Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31379
13.12.11 11:49
KPKristy píše:
Mně teda tyhle vyhrocené díly moc nebaví. Akorát si nadávají, vařit neumí. Já nevím, spíš mě baví, když někdo výborně uvaří, má to doma hezký a je slušnej. A já něco odkoukám…

hm, to musím souhlasit, pravda je, že když se něco hodně trapnýho semele, tak se vždycky stydím za ně :D (navíc kupodivu ti největší exoti bývají od nás z Jižních Čech :roll: )-pamatuju si špindíru Julii nebo bláznivou Evu, co řvala, že všichni dělají, jak kdyby se hrálo o dvacet miliardů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
13.12.11 11:50
bell píše:
Me prijde ze co se zvedla ta vyhra na 40000kc tak uz tam chodi opravdu lidi co ani moc varit neumi.....

bell, né že neumím moc vařit.. oni neumí vařit vůbec :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.12.11 11:51
elanaa píše:
KPKristy píše:
Mně teda tyhle vyhrocené díly moc nebaví. Akorát si nadávají, vařit neumí. Já nevím, spíš mě baví, když někdo výborně uvaří, má to doma hezký a je slušnej. A já něco odkoukám…
hm, to musím souhlasit, pravda je, že když se něco hodně trapnýho semele, tak se vždycky stydím za ně :D (navíc kupodivu ti největší exoti bývají od nás z Jižních Čech :roll: )-pamatuju si špindíru Julii nebo bláznivou Evu, co řvala, že všichni dělají, jak kdyby se hrálo o dvacet miliardů :mrgreen:

No, já se snad i styděla, že jsem z Budějovic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
13.12.11 11:53
KPKristy píše:
elanaa píše:
KPKristy píše:
hm, to musím souhlasit, pravda je, že když se něco hodně trapnýho semele, tak se vždycky stydím za ně :D (navíc kupodivu ti největší exoti bývají od nás z Jižních Čech :roll: )-pamatuju si špindíru Julii nebo bláznivou Evu, co řvala, že všichni dělají, jak kdyby se hrálo o dvacet miliardů :mrgreen:
No, já se snad i styděla, že jsem z Budějovic :roll:

taky tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
13.12.11 11:53
elanaa píše:
KPKristy píše:

To máš pravdu, jižní čechy se tím proslavili a ukázali se jako banda bláznů :lol: :lol: :lol: :lol: (vy co jste od tama, berte z nadsázkou :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
13.12.11 11:54
Kallkapa píše:
elanaa píše:
KPKristy píše:
To máš pravdu, jižní čechy se tím proslavili a ukázali se jako banda bláznů :lol: :lol: :lol: :lol: (vy co jste od tama, berte z nadsázkou :mrgreen: )
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
13.12.11 11:55

Ono kolikrat to Prazske Prostreno stoji za to :mrgreen: -jsem z Prahy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
13.12.11 11:58

to je fakt, ty nejhezčí a nepříjemnější kouty obývají asi ti největší exoti nebo co…

a musím souhlasit, já přímo zajásám, když se v menu objeví nějaký zajímavý dezert (mám ráda třeba z čokolády ty různé pěny atd.), případně ryba. Jenže okamžitě se tam najde dobrák, co mu dezert přišel málo pracný, moc (málo) sladký a moje nejoblíbenější scéna je, když si stěžujou na (ne)dopečení lososa a tuňáka. Tyjo, nic nemám tak ráda než ještě uvnitř syrový tyhle ryby a myslela jsem, že se to nějak obecně ví, že se nemají propékat úplně, ale asi ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
13.12.11 12:00
elanaa píše:
to je fakt, ty nejhezčí a nepříjemnější kouty obývají asi ti největší exoti nebo co…a musím souhlasit, já přímo zajásám, když se v menu objeví nějaký zajímavý dezert (mám ráda třeba z čokolády ty různé pěny atd.), případně ryba. Jenže okamžitě se tam najde dobrák, co mu dezert přišel málo pracný, moc (málo) sladký a moje nejoblíbenější scéna je, když si stěžujou na (ne)dopečení lososa a tuňáka. Tyjo, nic nemám tak ráda než ještě uvnitř syrový tyhle ryby a myslela jsem, že se to nějak obecně ví, že se nemají propékat úplně, ale asi ne :think:

Ted budu za exota,ale ja to o tech rybach nevedela :oops: se klidne priznam…a asi bych to chtela propeceny…no jo,jsem barbar ja vim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
13.12.11 12:03

