Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
13.12.11 21:08
MUFICE píše:
KPKristy píše:
MUFICE píše:
Knedlíky uvařila v 17h a jedli tak ve 22h a ani jí to nenapadlo ohřát. Měla to strčit do mikrovlnky a bylo by to OK :)
Knedlíky po uvaření jedině do postele a vydrží teplé hodiny! :palec:
To už jsem slyšela, že to někdo dává do peřin :)

Fakt, je to super! Dávám tam i brambory, kaši, rýži. Prostě to mám uvařené a potřebuju uchovat, abych to za hodinu nemusela ohřívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
13.12.11 21:10

Evžena taky pamatuju-ale ten byl aspoň roztomilej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
13.12.11 21:45

Tak já dneska teda musím taky reagovat…nejsem teda nějaká extra kuchařka,ale to co milost paní předváděla,to byl mazec!!! A jak se ještě cítila…Já bych zalezla pod stůl…Proč si to nezkusila předtím uvařit? To nechápu…Knedlík teda jsem taky doma nikdy nedělala,kromě tvarohových,ale určitě bych se do toho nepouštěla v telce…A navíc ke kachním prsům knedlík?To je taky nějaké divné…A ten její úvodní tanec? No děs běs..myslím,že holka se zastavila někdy ve 13ti letech.
No a ten Zdeněk nebo jak se jmenuje…dotyčnému něco řekne,ale pak před kamerou mluví jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veselabaculka
13.12.11 21:50

Jak jinak dnešní Prostřeno okomentovat, než to byl mazec:-)))) Ale slečna je pořád i nadále velice důležitá frajerka:-))

• Citovat
  • Upravit
17058
13.12.11 22:11

Objevila jsem vaši diskuzi,tak snad nebude vadit,když se přidám,protože dnešní díl…To tedy byla show :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ta holka je úplně mimo,koupit mraženou kačenu,když ji mám za chvilku chystat :mrgreen: :mrgreen: Prý kde jsou prsa :mrgreen: :mrgreen: Styděla bych se,fakt jo.A bude to asi zábava podle ukázek,co bude dál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
13.12.11 22:12

A ještě mě pobavil ten celer :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
13.12.11 22:22
Brokianaa píše:
A ještě mě pobavil ten celer :palec:

jo, já si nebyla jistá, jestli jsem si to už nepřibásnila, ale takže ne…dávala do košíku petržel a nazvala to celerem, žejo :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
13.12.11 23:47
kristy84 píše:
Jo,Evža je hustej,z toho jsem tenkrát nechápala :mrgreen: Lidská blbost nemá hranic :zed:

Taky jsem koukala, ještě si ho pamatuju, když to dávali poprvé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
14.12.11 00:19

zahrajeme si Kenta,pravidla sice asi moc nevysvetlila,ale hl.,že je to bavilo,to si mohli rovnou zahrát prsi…takovy tele jsem dlouho nevidela,chudák holka,chudáci rodice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
14.12.11 00:23
Nelze zapomenout :mrgreen:
MUFICE píše:
kristy84 píše:
Jo,Evža je hustej,z toho jsem tenkrát nechápala :mrgreen: Lidská blbost nemá hranic :zed:
Taky jsem koukala, ještě si ho pamatuju, když to dávali poprvé :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.12.11 06:12

Ježíš já včera neviděla začátek, tak jsem na to teď koukla…co to bylo za tanec???!! 8o

Och jaká ostuda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
14.12.11 06:25
kristy84 píše:

Evžena znám osobně :lol: A musím teda říct, že je ještě o fous horší než v telce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
14.12.11 08:05
KPKristy píše:
Ona si nejspíš myslela, že prsa dostane jen z kachny. Že by je koupila extra ji podle mně vůbec nenapadlo, neví snad, že to vůbec existuje. Soudím podle jejího stylu vaření a pohybu v kuchyni vůbec…

V pondělí udělalo Aha blbečka z Jána a nakonec je z nich snad jedinej normální. A po dnešku mu teda moc fandím, aby vyhrál. Nechci vidět jako vítěze puberťáky, co se handrkují nebo namyšlenýho Vladimíra :zed:

Jahody bych si dala, ale leda podle toho receptu. Ta její kašišvajda mě tedy nelákala…

Přesně tak. Jan je v pohodě, na nic si nehraje, bydlí v penzionu a nestydí se za to, nevařil někde ve vypujčeném bytě od kamaráda jak někteří z pořadu.
Vladimír je falešný, polévku pochválí a pak za zády si stěžuje, že je slaná. Jsem velice zvědavá jak uvaří v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
14.12.11 08:17

já znám osobně mariána,co tam kdysi vyhrál na půl s nějakou paní, vařil zvěřinu, a dle jeho slov natáčí do dvou tří ráno a pak začínají hned nanovo, někdy jim i naznačí nebo řeknou, co mají říkat, jak se mají chovat, musí to být šílené a těžké, i u toho vařit, a třeba to jídlo udělat čerstvé, aby vydrželo, než jí…
ale tahle holka tam nemá co dělat a taky přeji výhru jánovi, už kvůli tomu, jak je skromný a žije…
a nebo tomu mladému klukovi, no uvidíme, co předvede…
:think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50133
14.12.11 11:38
j.s. píše:
já znám osobně mariána,co tam kdysi vyhrál na půl s nějakou paní, vařil zvěřinu, a dle jeho slov natáčí do dvou tří ráno a pak začínají hned nanovo, někdy jim i naznačí nebo řeknou, co mají říkat, jak se mají chovat, musí to být šílené a těžké, i u toho vařit, a třeba to jídlo udělat čerstvé, aby vydrželo, než jí…
ale tahle holka tam nemá co dělat a taky přeji výhru jánovi, už kvůli tomu, jak je skromný a žije…
a nebo tomu mladému klukovi, no uvidíme, co předvede… :think: :think:

Takže ten dezert jedí až po půlnoci? 8o Podle mě začínají točit kolem poledne, vždycky čumím na ty hodiny, když jdou nakupovat do Lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí