Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12794
16.11.11 19:23

Tak dnesni dil byl dobrej :-D dostala me hlaska ze bude pect v solne troube-jeskyni :mrgreen: :pankac:
Ale jidlo nic moc......
Nejvic me dostava jak se Petr furt vtira te Zuzce,je to hnus…
Nejvic sympaticka je mi Marie a ten pan co bude varit jako posledni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
16.11.11 21:19

Jsem to dneska nestihla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
16.11.11 21:45

jsem to měla zaplé, ale děti mě tak zaměstnaly, že nevím co se tam dělo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
17.11.11 09:42

Chvílemi mi bylo Mirka líto, jak se mu to nepovedlo :wink:
Ale zaujal mě ten dýňový olej, který dával do salátu. Máte s ním zkušenosti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
18.11.11 09:51

Koukate nekdo i ted rano na Prostreno? Boze to jsou vidlaci az hamba, pry Cerelovy salat, ale je videt ze to tak rikaji normalne. To je fakt des a tu babu nejstarsi bych kopla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
18.11.11 12:50

no to bylo šílené dnes ráno, ta stará baba byla fakt rýpavká obevná, ale sama měla málo bodů za vaření :lol: škoda že jsem to neviděla, jak tvořila :-?
myslím, že tohle byla předchůdkyně současných aktérek nové aktuální řady Prostřeno! :think:

• Citovat
  • Upravit
9649
18.11.11 14:38
ivik21 píše:
no to bylo šílené dnes ráno, ta stará baba byla fakt rýpavká obevná, ale sama měla málo bodů za vaření :lol: škoda že jsem to neviděla, jak tvořila :-?
myslím, že tohle byla předchůdkyně současných aktérek nové aktuální řady Prostřeno! :think:

Taky jsem nevidela jeji dil, ale pry lili tu jeji polivku do zachodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jinak jsem fandila dnesni vyherkyni (dopoledni) protoze jako jedina se mi zdala „normalni“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13376
18.11.11 23:07

Dopolední výherkyně se mi nelíbila…oh,to je těžké, snad to zvládnu…jako z porcelánu :-P :-P Přitom nevypadala,že by držela lehkou stravu :-) . Pořád rýpala. Přála jsem to tomu chlápkovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
21.11.11 21:33

Tak co rikate tehle sestave?Pani co dneska varila mi prisla docela sikovna :palec: akorat mi prislo ze to mela takove jednoduche :think:
A nevim proc mam takove rozpoluplne pocity o te babce,je mi sympaticka ale zaroven mi na ni neco vadi a nevim co,ale treba se pletu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
21.11.11 22:07

Dnešní díl se mi líbil, paní byla sympatická a měla pěkný baráček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
21.11.11 22:12

Ja bych si zaplavcila v tom bazenu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
21.11.11 22:32

já se na to nikdy nedívala,ale co jsem teď doma tak koukám, ale koukám tedy na ty ranní co asi opakujou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
21.11.11 22:50

Ahoj, tato sestava se mi líbí :palec: Po dlouhé době :roll: :lol: Jediná kdo mi tam moc nesedí je ta mladá (tuším Veronika?) ta co málo bodovala. A asi by mě teda taky dost vadilo, kdybych musela furt řvát aby mě všeci slyšeli (ale já řvu i tak dost :lol: ) ale pro tu dnešní hostitelku co mluví potichu to musí být zabíračka na to furt myslet aby zvyšovala hlas :mrgreen: Jídlo - dobré, dům-krásný, hostitelka- milá. Za mě devět bodou :lol: (A to jsem ani neochutnala :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
21.11.11 22:53

Ja bych dala 8 bodu,prislo mi to moc jednoduche :think: ale zase to vypadalo moc dobre :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
21.11.11 22:55
bell píše:
Ja bych dala 8 bodu,prislo mi to moc jednoduche :think: ale zase to vypadalo moc dobre :jazyk:

Jednoduché nejednoduché, vypadalo to moc dobře a všeci se olizovali až za ušima. Jakou s tím měl kdo práci mě celkem nezajímá, zajímá mě množství chuť a vzhled. Jestli se někdo s něčím piplá a pak to nejde pozřít - jeho boj, ke složitostem je nikdo nenutí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí