Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
bell píše:MUFICE píše:1.ROKKPKristy píše:Byla nějaká přecitlivělá, asi hormony po porodu
No, dneska byla holčina malinko hysterická…
Jsem si říkala, jestli je to takový vypětíJak má staré to dítě?
tak to asi nebude hormonama ![]()
No ta co byla od toho itala to byla strašná pí…a teď ještě ta covařila minulý týden,jak tam měla toho blázna co dělal nějakou jógu smíchu či co:-))))
Dneska ok…akorát tu blondýnu bych poslala někam…nelíbí se mi styl jejího mluvení…hostitelka je fakt nějaká přecitlivělá…:( Zítra se těším na toho kluka, je mi nejvíc sympatickej.
Brokianaa píše:
No ta co byla od toho itala to byla strašná pí…a teď ještě ta covařila minulý týden,jak tam měla toho blázna co dělal nějakou jógu smíchu či co:-))))
Presne,ty byly
![]()
Holky ja si stejne nedovedu predstavit ze bych varila a za zadkem by se mi motal kameraman…ja jsem obcas takovej patlal,furt mi neco pada na zem,furt se mi neco sype,no des…
bell píše:
Holky ja si stejne nedovedu predstavit ze bych varila a za zadkem by se mi motal kameraman…ja jsem obcas takovej patlal,furt mi neco pada na zem,furt se mi neco sype,no des…
Já bych se tam přihlásila kdybych nebydlela u rodičů. ![]()
Tak jetli bude prostřeno za 10 let tak se přihlásím a pak mě tady budete drbat. ![]()
Jen se prihlas,rodice nikomu vadit nebudou
strasne by me zajimalo jak to pri tom nataceni chodi.
MUFICE píše:KPKristy píše:Byla nějaká přecitlivělá, asi hormony po porodu
Spíš než hormony tipuji ten RUM nebo co to tam upíjela z lednice.
papavlinka33 píše:MUFICE píše:Tak to by spíš měla být vysmátáKPKristy píše:Byla nějaká přecitlivělá, asi hormony po porodu
Spíš než hormony tipuji ten RUM nebo co to tam upíjela z lednice.
papavlinka33 píše:MUFICE píše:Spíš než hormony tipuji ten RUM nebo co to tam upíjela z lednice.KPKristy píše:Byla nějaká přecitlivělá, asi hormony po porodu
KPKristy píše:kometa32 píše:Ale mě taky!
Ale jo, mě tento týden Prostřeno baví![]()
![]()
Docela jsem zvědavá v pátek na Šárku
Na tu Šárku jsem taky zvědavá…Andrea má pravdu, že se trošku nad ní povyšuje. Soudit bydlení někoho podle stylu oblékání ![]()
papavlinka33 píše:MUFICE píše:Spíš než hormony tipuji ten RUM nebo co to tam upíjela z lednice.KPKristy píše:Byla nějaká přecitlivělá, asi hormony po porodu
Mít štáb za zadkem a vaření před sebou, tak piju taky
![]()
Tak možná Šárka občas něco řekla netaktně, ale myslím, že se do ní nenavážela ![]()
Já bych se z toho asi nesypala. Spíš si myslím, že Andrea si myslela, že když má doma kuchaře, že je nejlepší. Ale splácala páté přes deváté, tisíc chutí… Já bych si to nedala, Šárka měla pravdu…
Dívala jsem se na stránky Prostřena a tam jsou krátká videa a třeba dnes mi přijde, že bude Šárka opravdu netaktní, když se Andreji zeptá, jestli neuvažuje o zpevnění prsů po dítěti ![]()
Jsem zvědavá kdo vyhraje.....