Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
24.11.11 12:16

Teda nechci někoho urazit, ale jestli jako předkrm dá oěpt někdo rajčata s mozzarelou nebo šumkovou rolku, tak tu televizi vypnu a vyhodím z okna :mrgreen:Přijde mi to že je to v každé serii týdenní

Příspěvek upraven 24.11.11 v 12:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
24.11.11 12:16
ivik21 píše:
jo opáčko,ale stojí za to, jsem doma s nemocnýma dětma, tak se dívám a tyhle jsou nějaké luxusní :D a v premiéře jsem je neviděla

Já ty ranní díly už viděla, ale občas se mrknu znovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
24.11.11 16:38

Tak jsem vyzkoušela Honzův recept na Bavorské vdolky, dobré, rychlé, ale těsto je dle mého manžela málo sladké a nepomohlo ani, že jsem pak hotové vdolky cukrovala, takže příště přihodím cukru do těsta :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
24.11.11 18:52

Tak dneska bych si taky pochutnala :palec: a ten predkrm se mi moc libil…tak jsem pani Eve krivdila ze boduje podle sympatii a neprijde mi uz tak strasna,holt takova hyperaktivni babca :mrgreen: jedinej kdo se mi tam po dnesku nelibi je Veronika a jeji bodovani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
24.11.11 20:12

Tk dnešní díl se mi moc líbil. Připadl mi takový pohodový.
ta Veronika chce prostě vyhrát a je to i vidět na chování.
Eva je mi stále nesympatická. něco mi na ní prostě vadí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
24.11.11 21:39
bell píše:
Tak dneska bych si taky pochutnala :palec: a ten predkrm se mi moc libil…tak jsem pani Eve krivdila ze boduje podle sympatii a neprijde mi uz tak strasna,holt takova hyperaktivni babca :mrgreen: jedinej kdo se mi tam po dnesku nelibi je Veronika a jeji bodovani…

Tak tím mě taky naštvala, všichni 9 a ona 7 :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
25.11.11 07:05

No mě hlavně naštvala Veronika, když před jídlem říkala, že doufá, že ten česnekovej dresing bude z jogurtu a pak si stěžovala, že je z jogurtu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
25.11.11 09:43
RyBANA píše:
No mě hlavně naštvala Veronika, když před jídlem říkala, že doufá, že ten česnekovej dresing bude z jogurtu a pak si stěžovala, že je z jogurtu :lol:

Tak to jsem včera nějak neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
25.11.11 10:44
RyBANA píše:
No mě hlavně naštvala Veronika, když před jídlem říkala, že doufá, že ten česnekovej dresing bude z jogurtu a pak si stěžovala, že je z jogurtu :lol:

jo to mě pobavilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.11.11 12:58
RyBANA píše:

Toho jsem si taky všimla! Melou kraviny, že si do pusy nevidí :roll: . To musí být potom trapas, když se vidí v TV…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
25.11.11 14:17

Včera jsem Prostřeno nestihla, tak jsem na to koukla dnes. Marušce se to povedlo, mám radost :dance:
Uvažuji, že ty špízy udělám o víkendu k obědu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.11.11 15:10

Ségra prý dneska dělala krůtí kousky v tom těstíčku a chválila si moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
25.11.11 15:16

Dívala jsem se na stránky Prostřeno, kde jsou recepty a u těch špízů je napsáno 1 hermelín?? :nevim: Maruška ho nepoužívala, nebo ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
25.11.11 15:34
kometa32 píše:
Dívala jsem se na stránky Prostřeno, kde jsou recepty a u těch špízů je napsáno 1 hermelín?? :nevim: Maruška ho nepoužívala, nebo ano?

Myslím, že ne, říkala, že tam dala maso, anglickou, papriky a myslím i cibuli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.11.11 15:49

Hermelín tam určitě nebyl a nedivila bych se, kdyby se rozhodla na poslední chvíli. Třeba kvůli Veronice, která přece den předtím říkala, že plesnivé sýry nejí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí