Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jídlo vypadalo dobře i na talíři a na ty kremrole jsem dostala chuť ![]()
Ale atmosféra tam byla hustá…no jo no, už chápu proč je Míša pořád svobodná.
Tak „paní dokonalá“ Michala nebyla rozhodně tak dokonalá
Jak si vychvalovala každý chod,to jsem nechápala,bože,ta je sebevědomá,až to hezký neni
Je super,že jí všichni řekli,co si o ní myslí,až mi bylo pomalu trapně za ní.I když je jasný,že si z toho stejně nic nevezme
Udělala ze sebe před celym národem arogantní fiflenu a ještě řekla,že tam šla z psychologického hlediska a aby si nastavila zrcadlo-to asi bude koukat,jak to její chování vypadalo v televizi a co o ní říkali ostatní ![]()
Mě se to jídlo líbilo.Podle mě i kdyby to jídlo měla úplně suprový tak jí daj naschvál málo bodů, připadalo mi, že v tom fakt jenom hledali chyby.
Mě se zábava líbila.Určitě by mě to bavilo, než trapčení na starý hity.Podle mě si to nejvíc zasloužila Terezie.
Mě se to jídlo taky líbilo a docela dost. Ale její prezentace jídla teda…no odkázala bych ji někam asi ![]()
Fakt teda takovýho člověka, co bych liskala při každým jeho slovu, jsem už dlouho nepotkala/neviděla ![]()
Tak ta zabava byla absolutne strasna…no jidlo vypadalo celkem dobre..akorat me zarazelo ze varila na sadle
kdyz to tak hanila…taky se nedivim ze nikoho nema a vubec bych nerekla ze ji je 31 let a jeji byt me take prekvapil,cekala jsem neco jineho,tam bych spis videla tu babcu…
Ale celkove mi prislo ze vyhru bych spis dala Tereze,jeji jidlo me prislo takove nejchutnejsi i kdyz vim ze zdani klame…
Ale ma velke plus za ty kremrole,ze i testo delala sama ![]()
theresicka píše:
Prosím vás kolik dostala bodů? Mě to uteklo.
Myslim ze 22b
Já bych řekla, že dostala 23 bodů, ale je to jedno, skončila poslední. Alespoň nám ukázala jak se umí sama pochválit a hlavně, jakou zábavu hraje s celebritami ![]()
Já myslím, že to bylo dobře, když jim řekla, co jedí. To není špatný, to jídlo trochu představit. Ta samochvála byla samozřejmě mimo, ale ti ostatní se stejně rozhodli, že jim nebude chutnat, i kdyby uvařila jako bůh ![]()
Je pravda,že neuvařila špatně a myslím si,že je asi i dobrá kuchařka,ale určitě ne tak dokonalá,jak se prezentovala
Za to,že dostala málo bodů si může sama,i kdyby uvařila jako pánbůh,tak by jí ostatní nenechali vyhrát už jen kvůli tomu,jak se chovala ![]()
No Michala mi přišla hrozná celý týden, ale musím říct, že to její meníčko mi tak strašné nepřišlo. I když asi tu panenku neměla nejlepší. Dokonce mi ani nevadilo to, že jim před tím to jídlo vždycky představila, to má asi z těch lepších restaurací (nevím, já tam nechodím), ale v Pekelné kuchyni taky to jídlo představovali tímhle způsobem, tak si to myslím. Ale samozřejmě k tomu nepatří říkat ta panenka se mi strašně povedla, je luxusní apod. jak to dělala ona. Překvapila kremrolema, to bych do ní neřekla, že udělá i těsto. Je to docela náročné a měla je pěkné. Zábava mi přišla pitomá, ale evidentně se jim většině líbila. Každopádně jak se tvářila na jídla ostatních a zejména jak k tomu čuchala, to bych jí dala jednu z každé strany.
A zapomněla asi na nealko nápoj dát na stůl pro hosty, že? Honza se musel připomenout..
Izz píše:
ZNÁTE OSOBNĚ NĚKOHO, kdo tam vařil?