Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31379
13.12.11 12:18

já mám pocit, že někdo říkal (nebo psali, nevím), že tento týden bude (asi) Vladimír dělat jako předkrm tatarák z lososa. No, tak to jsem na to zvědavá, to zas bude ofuků a „tohle nejím“ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
13.12.11 12:19

Holky tak me by predkrm formou rautu nevadil :D ono celkove,kdo dela doma predkrmy ze…u nas je nedelame vubec…takze me jako vdecneho stravnika by uctily cimkoliv :mrgreen: a jak nekdo psal,tak ten Barci predkrm se mi moc libil :jazyk:
A maso mam rada propecene…jedine syrove maso co snim je tatarak a to si davam tam kde to znam.....a jeste susi,tam me ty syrove ryby nevadi :D
Holky a jeste v posledni dobe frcej KANAPKY :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
13.12.11 12:19
elanaa píše:
já mám pocit, že někdo říkal (nebo psali, nevím), že tento týden bude (asi) Vladimír dělat jako předkrm tatarák z lososa. No, tak to jsem na to zvědavá, to zas bude ofuků a „tohle nejím“ :jazyk:

To by mi nevadilo kdyby mi to nikdo nesněd, aspoň by zbylo více na mě :srdce: :lol: Né fakt, syrové masa mám radši než tepelně upravené :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
13.12.11 12:20
elanaa píše:
to je fakt, ty nejhezčí a nepříjemnější kouty obývají asi ti největší exoti nebo co…a musím souhlasit, já přímo zajásám, když se v menu objeví nějaký zajímavý dezert (mám ráda třeba z čokolády ty různé pěny atd.), případně ryba. Jenže okamžitě se tam najde dobrák, co mu dezert přišel málo pracný, moc (málo) sladký a moje nejoblíbenější scéna je, když si stěžujou na (ne)dopečení lososa a tuňáka. Tyjo, nic nemám tak ráda než ještě uvnitř syrový tyhle ryby a myslela jsem, že se to nějak obecně ví, že se nemají propékat úplně, ale asi ne :think:

Jj, to říkal i Zdeněk P., že se ryby má dělat medium, aby to bylo štavněté :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.12.11 12:21

Tak u kanapek jsem zas debil já, páč je považuji za normální jednohubku s honosnějším názvem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
bell píše:
Holky tak me by predkrm formou rautu nevadil :D ono celkove,kdo dela doma predkrmy ze…u nas je nedelame vubec…takze me jako vdecneho stravnika by uctily cimkoliv :mrgreen: a jak nekdo psal,tak ten Barci predkrm se mi moc libil :jazyk:
A maso mam rada propecene…jedine syrove maso co snim je tatarak a to si davam tam kde to znam.....a jeste susi,tam me ty syrove ryby nevadi :D
Holky a jeste v posledni dobe frcej KANAPKY :mrgreen: :palec:

Já myslím, že to nejde hodnotit podle toho co doma děláš a co né :lol: Je jasné, že doma neděláš pokaždé předkrm a dezert po každém hlavním chodu, ale když jdeš soutěžit tak bys měla něco předvést :) Oni tam bohužel nepředvádějí nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
RyBANA píše:
Tak u kanapek jsem zas debil já, páč je považuji za normální jednohubku s honosnějším názvem :mrgreen:

Rybano, však kanapka je jednohubka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.12.11 12:23
Kallkapa píše:
RyBANA píše:
Tak u kanapek jsem zas debil já, páč je považuji za normální jednohubku s honosnějším názvem :mrgreen:

No já někde četla, že u kanapek jsou trošku jiná „pravidla“ než u jednohubek ale co je na tom pravdy :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
13.12.11 12:24

Bell: jo kanapky :mrgreen: :mrgreen: Až minulý týden jsem zjistila, že kanapky se teda říká i obyčejnýmu kříženci jednohubek a chlebíčků (protože takovou medium velikost měly ty výtvory od Andrey).

Kallkapa: přesně, já bych taky ten lososový tatarák dojela ;) ten fakt miluju. Ale jinak syrový maso jiný než rybí naopak nemusím, ale to bude tím, že já celkově nemám příliš ráda chuť červeného masa, takže v tom syrovém stavu to ještě vynikne a mně to natahuje. Ale samozřejmě kdyby se v Prostřeno někdy náááhodou ;) někdo utrhl a udělal carpaccio nebo krvavý steak, tak bych se taky překonala a snědla to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
13.12.11 12:29
RyBANA píše:
Kallkapa píše:
RyBANA píše:
No já někde četla, že u kanapek jsou trošku jiná „pravidla“ než u jednohubek ale co je na tom pravdy :nevim: :lol:

Ryb, a jaké mají „pravidla“ jednohubky ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
13.12.11 12:31
Kallkapa píše:
RyBANA píše:
Kallkapa píše:
RyBANA píše:
No já někde četla, že u kanapek jsou trošku jiná „pravidla“ než u jednohubek ale co je na tom pravdy :nevim: :lol:

Hele já nevím, říkám, že jsem to někde četla ale pro mě je jednohubka kanapka a kanapka jednohubka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
13.12.11 12:33
elanaa píše:
Bell: jo kanapky :mrgreen: :mrgreen: Až minulý týden jsem zjistila, že kanapky se teda říká i obyčejnýmu kříženci jednohubek a chlebíčků (protože takovou medium velikost měly ty výtvory od Andrey).Kallkapa: přesně, já bych taky ten lososový tatarák dojela ;) ten fakt miluju. Ale jinak syrový maso jiný než rybí naopak nemusím, ale to bude tím, že já celkově nemám příliš ráda chuť červeného masa, takže v tom syrovém stavu to ještě vynikne a mně to natahuje. Ale samozřejmě kdyby se v Prostřeno někdy náááhodou ;) někdo utrhl audělal carpaccio nebo krvavý steak, tak bych se taky překonala a snědla to.

Carpaccio ze svíčkový jsem měla jednou ve steakárně a nemělo to chybu a to jsem se bála, že to nebude dobré :palec:

Holky, jak se dělá ten tatarák z lososa, nikdy jsem ho nedělala? Dělá se to z toho uzeného nebo syrového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
13.12.11 12:34

jeste ze tam někdo nevytahuje starters nebo fingerfood :-)
Dřív jsem se na prostreno Koukala, pak dlouho ne a teď koukám z nudy. Inspiraci na jídlo tam nenajdu, tak se spis koukám jak jsou lidi nafoukany :-)

Příspěvek upraven 13.12.11 v 12:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
13.12.11 12:34
RyBANA píše:
Kallkapa píše:
RyBANA píše:
Kallkapa píše:
RyBANA píše:
Hele já nevím, říkám, že jsem to někde četla ale pro mě je jednohubka kanapka a kanapka jednohubka :mrgreen:

Jednohubka je snad z rohlíku obložené kolečko a ta kanapka je z té fr.veky, takový mini chlebíček nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
13.12.11 12:37

já jsem vždy myslela, že kanapky jsou z vykládacího těsta, vykrájené je to do tvaru lodiček a nastříkaná uvnitř třeba šunková pěna nebo tak…ale možná to mám jen prostě z nějaké kuchařky, kde jsem to tak viděla (nikdy jsem je nedělala) a jinde se to používá prostě jako výraz pro tento typ pohoštění :think:

tatarák z lososa se asi dělává z toho i z toho, já se přiznám, že když na něj máme chuť, tak semelem uzenýho (plus šalotka, citron a já ani nevím, u nás je na tohle expert manžel), protože steaku z lososa by mi na to bylo líto, je to taková mlska ;) Když mám pořádný steak, tak ho raději upravím jako hlavní jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí