Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15054
13.12.11 20:08
MUFICE píše:
tina b píše:
No já teda nemůžu, to je kuchařka. To je prso? Nebo srdce? Ne to je prso. A kde ta kachna ty prsa má? A pak koupí kachnu s droby a diví se, co to tam má za překvapení. A všechno zmrzlý. A ty knedlíky ty teda taky vypadají… No jsem zvědavá, jak to dopadne.
Tak to s tou kachnou nemělo chybu :mrgreen: :mrgreen: Když je tak blbá, tak měla koupit rovnou chlazená prsa.

ona asi ani v životě nebyla sama nakupovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
13.12.11 20:11
bell píše:
elanaa píše:
ono to slibovalo dobrou show už jak tam předváděla ten „tanec“ :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: a jeji vymalovany pokoj se zamalovanym jmenem kamaradky byl taky dobrej :D

A mně se zase tam malba pokoje líbila, bylo to originální. Jenom to začmáraný jméno měla přetřít barvou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
13.12.11 20:11

Můžu se k vám přidat do diskuse?
Ta dnešní trubice mě teda fakt dostala, je pravda že jsem se učila vařit už od 13ti ale ani v těch třináctiletech jsem nenadělala takového bordelu, zbytečných zbytků a vůbec nesmyslných věcí… ty zbylé části kachny už byly k nepoužití muselo tam být plno úštěpků z rozlámaných kostí..
A proboha ty knedlíky by můj muž uplácal lépe… podle mne jí maminka napsala postup a slečna myslela že to uvaří… už jen když prohlásila projděte se MÝM domem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
13.12.11 20:12
dzarunka píše:
MUFICE píše:
tina b píše:
No já teda nemůžu, to je kuchařka. To je prso? Nebo srdce? Ne to je prso. A kde ta kachna ty prsa má? A pak koupí kachnu s droby a diví se, co to tam má za překvapení. A všechno zmrzlý. A ty knedlíky ty teda taky vypadají… No jsem zvědavá, jak to dopadne.
Tak to s tou kachnou nemělo chybu :mrgreen: :mrgreen: Když je tak blbá, tak měla koupit rovnou chlazená prsa.

no tak to určitě nebyla, když dávala do košíku kořenovou petržel se slovy: „to je celer“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
13.12.11 20:14

No bylo to prostě dílo. Teď jsem viděla ukázku na další díly a to ještě bude něco, do konce týdne. Ale je teda fakt, že tenhle týden to asi moc o vaření nebude. Myslím, že soutěžící ještě mohli být rádi, že neviděli, jak to vařila, to by to vůbec nestrčili do pusy si myslím. Teda já určitě ne. A ty jahody, no nechci říkat, jako co to vypadalo, ale ty bych taky nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
13.12.11 20:15
Tamtama píše:
dzarunka píše:
MUFICE píše:
tina b píše:
no tak to určitě nebyla, když dávala do košíku kořenovou petržel se slovy: „to je celer“ :mrgreen:

Tak na to jsem taky čuměla jak puk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
13.12.11 20:17

Knedlíky uvařila v 17h a jedli tak ve 22h a ani jí to nenapadlo ohřát. Měla to strčit do mikrovlnky a bylo by to OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.12.11 20:25
MUFICE píše:
Knedlíky uvařila v 17h a jedli tak ve 22h a ani jí to nenapadlo ohřát. Měla to strčit do mikrovlnky a bylo by to OK :)

Knedlíky po uvaření jedině do postele a vydrží teplé hodiny! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
13.12.11 20:31
KPKristy píše:
MUFICE píše:
Knedlíky uvařila v 17h a jedli tak ve 22h a ani jí to nenapadlo ohřát. Měla to strčit do mikrovlnky a bylo by to OK :)
Knedlíky po uvaření jedině do postele a vydrží teplé hodiny! :palec:

To už jsem slyšela, že to někdo dává do peřin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
13.12.11 20:43

já nestíhám každý den koukat,ale dnešek jen když začal,jsem musela.. :mrgreen: mě rozesmálo ochutnávání knedlíku,jestli je vařený…žádných 20minut,narvala do něj vidličku a ovhutnala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
13.12.11 20:44

no mě taky ještě pobavilo že ty knedlíky byly větší než ty hrnce tak je dala pěkně do oblouku a pak se strašně divila,že se nepovedly :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
13.12.11 20:47

já třeba dělám knedlíky jen na páře,vody se bojím,ale telátko dnes se nebálo ničeho… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
13.12.11 20:49

no jsem zvědavá na tu druhou,ta bude sprostá jak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
13.12.11 20:54

budu si muset tajně zapnout telku v práci.. 8) ale dnes jsem koukala dopoledne na starší díly a byl tam jakýsi..evžen?eda?..no něco strašnýho… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
13.12.11 21:00

Jo,Evža je hustej,z toho jsem tenkrát nechápala :mrgreen: Lidská blbost nemá hranic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí