Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
8.12.11 13:13

Já teda to krátké video nezkoukla, takže si netroufnu hodnotit objektivně. Ale aniž bych se Šárky chtěla zastávat, není to s těma prsama náhodou vytržený z kontextu? Jakože se baví o plastikách třeba. Nedivila bych se, kdyby v rámci senzace a reklamy do toho videa střihli jen něco…

No, počkám si na večer. Šárka mě ze začátku neuchvátila, v průbehu mi přišla celkem normální, ale jestli to opravdu kecla jako posměšek, tak to mi už normální nepřijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
8.12.11 13:22

Uvidíš večer, je fakt, že ta videa jsou krátká…ale seděli u stolu, jedli a Šárka řekla, že až bude mít děti chtěla by jít na zpevnění prsou, a zeptala se jestli Andrea o tom neuvažuje…
Myslím si, že tohle je citlivé téma pro někoho kdo ten problém má / i když si myslím, že Andrea je v tomto v pohodě/ a řešit to před kamerou s někým koho znám 3 dny je dost blbý. Šárka je zkrátka dost sebevědomá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
8.12.11 16:29

jinak jsem chtěla poznačit, že teda Šárka mi nevadí ona mluví tak divně jakoby po plzeňsku, že protahuje ty konečný hlásky…jako To jako faaaakt?…:) jinak mi ale nepřijde nijak rýpavá..a koho se ptala na plastiku? tu co vařila včera? Teda nechci o nikom říkat nic špatného ale mi přišlo že ta holka fakt měla ty prsa nějak divný podle mě nemusí hned chodit na plastiku…taky asi bude chtít ještě dítko ale nějakou pořádnou podprdu bych asi doporučila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
8.12.11 16:40

Bavili jsme se o vaření Ivety Fabešové a Zuzulenda napsala, že paní Ivetu zná i její mámu.....
Děvčata vy to tady vůbec nečtete poctivě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
8.12.11 16:49
kometa32 píše:
Bavili jsme se o vaření Ivety Fabešové a Zuzulenda napsala, že paní Ivetu zná i její mámu.....
Děvčata vy to tady vůbec nečtete poctivě :lol:

Tak to jsem to taky někam nepochopila, nejdříve jsem myslela, že sem píše účastnice z toho Prostřena :roll: A to jsem celou diskuzi včera pročítala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
8.12.11 16:58

:) aha tak já taky myslela, že brání tu s vytahanýma prsama po porodu (ne že já je nemám vytahaný :)))

MUFICE píše:
kometa32 píše:
Děvčata vy to tady vůbec nečtete poctivě :lol:
Tak to jsem to taky někam nepochopila, nejdříve jsem myslela, že sem píše účastnice z toho Prostřena :roll: A to jsem celou diskuzi včera pročítala :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
8.12.11 18:25

Jako podle mě ta včerejší hostitelka Andrea měla fakt dost.Je to normálně neskutečně vztahovačná fuchtle,který člověk nemůže absolutně nic říct,podle mě má hodně velký problémy se sebedůvěrou :zed: Šárka jí neřekla vůbec nic špatnýho a ona si to moc brala a podle mě se pěkně ztrapnila.Každopádně Barča je hrozně sympatická holka a Jirka je taky moc fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
8.12.11 18:28
kristy84 píše:
Jako podle mě ta včerejší hostitelka Andrea měla fakt dost.Je to normálně neskutečně vztahovačná fuchtle,který člověk nemůže absolutně nic říct,podle mě má hodně velký problémy se sebedůvěrou :zed: Šárka jí neřekla vůbec nic špatnýho a ona si to moc brala a podle mě se pěkně ztrapnila.Každopádně Barča je hrozně sympatická holka a Jirka je taky moc fajn :palec:

TAk nějak to bude. Jen Jirka po dnešku připadá jak starej mladej :nevim: Ale rozhodně je to příjemný člověk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
8.12.11 18:30

No, fuchtlí bych ji nenazývala. Jen má asi fakt problémy se sebedůvěrou. Ne každý unese kritiku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
8.12.11 18:38

Mě je tý Andrei teda spíš líto, protože má problémy se seběvědomím a myslí si, že všichni na ni útočí. Taky tam má jediná dítě a co si budem povídat, břicho není jako před porodem. Někdo se za to prostě stydí :nevim: Šárka si to o těch prsou mohla odpustit, ne každý má zbytečný peníze na zpevnění :nevim:

• Citovat
  • Upravit
957
8.12.11 18:58

Mě osobně Šárka nevadí, ona je prostě ten typ, vycítila nízké sebevědomí Andrejky, tak jí zkouší. Myslím si, že není zlá. Andrea je taková jaká je, jenom si prostě holky nesedly. Já kdybych tam dneska šla, taky se nesvléknu :oops: :oops: ba se svýma kilama bych nevlezla ani do tý koule :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.12.11 19:00

Koukám, že příspěvky od paní Fabešové zmizely! Zchladila si žáhu a smázla se, to je tedy hrdinství… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
8.12.11 19:00

Já to s těma prsama neviděla. Ale jestli se stydí za břicho, tak ať ho maskuje, ne? A nechodí do TV. Fuchtle je teda silné slovo, souhlasila jsem s tím sebevědomím.

Jak to dnes dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.12.11 19:01

Já bych se klidně svlíkla, vypadám zhruba jako ty holky. Ale do té koule by mě nikdo nedostal. Smrt udušením je moje noční můra…

Teda teď vlastně mám větší břicho, než ty holky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
8.12.11 19:02

Holky ja to dneska nevidela,jen konec,musim to skouknout zitra,ale taky bych teda nebyla odvazana jit do plavek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí