Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
957
9.12.11 18:51

No tak po dnešku, kdo byl podle mě mimo byla Andrea, Šárka mi nevadila: Její jídlo bych si dala s chutí. No s tím spodním prádlem to bylo trochu nechutný, co holky prováděly, i když nebylo by na škodu si to uklidit, když čekám šmejdění. Kristýna překvapila, byla hezky oblečená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
9.12.11 19:27

Šárka uvařila dobře podle mě a nevadila mi,přišla mi v pohodě.Andrea byla neskutečně trapná jako vždycky,souhlasim naprosto s KPKristy,troška inteligence by neuškodila,Šárka jí neudělala nic špatnýho-možná byla trochu suverennější,ale k nikomu se nechovala špatně.Škoda,že si výhru nerozdělili Jirka s Barčou,ale přála jsem mu to,byl moc fajn :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
9.12.11 19:39

Já teda nemůžu říct, že by byla Andrea hloupá..jen není tak sebevědomá, neumí se bránit,pohybuje se v jiných kruzích než Šárka.
Stále jsem nepochopila, proč měli přijít ve večerní toaletě? :nevim: Líbila se mi Bára, ta se šatami netrápila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
9.12.11 19:48
KPKristy píše:
Já koukala!
Vegetu nesnáším, bujon používám Alnatura z DM bez glutamátu, jinak jen bylinky a koření.Ale k dnešku - Andrea je jednoduchá a dnes předvedla, že nemá špetku přirozené inteligence :nevim: Šárka je inteligentní tvor, ale zapomněla dát do polívky kapku smetany, jak avizovala :D
A vítězství jsem přála spíš Barče, ale i Jirka vařil v pohodě!

Dneska byla fakt trapná, to se pak nedivím, že do ní ta Šárka rejpala.

Jsem ráda, že vyhrál Jirka, přála jsem mu to :palec:

Bujon, vegetu a podobné náhražky nesnáším, dělám vývar z masa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
9.12.11 19:50

Líbil se mi taky ten její byt, to byl její nebo to měla pronajaté? Vařila jsem u toho, tak jsem to nějak nepostřehla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.12.11 19:54

Mám pocit, že to byl její byt, ale jistá si nejsem :think:

A taky mám pocit, že i Andrea používala hotové koření (na to, jak Šárce vyčetla grilovací). Ale ona už dneska kopala kolem sebe a pomalu nevěděla, co mluví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
9.12.11 20:02

Holky ja myslim ze Andrea urcite neni hloupa holt si se Sarkou nesedly a bylo to hodne videt…me osobne teda Sarka taky moc nesedi…jeji sebevedomi bych chtela mit a myslim ze Andrea ten obrazek nakreslila jeste hezky na to ze k ni ma antipatie.. :mrgreen: nehlede na to ze ta zabava teda nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
9.12.11 20:08

Tomu obrázku co kreslila Andrea jsem se opravdu od srdce zasmála :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
9.12.11 20:17

Taky mi Šárka neseděla. To, jakou zvolila zábavu, něco vypovídá, sebestředná až na půdu :roll: Andrea nemá takovou vyřídilku a argumenty, tak chudák kopala kolem sebe. Sice ji ostatní nic neprovedli, ale lituju jí. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17472
10.12.11 14:21

jé můžu se k vám taky přidat? =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
10.12.11 14:30

Samozřejmě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
10.12.11 14:31

a já? čítám tu diskuzi přímo na stránkách Primy, ale tam je takových blbců vulgárních a debata veškerá žádná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
10.12.11 14:32

Jasně :lol: Taky tam občas nakouknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
10.12.11 14:38

mě by zajímalo jak reagujou ti lidi, když se na to pak koukaj v TV, protože ty komentáře co k tomu někdy čte Vydra s Bouškovou to je teprve kritika :)) a taky když vidí jak ti lidi mluví za jejich zádama :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
10.12.11 14:40

mně přijde, že Vydra s Bouškovou dost přitvrdili…takhle drsní (někdy až hrubí) nebývali, aspoň to nějak nepamatuju.

jinak co ty lidi na to, to by mě taky zajímalo. Třeba minulotýdenní Michaela, která tam šla proto, aby jí lidi nastavili zrcadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí