Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně se teda nelíbí, že včerejší hostitelka dopadla s body na chlup stejně jako první, vždyť se to nedalo srovnávat, aspoň podle dívání se, ale neochutnali jsme, to je zkrátka fakt ![]()
A paní Evě v pondělí chutnalo za 6 a včera nechutnalo za 7. Taky podivné..
Hlavní chod - kečupová omáčka, to mě zklamalo asi úplně nejvíc, na druhou stranu dezertem by mě určitě potěšila ![]()
Ale hodnocení se mi dnes zdálo hodně v rozporu s komentáři u stolu. Jsem zvědavá dnes na Honzu, dávám mu dost vysoké šance ![]()
tyynka píše:
Mně se teda nelíbí, že včerejší hostitelka dopadla s body na chlup stejně jako první, vždyť se to nedalo srovnávat, aspoň podle dívání se, ale neochutnali jsme, to je zkrátka fakt
A paní Evě v pondělí chutnalo za 6 a včera nechutnalo za 7. Taky podivné..
Hlavní chod - kečupová omáčka, to mě zklamalo asi úplně nejvíc, na druhou stranu dezertem by mě určitě potěšila
Ale hodnocení se mi dnes zdálo hodně v rozporu s komentáři u stolu. Jsem zvědavá dnes na Honzu, dávám mu dost vysoké šance
Mě se zdá, že Eva hodnotila i v pondělí i v úterý sedmičkou, nebo ne
To, že má stejně bodů, udělalo to, že úterní hostitelka dala té pondělní 6 bodů a v úterý sama sebe nehodnotila. Určitě bude dávat i jiným míň bodů, jelikož nejí brambory - které budou tuším dnes a ve čtvrtek a svíčkovou - která bude v pátek. Takže zřejmě vyhraje pondělní a úterní hostitelka zároveň
No to je úroveň jestli vyhraje kečupová omáčka
![]()
Tak jsem na to koukla a Eva dala fakt v pondělí i v úterý 7 bodů. Takže úterní hostitelka Veronika má stejný počet bodu jako pondělní Hanka, díky tomu, že sama bodovala málo ![]()
Kallkapa píše:
Tak jsem na to koukla a Eva dala fakt v pondělí i v úterý 7 bodů. Takže úterní hostitelka Veronika má stejný počet bodu jako pondělní Hanka, díky tomu, že sama bodovala málo
A bodovat málo bude nejspíš i nadále, takže by to opravdu mohlo být jasné tak, jak ty říkáš. Achjo. I když faktem je, že Hance to přeju
Aspoň zatím, občas se mi stává, že i ze sympatií se stanou nesympatie v průběhu týdne
A s Evou jsem se tedy spletla, myslela jsem, že dávala v pondělí šest, jak ta včerejší
Jako jedinou si ji nepamatuju jménem.. ![]()
Dnešní díl se mi líbil, ten kluk uvařil fakt dobroty. Jenom do toho těst.salátu bych necpala tunu majonézy a dala bych tam radši jogurt. Dala bych mu tak 8-9 bodů. Nechápu, že mu ta holka dala jenom 6 bodů ![]()
MUFICE píše:
Dnešní díl se mi líbil, ten kluk uvařil fakt dobroty. Jenom do toho těst.salátu bych necpala tunu majonézy a dala bych tam radši jogurt. Dala bych mu tak 8-9 bodů. Nechápu, že mu ta holka dala jenom 6 bodů
Holka chce vyhrát (jak už jsem psala) nic jiného než 6 bodů jsem ani nečekala
Mám radost, že získal více bodů, myslím že vyhraje
Jídlo se mi taky líbilo, s chutí bych si dala, i majonézu ![]()
Příspěvek upraven 23.11.11 v 20:13
Ja dnesni dil teda videla jen zbezne,no pani Eva boduje nejspis podle toho jak ji je kdo sympatickej
,ale ta holcina co varila vcera ta dava furt 6 bodu,takze nejspis taktika
ale ty vdolecky bych si dala ![]()
Vždyť přece včera říkala, že chce vyhrát, ne, tak proto ![]()
Jinak menu pěkné, dala bych si. Hlavně bavorské vdolky, ty jsem neměla věčnost a neumím je…
já to neviděla, nějak nestíhám, jinak z dosavadních dojmů je mi nejvíce sympatická pondělní hostitelka
Vdolečky bych si taky dala ![]()
A záhada vyřešena - lesní medailonky byli díky brusinkám
![]()
Mě nejvíc sympatická přijde dnešní hostitelka - Maruška, přijde mi nezaujatá, upřímná a bezelstná…snad se nebudu mýlit!! ![]()
Ahoj mamky tak u nás dneska řešíme s manželem dilema jestli budou na oběd ty Honzovy vdolky nebo těstovinový salát (jen bych ho upravila asi o plovicu míň majonézy) jinak máme chuť na oboje ![]()
IvkaH píše:
Ahoj mamky tak u nás dneska řešíme s manželem dilema jestli budou na oběd ty Honzovy vdolky nebo těstovinový salát (jen bych ho upravila asi o plovicu míň majonézy) jinak máme chuť na oboje
Tak to já bych si dala ty medailonky z panenky a ke svačině ty vdolečky ![]()
a ranní sledujete?
jinak večer k Evě není co dodat, asi to bude mít úúúplně nejlepší ze všech ![]()
a vdolečky mňam bych si dala ![]()
jo opáčko,ale stojí za to, jsem doma s nemocnýma dětma, tak se dívám a tyhle jsou nějaké luxusní
a v premiéře jsem je neviděla