Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
13.12.11 12:37

Kanapka (franc.Canapée)
Malé obložené opečené chlebíčky.

Jednohubky jsem oficiálně nikde nenašla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
13.12.11 12:37
RyBANA píše:
Kallkapa píše:
RyBANA píše:
Kallkapa píše:
RyBANA píše:
Tak u kanapek jsem zas debil já, páč je považuji za normální jednohubku s honosnějším názvem :mrgreen:
Rybano, však kanapka je jednohubka ;)
No já někde četla, že u kanapek jsou trošku jiná „pravidla“ než u jednohubek ale co je na tom pravdy :nevim: :lol:
Ryb, a jaké mají „pravidla“ jednohubky ? :D
Hele já nevím, říkám, že jsem to někde četla ale pro mě je jednohubka kanapka a kanapka jednohubka :mrgreen:

Jednohubka je známá jenom pro nás, kanapka je takový „mezinárodnější“ pojem. Naše úča říkala kanapky a jednohubky tomutéž 8) Nemusí to být jen drobné ozdobené pečivo (nejčastěji vykrojený toust) ale může to být vykrojeno i ze sýrů atd. Dokonce jsem viděla i jakoby takové pidimidi razničí ze zeleniny nazvané jako kanapka. Asi proto, že to je malinké a sníš to jako jednohubku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
13.12.11 12:39
MUFICE píše:
RyBANA píše:
Kallkapa píše:
RyBANA píše:
Kallkapa píše:
RyBANA píše:
Tak u kanapek jsem zas debil já, páč je považuji za normální jednohubku s honosnějším názvem :mrgreen:
Rybano, však kanapka je jednohubka ;)
No já někde četla, že u kanapek jsou trošku jiná „pravidla“ než u jednohubek ale co je na tom pravdy :nevim: :lol:
Ryb, a jaké mají „pravidla“ jednohubky ? :D
Hele já nevím, říkám, že jsem to někde četla ale pro mě je jednohubka kanapka a kanapka jednohubka :mrgreen:
Jednohubka je snad z rohlíku obložené kolečko a ta kanapka je z té fr.veky, takový mini chlebíček nebo ne?

Jednohubka přece nemusí být jen nakrájený rohlík. Já dělám třeba tvrdý sýr s hroznovým vínem a ořechem na párátku a též je to jednohubka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764
13.12.11 12:40

jednohubka je jednou do huby :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
13.12.11 13:05
pikola píše:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.12.11 13:07

Já přímo rautem nepohrdám, salámky a sýry miluju a doma si to dáváme docela často takhle nazdobené, ale zase v soutěži mi to přijde nenápaditý :nevim:
To už radši ty „kanapky“, tam by měl člověk znát i skloubení chutí například.

Ale já bych klidně jako předkrm viděla i nějak pěkně upravené těstoviny (nemyslím zrovna těst. salát), brambory nebo rizoto v malinkém množství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12794
13.12.11 13:11
pikola píše:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
13.12.11 13:33
pikola píše:

stručně a jasně řečeno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
13.12.11 18:21

No já teda nemůžu, to je kuchařka. To je prso? Nebo srdce? Ne to je prso. A kde ta kachna ty prsa má? A pak koupí kachnu s droby a diví se, co to tam má za překvapení. A všechno zmrzlý. A ty knedlíky ty teda taky vypadají… No jsem zvědavá, jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
13.12.11 18:23

teda to nemá chybu :mrgreen: , to je umělkyně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.12.11 18:24

Tak dneska to je pravé patlámo matlámo! Ani mi jí není líto, že je mladá. Má dělat na co stačí :roll:
A nakonec se snad ožere a bude to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
13.12.11 18:27
KPKristy píše:
Tak dneska to je pravé patlámo matlámo! Ani mi jí není líto, že je mladá. Má dělat na co stačí :roll:
A nakonec se snad ožere a bude to :mrgreen:

Po delší době mám čas a puštenou telku, to je neskutečná k…a, dobře jí tak, schválně to dneska dokoukám ;)

• Citovat
  • Upravit
3118
13.12.11 18:43

Tak dneska to byl solidní masakr!Ale bavila jsem se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.12.11 18:45

Proboha, tohle přesně mě nebaví! Takhle matlat bych zvládla při troše fantazie taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
13.12.11 18:46

tak jahody sabayone neznám, jdu vyhledat, oč jde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie