Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
394
23.11.11 12:03

Mně se teda nelíbí, že včerejší hostitelka dopadla s body na chlup stejně jako první, vždyť se to nedalo srovnávat, aspoň podle dívání se, ale neochutnali jsme, to je zkrátka fakt :think:
A paní Evě v pondělí chutnalo za 6 a včera nechutnalo za 7. Taky podivné..
Hlavní chod - kečupová omáčka, to mě zklamalo asi úplně nejvíc, na druhou stranu dezertem by mě určitě potěšila ;)
Ale hodnocení se mi dnes zdálo hodně v rozporu s komentáři u stolu. Jsem zvědavá dnes na Honzu, dávám mu dost vysoké šance :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
23.11.11 12:39
tyynka píše:
Mně se teda nelíbí, že včerejší hostitelka dopadla s body na chlup stejně jako první, vždyť se to nedalo srovnávat, aspoň podle dívání se, ale neochutnali jsme, to je zkrátka fakt :think:
A paní Evě v pondělí chutnalo za 6 a včera nechutnalo za 7. Taky podivné..
Hlavní chod - kečupová omáčka, to mě zklamalo asi úplně nejvíc, na druhou stranu dezertem by mě určitě potěšila ;)
Ale hodnocení se mi dnes zdálo hodně v rozporu s komentáři u stolu. Jsem zvědavá dnes na Honzu, dávám mu dost vysoké šance :)

Mě se zdá, že Eva hodnotila i v pondělí i v úterý sedmičkou, nebo ne :nevim: To, že má stejně bodů, udělalo to, že úterní hostitelka dala té pondělní 6 bodů a v úterý sama sebe nehodnotila. Určitě bude dávat i jiným míň bodů, jelikož nejí brambory - které budou tuším dnes a ve čtvrtek a svíčkovou - která bude v pátek. Takže zřejmě vyhraje pondělní a úterní hostitelka zároveň :mrgreen: No to je úroveň jestli vyhraje kečupová omáčka :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
23.11.11 12:45

Tak jsem na to koukla a Eva dala fakt v pondělí i v úterý 7 bodů. Takže úterní hostitelka Veronika má stejný počet bodu jako pondělní Hanka, díky tomu, že sama bodovala málo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
23.11.11 12:59
Kallkapa píše:
Tak jsem na to koukla a Eva dala fakt v pondělí i v úterý 7 bodů. Takže úterní hostitelka Veronika má stejný počet bodu jako pondělní Hanka, díky tomu, že sama bodovala málo ;)

A bodovat málo bude nejspíš i nadále, takže by to opravdu mohlo být jasné tak, jak ty říkáš. Achjo. I když faktem je, že Hance to přeju :) Aspoň zatím, občas se mi stává, že i ze sympatií se stanou nesympatie v průběhu týdne :D A s Evou jsem se tedy spletla, myslela jsem, že dávala v pondělí šest, jak ta včerejší :) Jako jedinou si ji nepamatuju jménem.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
23.11.11 20:05

Dnešní díl se mi líbil, ten kluk uvařil fakt dobroty. Jenom do toho těst.salátu bych necpala tunu majonézy a dala bych tam radši jogurt. Dala bych mu tak 8-9 bodů. Nechápu, že mu ta holka dala jenom 6 bodů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
23.11.11 20:07
MUFICE píše:
Dnešní díl se mi líbil, ten kluk uvařil fakt dobroty. Jenom do toho těst.salátu bych necpala tunu majonézy a dala bych tam radši jogurt. Dala bych mu tak 8-9 bodů. Nechápu, že mu ta holka dala jenom 6 bodů :roll:

Holka chce vyhrát (jak už jsem psala) nic jiného než 6 bodů jsem ani nečekala :mrgreen: Mám radost, že získal více bodů, myslím že vyhraje :dance: Jídlo se mi taky líbilo, s chutí bych si dala, i majonézu :oops:

Příspěvek upraven 23.11.11 v 20:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
23.11.11 20:08

Ja dnesni dil teda videla jen zbezne,no pani Eva boduje nejspis podle toho jak ji je kdo sympatickej :mrgreen: ,ale ta holcina co varila vcera ta dava furt 6 bodu,takze nejspis taktika :think: ale ty vdolecky bych si dala :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
23.11.11 20:09

Vždyť přece včera říkala, že chce vyhrát, ne, tak proto 8)

Jinak menu pěkné, dala bych si. Hlavně bavorské vdolky, ty jsem neměla věčnost a neumím je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
23.11.11 20:28

já to neviděla, nějak nestíhám, jinak z dosavadních dojmů je mi nejvíce sympatická pondělní hostitelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
24.11.11 07:55

Vdolečky bych si taky dala :palec:
A záhada vyřešena - lesní medailonky byli díky brusinkám :lol: :lol:
Mě nejvíc sympatická přijde dnešní hostitelka - Maruška, přijde mi nezaujatá, upřímná a bezelstná…snad se nebudu mýlit!! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
24.11.11 09:13

Ahoj mamky tak u nás dneska řešíme s manželem dilema jestli budou na oběd ty Honzovy vdolky nebo těstovinový salát (jen bych ho upravila asi o plovicu míň majonézy) jinak máme chuť na oboje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
24.11.11 09:15
IvkaH píše:
Ahoj mamky tak u nás dneska řešíme s manželem dilema jestli budou na oběd ty Honzovy vdolky nebo těstovinový salát (jen bych ho upravila asi o plovicu míň majonézy) jinak máme chuť na oboje :mrgreen:

Tak to já bych si dala ty medailonky z panenky a ke svačině ty vdolečky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
24.11.11 10:24

a ranní sledujete?

jinak večer k Evě není co dodat, asi to bude mít úúúplně nejlepší ze všech :mrgreen:
a vdolečky mňam bych si dala :D

• Citovat
  • Upravit
46669
24.11.11 10:56

Ranní nesleduju, ale to už je asi opáčko, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
24.11.11 12:13

jo opáčko,ale stojí za to, jsem doma s nemocnýma dětma, tak se dívám a tyhle jsou nějaké luxusní :D a v premiéře jsem je neviděla

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!