Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zuzulenda píše:
Ta Iveta je moje bývalá sousedka, teď bydlí v Praze. Ale to je taková kráva. Opravdu větší husu jsem zatím nepotkala. Vařit umí to asi ano, ale jinak je fakt na tečku. A její maminka, která tu bydlí stále je na tečky dvě![]()
Já dnešní díl neviděla, ale musím zítra shlédnout na netu. Ta jediná mi je totiž sympatická
KPKristy - vzniklo to kvůli příspěvku Zuzulendy. Nečtěš - nevíš ![]()
Ahoj holky já bych se na to vykašlala, Ivetka ať si pěkně vaří, kde chce. Tahle diskuze je o pořadu Prostřeno ne? Dneska se taky těším na Šárku, mají si vzít večerní toaletu, tak jsem zvědavá co bude ![]()
kometa32 píše:zuzulenda píše:KPKristy - vzniklo to kvůli příspěvku Zuzulendy. Nečtěš - nevíš
Ta Iveta je moje bývalá sousedka, teď bydlí v Praze. Ale to je taková kráva. Opravdu větší husu jsem zatím nepotkala. Vařit umí to asi ano, ale jinak je fakt na tečku. A její maminka, která tu bydlí stále je na tečky dvě![]()
Já dnešní díl neviděla, ale musím zítra shlédnout na netu. Ta jediná mi je totiž sympatická
lucka.Kr píše:
Ahoj holky já bych se na to vykašlala, Ivetka ať si pěkně vaří, kde chce. Tahle diskuze je o pořadu Prostřeno ne? Dneska se taky těším na Šárku, mají si vzít večerní toaletu, tak jsem zvědavá co bude
Taky jsem zvědavá a přemýšlela jsem, co bych si vzala já. Šaty tohoto typu nevlastním, asi bych musela do půjčovny ![]()
Malé černé by ale mohly stačit ne, přece nepůjdou na přátelskou večeři ve velké večerní ![]()
Vzít si večerní toaletu je pořád lepší, než si vzít s sebou plavky ![]()
Tak to by Šárka ze mě moc nadšená nebyla, mám svůj styl i na plesy, takže bych přišla v šatech jako z Pomády
![]()
kometa32 píše:
Asi dnešní večer bude Hogo - Fogo![]()
a nebo zase nějaká šaškárna
![]()
KPKristy píše:
No jasněě! Už vím! Tak tu Ivetu si pamatuju. Byla to kuchařka/amatérka, ale dostala se tuším až na druhé místo..
Ale proč to tu řešíme?
Myslím, že byla třetí, ve finále byl ten Robert a snad Jarda?? ![]()
díky za odkaz Na nože jsem nesledovala nějak mi to uniklo..tak až bude čas zkouknu na netu..ale Iveta tam moc lichotivé komentáře nemá mě jen zaujalo proč je v tv v tom pořadu, dávají ho hned po prostřeno..dle mého takto peče skoro každá z holek co pečou
a už dost..dneska se těším na roby ![]()
draga píše:
díky za odkaz Na nože jsem nesledovala nějak mi to uniklo..tak až bude čas zkouknu na netu..ale Iveta tam moc lichotivé komentáře nemá mě jen zaujalo proč je v tv v tom pořadu, dávají ho hned po prostřeno..dle mého takto peče skoro každá z holek co pečoua už dost..dneska se těším na roby
Vyšla jí kniha o pečení, tak tomu přece musí udělat pořádnou reklamu ![]()
MUFICE píše:draga píše:Vyšla jí kniha o pečení, tak tomu přece musí udělat pořádnou reklamu
díky za odkaz Na nože jsem nesledovala nějak mi to uniklo..tak až bude čas zkouknu na netu..ale Iveta tam moc lichotivé komentáře nemá mě jen zaujalo proč je v tv v tom pořadu, dávají ho hned po prostřeno..dle mého takto peče skoro každá z holek co pečoua už dost..dneska se těším na roby
draga píše:
aha tak to je už jasnýale nechci už raději rýpat
MUFICE píše:draga píše:Vyšla jí kniha o pečení, tak tomu přece musí udělat pořádnou reklamu
Podle mě byla i Prima jedním ze sponzorů té knihy, jinak by jí po každém Prostřenu nedávali speciální místo ![]()
Holky díváte se? prý vývar zeleninový-z kostky, a do té brokolicové polévky dala snad dvě polévkové lžíce vegety. Já teda vegetu a masox taky někdy používám spíš z nouze když se mi nechce, ale v televizi bych to asi nepropagovala.
Já koukala!
Vegetu nesnáším, bujon používám Alnatura z DM bez glutamátu, jinak jen bylinky a koření.
Ale k dnešku - Andrea je jednoduchá a dnes předvedla, že nemá špetku přirozené inteligence
Šárka je inteligentní tvor, ale zapomněla dát do polívky kapku smetany, jak avizovala ![]()
A vítězství jsem přála spíš Barče, ale i Jirka vařil v pohodě!