Bell, no tak dobře…ale nevím jestli by sis na to stěžovala hlasitě a dělala blbce z hostitele. Já myslím, že v těhle případech dělá nejlíp ten, kdo vaří, když se lidí zeptá, protože chápu, že ne každý syrové maso může (já třeba hodně moc váhám na hovězím, steak si radši nechávám propékat, když už ho „musím“, ty ryby miluju, ale tisíc lidí, tisíc chutí).

ještě se chci zeptat, jaký máte názor na předkrmy formou rautu? Tuhle tam nějaká paní dělala raut, nakoupila sýry, salámy, pečivo, zeleninu, ovoce, krásně to nakrájela, naservírovala, nazdobila…a všichni jí to sepsuli, že si s tím nedala práci. Doprčic, je větší práce rozválet listový těsto a naházet na něj šunku se sýrem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.12.11 12:09

Jednou jsem jedla propečeného tuňáka a nebyl noc moc…

Rauty mám ráda, ale jako předkrm v Prostřeno! je to trapný. To dovede každý nakoupit salámy a naskládat je na talíř :roll:

A to jejich málo sladký, moc jednoduchý, exotický, obyčejný, aby se nepo*. Já bych ráda ochutnala, jak kdo vaří jinak a například konkrétně taková svíčková je pokaždé jiná. Moji mamku ji učila babička, ale každá má jinou chuť, obě jsou výborné. Stejně tak tchýně dělá výbornou, ale zase úplně jinou. Tam se nikomu nikdo nezavděčí, pořád budou na něco remcat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.12.11 12:09

Tak ty, dle strávníků nedostatečně propečené jídla, já miluju - steaky krvavý, ryby syrový…a souhlasím, radši když nevím se zeptám proč to tak je, než ze sebe udělat blbce a pomluvit vařícího, že něco nedopekl…

Rauty bych mnohokrát ocenila víc než dokola opakující se plněné listové těsto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.12.11 12:11

No, tak šneci a slané záviny už jsou taky ohraný.

Například bych moc ráda ochutnala předkrm, co dělala Barča minulý týden. Ten salát z pečených paprik na tom toustu. A přitom to není složitý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
13.12.11 12:14

no právě, já mám na ty rauty názor jak Rybana…listový těsto alá pizza, listový těsto s ďábelskými toasty, listový těsto s nivou a poličanem…pořád kolem dokola (no, ten třetí případ jsem se fantazijně hodně rozšoupla, to tam myslím ještě nebylo :D )

tak nějak bych si asi taky radši dala jako předkrm výběr sýrů (se kterýma se krájet a aranžovat je není žádná velká slast, totéž o salámech a zelenině a časově je to dost náročné, když chce člověk, aby to trošku vypadalo), než chroupat neustálé listové šneky

ale tak Kristy má zas názor jiný, tak jsem za to ráda, já se právě chtěla na to zeptat vás, protože jste tu rozumný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
13.12.11 12:15
elanaa píše:
Bell, no tak dobře…ale nevím jestli by sis na to stěžovala hlasitě a dělala blbce z hostitele. Já myslím, že v těhle případech dělá nejlíp ten, kdo vaří, když se lidí zeptá, protože chápu, že ne každý syrové maso může (já třeba hodně moc váhám na hovězím, steak si radši nechávám propékat, když už ho „musím“, ty ryby miluju, ale tisíc lidí, tisíc chutí).ještě se chci zeptat, jaký máte názor na předkrmy formou rautu? Tuhle tam nějaká paní dělala raut, nakoupila sýry, salámy, pečivo, zeleninu, ovoce, krásně to nakrájela, naservírovala, nazdobila…a všichni jí to sepsuli, že si s tím nedala práci. Doprčic, je větší práce rozválet listový těsto a naházet na něj šunku se sýrem? :think:

Já ryby teda ráda nemám, ale tatarák z lososa miluju :srdce: Takže jedině uplně syrové :mrgreen: Jinak u hovězího mám nejradši formu rare popř. medium, uplně propečené moc nemusím ale když mi někdo nabídne sním :) . Co se týče rautu, sama doma dělám pro návštěvy ale do kuchařské soutěže to podle mě není moc to pravé ořechové :) Čímž nechci říct, že listové těsto se šunkou je :roll: Nemají holt žádnou fantazii a to by chtěli za to co tam předádějí penízky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí