Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12794
14.11.11 19:08

Tak to byl dobrej exot :mrgreen: taky si myslim ze byl bud opily nebo pod vlivem nejakych latek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
14.11.11 19:47

strašný a divné prostředí :think:

• Citovat
  • Upravit
50124
14.11.11 20:46

Jo, ted týpek byl divnej a vlezlej 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
14.11.11 20:50

Na toho slizouna se mám jako koukat týden? 8-o :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
14.11.11 20:51

Normálně nekoukám, dneska mi to nedalo, vypadá to na zajímavý týden. Hostitel dost mimo, bydlení na po..zvracení, že se nestydí to tohohle prostředí vůbec někoho zvát :poblion: no, uvidíme další adepty …

• Citovat
  • Upravit
Dellynka
14.11.11 20:52

Tohle byl fakt slizoun můj bože :roll:…Neutekl mi ani jeden díl z prostřena zatím,ale tohle byl opravdu zase jednou případ :zed:

• Citovat
  • Upravit
Baslerinda
14.11.11 20:55
Dellynka píše:
Tohle byl fakt slizoun můj bože :roll:…Neutekl mi ani jeden díl z prostřena zatím,ale tohle byl opravdu zase jednou případ :zed:

Wáu, fakt sleduješ tak poctivě, že jsi viděla všechny díly? Tak to jsi dobrá :kytka: :palec:

• Citovat
  • Upravit
50124
14.11.11 20:56
Baslerinda píše:
Normálně nekoukám, dneska mi to nedalo, vypadá to na zajímavý týden. Hostitel dost mimo, bydlení na po..zvracení, že se nestydí to tohohle prostředí vůbec někoho zvát :poblion: no, uvidíme další adepty …

Tak to jsi ještě neviděla domácnost Karla, to byla síla :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
14.11.11 20:58
Dellynka píše:
Tohle byl fakt slizoun můj bože :roll:…Neutekl mi ani jeden díl z prostřena zatím,ale tohle byl opravdu zase jednou případ :zed:

Nechutný bylo, tak vítal tu mladou holku, vypadalo to, že jí snad ojede před kamerou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376

Karel :-P To byla dnes proti tomu klícka :-P :-P :-P
Já koukám i ráno a pak nevím,kdo s kým:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
MUFICE píše:
Dellynka píše:
Nechutný bylo, tak vítal tu mladou holku, vypadalo to, že jí snad ojede před kamerou :cert:

taky jsem se bála :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
MUFICE píše:
Baslerinda píše:
Normálně nekoukám, dneska mi to nedalo, vypadá to na zajímavý týden. Hostitel dost mimo, bydlení na po..zvracení, že se nestydí to tohohle prostředí vůbec někoho zvát :poblion: no, uvidíme další adepty …
Tak to jsi ještě neviděla domácnost Karla, to byla síla :poblion:

8-o Karla, Karla … to jsem neviděla, máš link? Jak říkám, pravidelně nesleduji ..

• Citovat
  • Upravit
15883
14.11.11 21:01

Ahojda,

taky sleduju Prostřeno +- jak ho stíhám, ovšem dnešní díl mazec, exot na druhou a ještě zhulený :mrgreen: :cert:
Jsem zvědavá, jak dopadne celý týden, to si tentokrát pustím zpětně na netu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
14.11.11 22:38

Bramborový expert :palec: :mrgreen: . Nebyl už někdy v nějakém pořadu v telce? Někde už jsem ten obličej viděla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
15.11.11 08:02
Baslerinda píše:
MUFICE píše:
Baslerinda píše:
Tak to jsi ještě neviděla domácnost Karla, to byla síla :poblion:
8-o Karla, Karla … to jsem neviděla, máš link? Jak říkám, pravidelně nesleduji ..

Karel :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí