Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
KPKristy píše:
Koukám, že příspěvky od paní Fabešové zmizely! Zchladila si žáhu a smázla se, to je tedy hrdinství…
A nebyla to adminka??? ![]()
Ukulina píše:
Já to s těma prsama neviděla. Ale jestli se stydí za břicho, tak ať ho maskuje, ne? A nechodí do TV. Fuchtle je teda silné slovo, souhlasila jsem s tím sebevědomím.Jak to dnes dopadlo?
Na tom oblečení měla jednodílné plavky, tak se mohla i svléknout a přes zadek si dát šátek jako to udělala Šárka.
Šárina má občas blbé poznámky, ale není to nic extra. Minulý týden byla ta páteční ženská x-krát rejpavější a nafoukaná ![]()
MUFICE píše: Šárina má občas blbé poznámky, ale není to nic extra. Minulý týden byla ta páteční ženská x-krát rejpavější a nafoukaná
To máš pravdu, ale většinou všechny rejpalky rejpaly do všeho a do všech. Vadí mi, že Šárka si našla Andreu a ostatní 3 soutěžící vynechává…Když se strefuje silnější do slabšího, podle mě není fér. Taková Kristýna by se Šárkou byla hotová hned
![]()
kometa32 píše:MUFICE píše: Šárina má občas blbé poznámky, ale není to nic extra. Minulý týden byla ta páteční ženská x-krát rejpavější a nafoukanáTo máš pravdu, ale většinou všechny rejpalky rejpaly do všeho a do všech. Vadí mi, že Šárka si našla Andreu a ostatní 3 soutěžící vynechává…Když se strefuje silnější do slabšího, podle mě není fér. Taková Kristýna by se Šárkou byla hotová hned![]()
![]()
Měla jí rovnou poslat do pr… a Šárina by sklapla ![]()
No,fuchtlí jsem jí možná nazývat nemusela,to je pravda,ale zrovna mi to slina na jazyk přinesla a tím,že mi povahový typy jako Andrea hodně vadí jsem to prostě napsala.To,že se nechtěla vysvlíct do plavek ale určitě odsuzovat nebudu,kord když nemá po porodu srovnanou postavu,tak se stydí,měla bych to stejně,taky čekám miminko a neumim si představit,že bych šla v televizi po porodu do plavek ![]()
MUFICE píše:KPKristy píše:A nebyla to adminka???
Koukám, že příspěvky od paní Fabešové zmizely! Zchladila si žáhu a smázla se, to je tedy hrdinství…
Netuším, možná. Každopádně by bylo fajn, dát nám na vědomí, že se tu něco maže… ![]()
Dobrý večer děvčata,
jsem máma od Ivety a příspěvek jsem neměla důvod a ani to neumím mazat,jelikož se mě příspěvek paní nebo slečny Zuzulky dotkl proto jsem napsala. Na tyto stránky jsem došla náhodou ,když jsem zjišťovala informace o Ivetce.
Přeji Vám pěkné povídání
holky a ta Ivetka to je kdo? kde se vzala? já jí vůbec neznám jen jsem teď koukala, že po prostřeno dělá ty svoje rady…jen by mě zajímalo kde Ivetku vyštrachali??? jinak zdravím její maminku a chápu, že je na dceru pyšná …
já bych taky s plavkama měla problém ale asi bych si vzala jednodílný když už teda nebo takový ty tankiny či jak se jim říká…akorát, že pak by tam byly koule dvě já a ta zorbovací ![]()
draga píše:
holky a ta Ivetka to je kdo? kde se vzala? já jí vůbec neznám jen jsem teď koukala, že po prostřeno dělá ty svoje rady…jen by mě zajímalo kde Ivetku vyštrachali??? jinak zdravím její maminku a chápu, že je na dceru pyšná …
Byla v té soutěži u Zdeňka Pohlreicha - Na nože, soutěž vyhrát ten namyšlenej Robert ![]()
No jasněě! Už vím! Tak tu Ivetu si pamatuju. Byla to kuchařka/amatérka, ale dostala se tuším až na druhé místo..
Ale proč to tu řešíme? ![]()
A někdo jí tady nadával? Já jen, že příspěvky od její maminky byly ve smyslu „nesuďte, koho neznáte“. Asi jsem nepochytila, že by někdo soudil… ![]()
Ahoj můžu se taky přidat, prostřeno sleduji celkem pravidelně ![]()