Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50125
8.12.11 19:08
KPKristy píše:
Koukám, že příspěvky od paní Fabešové zmizely! Zchladila si žáhu a smázla se, to je tedy hrdinství… :roll:

A nebyla to adminka??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
8.12.11 19:10
Ukulina píše:
Já to s těma prsama neviděla. Ale jestli se stydí za břicho, tak ať ho maskuje, ne? A nechodí do TV. Fuchtle je teda silné slovo, souhlasila jsem s tím sebevědomím.Jak to dnes dopadlo?

Na tom oblečení měla jednodílné plavky, tak se mohla i svléknout a přes zadek si dát šátek jako to udělala Šárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
8.12.11 19:12

Šárina má občas blbé poznámky, ale není to nic extra. Minulý týden byla ta páteční ženská x-krát rejpavější a nafoukaná :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
8.12.11 19:17
MUFICE píše: Šárina má občas blbé poznámky, ale není to nic extra. Minulý týden byla ta páteční ženská x-krát rejpavější a nafoukaná :cert:

To máš pravdu, ale většinou všechny rejpalky rejpaly do všeho a do všech. Vadí mi, že Šárka si našla Andreu a ostatní 3 soutěžící vynechává…Když se strefuje silnější do slabšího, podle mě není fér. Taková Kristýna by se Šárkou byla hotová hned :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
8.12.11 19:24
kometa32 píše:
MUFICE píše: Šárina má občas blbé poznámky, ale není to nic extra. Minulý týden byla ta páteční ženská x-krát rejpavější a nafoukaná :cert:
To máš pravdu, ale většinou všechny rejpalky rejpaly do všeho a do všech. Vadí mi, že Šárka si našla Andreu a ostatní 3 soutěžící vynechává…Když se strefuje silnější do slabšího, podle mě není fér. Taková Kristýna by se Šárkou byla hotová hned :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Měla jí rovnou poslat do pr… a Šárina by sklapla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
8.12.11 19:25

No,fuchtlí jsem jí možná nazývat nemusela,to je pravda,ale zrovna mi to slina na jazyk přinesla a tím,že mi povahový typy jako Andrea hodně vadí jsem to prostě napsala.To,že se nechtěla vysvlíct do plavek ale určitě odsuzovat nebudu,kord když nemá po porodu srovnanou postavu,tak se stydí,měla bych to stejně,taky čekám miminko a neumim si představit,že bych šla v televizi po porodu do plavek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.12.11 20:18
MUFICE píše:
KPKristy píše:
Koukám, že příspěvky od paní Fabešové zmizely! Zchladila si žáhu a smázla se, to je tedy hrdinství… :roll:
A nebyla to adminka??? :think:

Netuším, možná. Každopádně by bylo fajn, dát nám na vědomí, že se tu něco maže… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fabina
8.12.11 21:01

Dobrý večer děvčata,
jsem máma od Ivety a příspěvek jsem neměla důvod a ani to neumím mazat,jelikož se mě příspěvek paní nebo slečny Zuzulky dotkl proto jsem napsala. Na tyto stránky jsem došla náhodou ,když jsem zjišťovala informace o Ivetce.
Přeji Vám pěkné povídání

• Citovat
  • Upravit
1495
8.12.11 21:33

holky a ta Ivetka to je kdo? kde se vzala? já jí vůbec neznám jen jsem teď koukala, že po prostřeno dělá ty svoje rady…jen by mě zajímalo kde Ivetku vyštrachali??? jinak zdravím její maminku a chápu, že je na dceru pyšná …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
8.12.11 21:34

já bych taky s plavkama měla problém ale asi bych si vzala jednodílný když už teda nebo takový ty tankiny či jak se jim říká…akorát, že pak by tam byly koule dvě já a ta zorbovací :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
8.12.11 21:52
draga píše:
holky a ta Ivetka to je kdo? kde se vzala? já jí vůbec neznám jen jsem teď koukala, že po prostřeno dělá ty svoje rady…jen by mě zajímalo kde Ivetku vyštrachali??? jinak zdravím její maminku a chápu, že je na dceru pyšná …

Byla v té soutěži u Zdeňka Pohlreicha - Na nože, soutěž vyhrát ten namyšlenej Robert :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
8.12.11 21:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.12.11 07:50

No jasněě! Už vím! Tak tu Ivetu si pamatuju. Byla to kuchařka/amatérka, ale dostala se tuším až na druhé místo..
Ale proč to tu řešíme? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.12.11 07:52

A někdo jí tady nadával? Já jen, že příspěvky od její maminky byly ve smyslu „nesuďte, koho neznáte“. Asi jsem nepochytila, že by někdo soudil… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
9.12.11 07:56

Ahoj můžu se taky přidat, prostřeno sleduji celkem pravidelně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí