Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teda nechci někoho urazit, ale jestli jako předkrm dá oěpt někdo rajčata s mozzarelou nebo šumkovou rolku, tak tu televizi vypnu a vyhodím z okna
Přijde mi to že je to v každé serii týdenní
Příspěvek upraven 24.11.11 v 12:16
ivik21 píše:
jo opáčko,ale stojí za to, jsem doma s nemocnýma dětma, tak se dívám a tyhle jsou nějaké luxusnía v premiéře jsem je neviděla
Já ty ranní díly už viděla, ale občas se mrknu znovu ![]()
Tak jsem vyzkoušela Honzův recept na Bavorské vdolky, dobré, rychlé, ale těsto je dle mého manžela málo sladké a nepomohlo ani, že jsem pak hotové vdolky cukrovala, takže příště přihodím cukru do těsta
.
Tak dneska bych si taky pochutnala
a ten predkrm se mi moc libil…tak jsem pani Eve krivdila ze boduje podle sympatii a neprijde mi uz tak strasna,holt takova hyperaktivni babca
jedinej kdo se mi tam po dnesku nelibi je Veronika a jeji bodovani…
Tk dnešní díl se mi moc líbil. Připadl mi takový pohodový.
ta Veronika chce prostě vyhrát a je to i vidět na chování.
Eva je mi stále nesympatická. něco mi na ní prostě vadí ![]()
bell píše:
Tak dneska bych si taky pochutnalaa ten predkrm se mi moc libil…tak jsem pani Eve krivdila ze boduje podle sympatii a neprijde mi uz tak strasna,holt takova hyperaktivni babca
jedinej kdo se mi tam po dnesku nelibi je Veronika a jeji bodovani…
Tak tím mě taky naštvala, všichni 9 a ona 7 ![]()
No mě hlavně naštvala Veronika, když před jídlem říkala, že doufá, že ten česnekovej dresing bude z jogurtu a pak si stěžovala, že je z jogurtu ![]()
RyBANA píše:
No mě hlavně naštvala Veronika, když před jídlem říkala, že doufá, že ten česnekovej dresing bude z jogurtu a pak si stěžovala, že je z jogurtu
Tak to jsem včera nějak neslyšela.
RyBANA píše:
No mě hlavně naštvala Veronika, když před jídlem říkala, že doufá, že ten česnekovej dresing bude z jogurtu a pak si stěžovala, že je z jogurtu
jo to mě pobavilo ![]()
RyBANA píše:
Toho jsem si taky všimla! Melou kraviny, že si do pusy nevidí
. To musí být potom trapas, když se vidí v TV…
Včera jsem Prostřeno nestihla, tak jsem na to koukla dnes. Marušce se to povedlo, mám radost ![]()
Uvažuji, že ty špízy udělám o víkendu k obědu ![]()
Ségra prý dneska dělala krůtí kousky v tom těstíčku a chválila si moc!
Dívala jsem se na stránky Prostřeno, kde jsou recepty a u těch špízů je napsáno 1 hermelín??
Maruška ho nepoužívala, nebo ano?
kometa32 píše:
Dívala jsem se na stránky Prostřeno, kde jsou recepty a u těch špízů je napsáno 1 hermelín??Maruška ho nepoužívala, nebo ano?
Myslím, že ne, říkala, že tam dala maso, anglickou, papriky a myslím i cibuli.
Hermelín tam určitě nebyl a nedivila bych se, kdyby se rozhodla na poslední chvíli. Třeba kvůli Veronice, která přece den předtím říkala, že plesnivé sýry nejí… ![]()