Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lucineeccka píše:
Holky, jaký bylo to bylo dneska u babči?
Jídlo prý hrozný, nejvíc pomlouvali tu svíčkovou s knedlíkama. Dezert byl prý kyselý. S předkrmem byli spokojení, ale ten nedělala, koupila šunky, sýry, okurky, olivy apod. a udělala obložené mísy. Dostala 22 bodů.
Tady se opravdu ukázalo, kdo má nejvíc chytrých řečí, že nemusí být nejlepší kuchař
kvaček píše:
Tady se opravdu ukázalo, kdo má nejvíc chytrých řečí, že nemusí být nejlepší kuchař
Tak to na 100% ![]()
MUFICE píše:lucineeccka píše:Jídlo prý hrozný, nejvíc pomlouvali tu svíčkovou s knedlíkama. Dezert byl prý kyselý. S předkrmem byli spokojení, ale ten nedělala, koupila šunky, sýry, okurky, olivy apod. a udělala obložené mísy. Dostala 22 bodů.
Díky ![]()
Já teda musím říct, že ač se ta „babča“ moc teda nepředvedla v jídle - tak za celý týden mi vůbec nepřišla nijak protivná.
Naopak, jako jediná prostě na rovinu řekla, co jí chutná a co ne - a podle toho taky normálně! bodovala. Pokud vím tak míň než 7 bodů nedala nikomu. Radši si poslechnu kritiku přímo, než se o ní dozvědět posléze jako to bylo třeba u ostatních. Tož tak.
Já se jen potřebovala vyndat ![]()
Holky ona je povoláním učitelka!!!!! to není povolání to je diagnóza. Bylo to slyšet i z toho mluveného projevu ty kantorské sklony-dirigovat.
Tak podle mě byla z nich nejhorší ta Veruna.Závistivá a nepřející. Eva byla svéráz, ale myslím, že to špatná ženská není. Navíc hodně pomohla Marušce k vítězství, která si to fakt zasloužila.
Eva je prostě učitelka, no. Nezlobte se na mně, ale na učitelkách je poznat od prvního otevření pusy, že jsou učitelky ![]()
Byla sice upřímná to jo, ale plnou pusu měla řečí a nakonec skutek utek. Její předkrm byl výsměch, takhle by to naskládal snad i náš Ondra a chleba v pekárně zvládne kde kdo. Udělala si to moc jednoduché, ale nevyplatilo se…
Nemůžu si pomoc, ale nejvíc se mi líbilo to jídlo od toho středečního kluka.
Nezapomeňte, že učitelky mají dopoledne pravdu a odpoledne volno
Jsem taky učitelka ![]()
Eva mi nesedla, ale zas upřímnost taky cením a myslím, že nelhala za zády. I když jsem teda nesledovala celý týden.Jo a co kritizovali na té svíčkové?
Jo, to jo, upřímná byla a nepomlouvala, to se musí nechat. Na druhou stranu pokud chci neustále kritizovat a že ona teda zkritizovala skoro všechna jídla, musím se taky trochu předvést. A ona se moc nevytáhla… ![]()
Ale musím uznat, že ze všech jihočeských skupin, co kdy byly v Prostřeno!, byla tahle nejslušnější, nejčistotnější a nejkultivovanější…
Je fakt,že Eva se jako kuchřka nepředvedla. Předkrm, naskládat salámy a sýr zvládne i dítě. Knedlíky z mikrovlnky jsou strašný. Jednou jsem dostala na ně recept a fakt už nikdy víc, nedá se to jíst. No a moučník rozblemcanej.
Ale ani ten chlapík pro mě nebyl bůhvíjaký eso. Těstovinovej salát rutina a ty lesní medailonky nebo co to bylo, normální masoanato šoupl brusinky.
Přála jsem to Marušce ta to měla komplexně fakt z nich nejlepší.
No, já rozhodně někdy vyzkouším Maruščiny roládky z toustovýho chleba ![]()