Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ta diskuse na stránkách Primy je úděsná. Párkrát jsem přečetla pár příspěvků a je tam samý primitiv. Není nad maminky na mateřské, ty jediné mají mozek! ![]()
Jo, Vydra s Janou jsou drsní poslední dobou. Například tento týden mě dostala hláška, že se soutěžící „přežerou jako prasata“. To jsem valila oči ![]()
A Kristýna to řekla dobře, něco ve smyslu, že není zvědavá, jaký bude mít Vydra kecy ![]()
jo, ty prasata a žrát mě taky dostaly…a ještě něco docela drsnýho řekli o Kristýně-že patlala nebo co. No patlala, ale do těch komentářů mi to nějak nesedělo
A v jejím věku-já ani nepatlala ![]()
elanaa píše:
jo, ty prasata a žrát mě taky dostaly…a ještě něco docela drsnýho řekli o Kristýně-že patlala nebo co. No patlala, ale do těch komentářů mi to nějak neseděloA v jejím věku-já ani nepatlala
„Přichází patlalka Kristýna.“ To mě taky dostalo…
Vašek s Janou přitvrdili, ale pořád jsou snesitelnější, než Pohlreichovy hlášky.
kometa32 píše:
Vašek s Janou přitvrdili, ale pořád jsou snesitelnější, než Pohlreichovy hlášky.
To je pravda. Pohlreich už docela přehrává a je vidět, že to je děsně vyumělkovaný, aby byl co nejsporstší. Je to nepřirozený a chvílema už trapný. Stejně jako jsem přestala sledovat Krause. To sem teda nepatří, ale jen pro příklad. Taky začal být „předrsný“, ale už není vtipný…
KPKristy píše:elanaa píše:„Přichází patlalka Kristýna.“ To mě taky dostalo…
jo, ty prasata a žrát mě taky dostaly…a ještě něco docela drsnýho řekli o Kristýně-že patlala nebo co. No patlala, ale do těch komentářů mi to nějak neseděloA v jejím věku-já ani nepatlala
jojojo! patlalka Kristýna…to bylo drsný ![]()
hehe, to je nápad, až se omrzí V s B, ať tam dají Pohlreicha
, to se bude osazenstvu ofiko diskuze líbit
draga píše:
on ale někdo ty komentáře píše ne? oni to jen čtou?
taky myslím, že jen čtou-aspoň se to tak obecně soudí, ale oficiálního vyjádření jsem se nikde nedobrala, tak jistá si nejsem
elanaa píše:draga píše:taky myslím, že jen čtou-aspoň se to tak obecně soudí, ale oficiálního vyjádření jsem se nikde nedobrala, tak jistá si nejsem
on ale někdo ty komentáře píše ne? oni to jen čtou?
Tak musíme mrknout v titulkách kdo dělá scénář…
Jsem si nevšimla, že by byl Kraus drsný?
Mám ráda jeho humor.
kometa32 píše:
Jsem si nevšimla, že by byl Kraus drsný?Mám ráda jeho humor.
Já už právě ne
. Začal se dost do lidí navážet a stírat je takovým trapným způsobem. Řekla bych od té doby, co působí na Primě. Možná to byl záměr televize ![]()
jsem mrkla do titulků a je tam jen komentáře četli…třeba v mama ožeň ma bylo přímo autor komentářů…ale co mě teda zaujalo že hudební režii má Vladivojna
to jsem netušila …
kometa32 píše:
Jsem si nevšimla, že by byl Kraus drsný?Mám ráda jeho humor.
Taky mi nepřijde, včera to byl dobrý díl s tím Rytmusem
Ráda koukám na Krause i Zdeňka P ![]()
Tak to mě se ty hlášky Bouškové a Vydry teda líbí, ikdyž je docela vidět, že přitvrdili, ale aspoň je to vtipný, ty lidi tam s tim jdou a bez nich by ta soutěž byla o ničem. Jinak k minulému týdnu, tak nejvíc se mi tam líbila ta Barča té jsem tu výhru přála, ikdyž ten Jirka byl taky dobrej, ale Andreu, Šárku a Kristýnu jsem teda fakt nemusela, u Andrey mi přišlo že nemám vůbec žádné sebevědomí a přišlo mi, že pořád chtěla slyšet že jim to chutnalo a tak a na druhou stranu Šárka toho sebevědomí mělo až moc a při tom se zas až tak nepředvedla, no každopádně jsem zvědavá kdo tam bude tento týden
Mě se ty hlášky taky líbí, ale teda komentáře v Mama ožeň ma! neměly konkurenci, ty byly TOP! ![]()