Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13142
9.12.11 07:59

Samozřejmě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
9.12.11 08:03
zuzulenda píše:
Ta Iveta je moje bývalá sousedka, teď bydlí v Praze. Ale to je taková kráva. Opravdu větší husu jsem zatím nepotkala. Vařit umí to asi ano, ale jinak je fakt na tečku. A její maminka, která tu bydlí stále je na tečky dvě :cert: :P
Já dnešní díl neviděla, ale musím zítra shlédnout na netu. Ta jediná mi je totiž sympatická ;)

KPKristy - vzniklo to kvůli příspěvku Zuzulendy. Nečtěš - nevíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
9.12.11 08:06

Ahoj holky já bych se na to vykašlala, Ivetka ať si pěkně vaří, kde chce. Tahle diskuze je o pořadu Prostřeno ne? Dneska se taky těším na Šárku, mají si vzít večerní toaletu, tak jsem zvědavá co bude 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
9.12.11 08:08

Asi dnešní večer bude Hogo - Fogo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.12.11 08:12
kometa32 píše:
zuzulenda píše:
Ta Iveta je moje bývalá sousedka, teď bydlí v Praze. Ale to je taková kráva. Opravdu větší husu jsem zatím nepotkala. Vařit umí to asi ano, ale jinak je fakt na tečku. A její maminka, která tu bydlí stále je na tečky dvě :cert: :P
Já dnešní díl neviděla, ale musím zítra shlédnout na netu. Ta jediná mi je totiž sympatická ;)
KPKristy - vzniklo to kvůli příspěvku Zuzulendy. Nečtěš - nevíš :mrgreen:
:oops: Asi jo, musím číst poctivěji :jazyk:
lucka.Kr píše:
Ahoj holky já bych se na to vykašlala, Ivetka ať si pěkně vaří, kde chce. Tahle diskuze je o pořadu Prostřeno ne? Dneska se taky těším na Šárku, mají si vzít večerní toaletu, tak jsem zvědavá co bude 8o

Taky jsem zvědavá a přemýšlela jsem, co bych si vzala já. Šaty tohoto typu nevlastním, asi bych musela do půjčovny :mrgreen:
Malé černé by ale mohly stačit ne, přece nepůjdou na přátelskou večeři ve velké večerní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
9.12.11 08:23

Vzít si večerní toaletu je pořád lepší, než si vzít s sebou plavky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
9.12.11 08:36

Tak to by Šárka ze mě moc nadšená nebyla, mám svůj styl i na plesy, takže bych přišla v šatech jako z Pomády :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
957
9.12.11 09:54
kometa32 píše:
Asi dnešní večer bude Hogo - Fogo :mrgreen:

a nebo zase nějaká šaškárna :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
9.12.11 09:59
KPKristy píše:
No jasněě! Už vím! Tak tu Ivetu si pamatuju. Byla to kuchařka/amatérka, ale dostala se tuším až na druhé místo..
Ale proč to tu řešíme? :nevim:

Myslím, že byla třetí, ve finále byl ten Robert a snad Jarda?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
9.12.11 15:55

díky za odkaz Na nože jsem nesledovala nějak mi to uniklo..tak až bude čas zkouknu na netu..ale Iveta tam moc lichotivé komentáře nemá mě jen zaujalo proč je v tv v tom pořadu, dávají ho hned po prostřeno..dle mého takto peče skoro každá z holek co pečou :)) a už dost..dneska se těším na roby :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
9.12.11 16:05
draga píše:
díky za odkaz Na nože jsem nesledovala nějak mi to uniklo..tak až bude čas zkouknu na netu..ale Iveta tam moc lichotivé komentáře nemá mě jen zaujalo proč je v tv v tom pořadu, dávají ho hned po prostřeno..dle mého takto peče skoro každá z holek co pečou :)) a už dost..dneska se těším na roby :))

Vyšla jí kniha o pečení, tak tomu přece musí udělat pořádnou reklamu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
9.12.11 16:40
aha tak to je už jasný :)) ale nechci už raději rýpat :)
MUFICE píše:
draga píše:
díky za odkaz Na nože jsem nesledovala nějak mi to uniklo..tak až bude čas zkouknu na netu..ale Iveta tam moc lichotivé komentáře nemá mě jen zaujalo proč je v tv v tom pořadu, dávají ho hned po prostřeno..dle mého takto peče skoro každá z holek co pečou :)) a už dost..dneska se těším na roby :))
Vyšla jí kniha o pečení, tak tomu přece musí udělat pořádnou reklamu :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
9.12.11 17:14
draga píše:
aha tak to je už jasný :)) ale nechci už raději rýpat :)
MUFICE píše:
draga píše:
Vyšla jí kniha o pečení, tak tomu přece musí udělat pořádnou reklamu :)

Podle mě byla i Prima jedním ze sponzorů té knihy, jinak by jí po každém Prostřenu nedávali speciální místo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
9.12.11 18:29

Holky díváte se? prý vývar zeleninový-z kostky, a do té brokolicové polévky dala snad dvě polévkové lžíce vegety. Já teda vegetu a masox taky někdy používám spíš z nouze když se mi nechce, ale v televizi bych to asi nepropagovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.12.11 18:45

Já koukala!
Vegetu nesnáším, bujon používám Alnatura z DM bez glutamátu, jinak jen bylinky a koření.

Ale k dnešku - Andrea je jednoduchá a dnes předvedla, že nemá špetku přirozené inteligence :nevim: Šárka je inteligentní tvor, ale zapomněla dát do polívky kapku smetany, jak avizovala :D
A vítězství jsem přála spíš Barče, ale i Jirka vařil v pohodě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí