Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
KPKristy píše:
Proboha, tohle přesně mě nebaví! Takhle matlat bych zvládla při troše fantazie taky…
no nevím, když Ti koukám na metřík, myslím že takhle matlat by zvládl i Tvůj Ondrášek ![]()
elanaa píše:KPKristy píše:no nevím, když Ti koukám na metřík, myslím že takhle matlat by zvládl i Tvůj Ondrášek
Proboha, tohle přesně mě nebaví! Takhle matlat bych zvládla při troše fantazie taky…
To je pravda…
elanaa píše:
tak jahody sabayone neznám, jdu vyhledat, oč jde
Suroviny :
400g jahod , cukr moučka, 4 žloutky, 100ml cukerného sirupu, 200ml sektu
Postup :
Na cukerný sirup smícháme 1:1 cukr s vodou. Svaříme a přecedíme přes jemné síto. Necháme vychladit. Takto připravený cukerný rozvar můžeme sledovat delší dobu.
Do cukerného sirupu přidáme žloutky a sekt a ve vodní lázni vyšleháme do pěny.
Jahody omyjeme a očistíme a prosypeme moučkovým cukrem. Rozdělíme je do sklenic, přelijeme Sabayonem a podáváme .
Nepřečetla si poslední větu.
Vařit neumí ale sebevědomí má až na Mars.
Iduska píše:elanaa píše:
tak jahody sabayone neznám, jdu vyhledat, oč jdeSuroviny :
400g jahod , cukr moučka, 4 žloutky, 100ml cukerného sirupu, 200ml sektuPostup :
Na cukerný sirup smícháme 1:1 cukr s vodou. Svaříme a přecedíme přes jemné síto. Necháme vychladit. Takto připravený cukerný rozvar můžeme sledovat delší dobu.
Do cukerného sirupu přidáme žloutky a sekt a ve vodní lázni vyšleháme do pěny.
Jahody omyjeme a očistíme a prosypeme moučkovým cukrem. Rozdělíme je do sklenic, přelijeme Sabayonem a podáváme .Nepřečetla si poslední větu.
Vařit neumí ale sebevědomí má až na Mars.
děkuju! no zní to fakt hezky, musí to být dobrota. Tohle vypadalo hrozně, přemýšlela jsem, co to je, jestli nějaký ředěný puding, nepovedená krupicová kaše…nebo co vlastně ![]()
vypadala, že je v kuchyni poprvé v životě..
chvílema jsem nevěděla, jestli se mám smát nebo brečet.. tenhle týden je normální snad jen Honza.. jinak jeden falešnější než druhej..
Tak to byl masakr…jak uz nekdo psal,ta holka varila asi poprve v zivote,to by zvladl i muj manzel a 100× lip …no nedivim se ze byly nastvany…nejvic sympatickej je mi Jan…to bude tyden
![]()
tak tentokrát mi to nedalo napsat ![]()
matlala patlala
jedna katastrofa ![]()
Jak jsem psala zvedly vyhru a je tam samej .....ale tahle holka to je fakt neco
myslim ze jeji rodina bude z jejiho vykonu nadsena ![]()
ono to slibovalo dobrou show už jak tam předváděla ten „tanec“ ![]()
elanaa píše:
ono to slibovalo dobrou show už jak tam předváděla ten „tanec“
elanaa píše:
ono to slibovalo dobrou show už jak tam předváděla ten „tanec“
já jsem v 18 taky neuměla naporcovat kachnu a udělat 3 druhy knedlíků,ale byla bych soudná a nelezla s tím do televize,vždyť ona snad i tu kachnu viděla poprvé v životě mimo talíř
vývar také dělala zajímavě
ona si to snad ani nezkoušela předtím uvařit ![]()
jo, ten pokoj neměl chybu
, kdyby jí bylo 12, tak to pochopím ![]()
kachna byla dokonalá, jak z ní štítivě vyndala ty droby, hodila je stranou a prej „co to tu máme za překvapení“ ![]()
No, nechápu proč takové lidi se do té televize hrnou, i to jak se můžou před národem takto ztrapnit…:-D celkem jsem se zasmála..:-D
taky jsem se zasmála, ale jak pak té kachně lámala ty nohy, no ještě že to přetáčeli…
no namyšlená je hodně, tak nevím, co si o ní myslet, asi podle pokojíčku a tance je to prostě mladá rozmazlená holka, co absolutně neumí vařit a když jsem viděla ty její nehty, no bléééé
![]()