede před kamerou ![]()
Karel
To byla dnes proti tomu klícka
![]()
Já koukám i ráno a pak nevím,kdo s kým:)))
MUFICE píše:Dellynka píše:Nechutný bylo, tak vítal tu mladou holku, vypadalo to, že jí snad ojede před kamerou
taky jsem se bála ![]()
MUFICE píše:Baslerinda píše:Tak to jsi ještě neviděla domácnost Karla, to byla síla
Normálně nekoukám, dneska mi to nedalo, vypadá to na zajímavý týden. Hostitel dost mimo, bydlení na po..zvracení, že se nestydí to tohohle prostředí vůbec někoho zvátno, uvidíme další adepty …
Karla, Karla … to jsem neviděla, máš link? Jak říkám, pravidelně nesleduji ..
Ahojda,
taky sleduju Prostřeno +- jak ho stíhám, ovšem dnešní díl mazec, exot na druhou a ještě zhulený
![]()
Jsem zvědavá, jak dopadne celý týden, to si tentokrát pustím zpětně na netu ![]()
Bramborový expert
. Nebyl už někdy v nějakém pořadu v telce? Někde už jsem ten obličej viděla ![]()
Baslerinda píše:MUFICE píše:Baslerinda píše:Tak to jsi ještě neviděla domácnost Karla, to byla síla
Karla, Karla … to jsem neviděla, máš link? Jak říkám, pravidelně nesleduji ..