Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak dnesni dil byl dobrej
dostala me hlaska ze bude pect v solne troube-jeskyni
![]()
Ale jidlo nic moc......
Nejvic me dostava jak se Petr furt vtira te Zuzce,je to hnus…
Nejvic sympaticka je mi Marie a ten pan co bude varit jako posledni…
jsem to měla zaplé, ale děti mě tak zaměstnaly, že nevím co se tam dělo ![]()
Chvílemi mi bylo Mirka líto, jak se mu to nepovedlo ![]()
Ale zaujal mě ten dýňový olej, který dával do salátu. Máte s ním zkušenosti? ![]()
Koukate nekdo i ted rano na Prostreno? Boze to jsou vidlaci az hamba, pry Cerelovy salat, ale je videt ze to tak rikaji normalne. To je fakt des a tu babu nejstarsi bych kopla…
no to bylo šílené dnes ráno, ta stará baba byla fakt rýpavká obevná, ale sama měla málo bodů za vaření
škoda že jsem to neviděla, jak tvořila ![]()
myslím, že tohle byla předchůdkyně současných aktérek nové aktuální řady Prostřeno! ![]()
ivik21 píše:
no to bylo šílené dnes ráno, ta stará baba byla fakt rýpavká obevná, ale sama měla málo bodů za vařeníškoda že jsem to neviděla, jak tvořila
myslím, že tohle byla předchůdkyně současných aktérek nové aktuální řady Prostřeno!
Taky jsem nevidela jeji dil, ale pry lili tu jeji polivku do zachodu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jinak jsem fandila dnesni vyherkyni (dopoledni) protoze jako jedina se mi zdala „normalni“…
Dopolední výherkyně se mi nelíbila…oh,to je těžké, snad to zvládnu…jako z porcelánu
Přitom nevypadala,že by držela lehkou stravu
. Pořád rýpala. Přála jsem to tomu chlápkovi…
Tak co rikate tehle sestave?Pani co dneska varila mi prisla docela sikovna
akorat mi prislo ze to mela takove jednoduche ![]()
A nevim proc mam takove rozpoluplne pocity o te babce,je mi sympaticka ale zaroven mi na ni neco vadi a nevim co,ale treba se pletu.....
Dnešní díl se mi líbil, paní byla sympatická a měla pěkný baráček ![]()
já se na to nikdy nedívala,ale co jsem teď doma tak koukám, ale koukám tedy na ty ranní co asi opakujou ![]()
Ahoj, tato sestava se mi líbí
Po dlouhé době
Jediná kdo mi tam moc nesedí je ta mladá (tuším Veronika?) ta co málo bodovala. A asi by mě teda taky dost vadilo, kdybych musela furt řvát aby mě všeci slyšeli (ale já řvu i tak dost
) ale pro tu dnešní hostitelku co mluví potichu to musí být zabíračka na to furt myslet aby zvyšovala hlas
Jídlo - dobré, dům-krásný, hostitelka- milá. Za mě devět bodou
(A to jsem ani neochutnala
)
Ja bych dala 8 bodu,prislo mi to moc jednoduche
ale zase to vypadalo moc dobre ![]()
bell píše:
Ja bych dala 8 bodu,prislo mi to moc jednoducheale zase to vypadalo moc dobre
Jednoduché nejednoduché, vypadalo to moc dobře a všeci se olizovali až za ušima. Jakou s tím měl kdo práci mě celkem nezajímá, zajímá mě množství chuť a vzhled. Jestli se někdo s něčím piplá a pak to nejde pozřít - jeho boj, ke složitostem je nikdo nenutí ![]()