Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já jsem si taky myslela, že kolem poledne se začíná, okolo 17:00-18:00 se jde jíst, kolem 20:00 je dezert a parta se rozchází a i celkem to tak vychází se „sluncem“, je vidět, že díly, co jsou točený v létě, tak když jedou autem, tak se smráká, ale ještě je světlo ![]()
elanaa píše:
já jsem si taky myslela, že kolem poledne se začíná, okolo 17:00-18:00 se jde jíst, kolem 20:00 je dezert a parta se rozchází a i celkem to tak vychází se „sluncem“, je vidět, že díly, co jsou točený v létě, tak když jedou autem, tak se smráká, ale ještě je světlo
Myslela jsem si to uplne stejne…ja myslim ze to tak i je
spis jestli netoci po jidle jeste ty prupovidky ke vsemu ![]()
to je možný…protože je vidět, že jsou točený v tom bytě, kde jsou zrovna na návštěvě, tak ono než se všichni vystřídají atd., tak to asi čas zabere
taky jsem zvědavá a přišla mi sympatická i ta druhá holka, ale podle ukázek to bude ještě zajímavé
![]()
no nevím, on říkal, že se domů dostal až třeba kolem třetí a další den zase, že je to náročné,…tak nevím, asi tam jedou na těch pět, ale pak to asi trvá, než vše dotočí
![]()
j.s. píše:
taky jsem zvědavá a přišla mi sympatická i ta druhá holka, ale podle ukázek to bude ještě zajímavé![]()
![]()
no nevím, on říkal, že se domů dostal až třeba kolem třetí a další den zase, že je to náročné,…tak nevím, asi tam jedou na těch pět, ale pak to asi trvá, než vše dotočí![]()
![]()
Je mohla by jsi od nej prosim pozjistovat detaily,jak to probiha?strasne by me to zajimalo…treba to smejdeni,jestli musi lizt i do skrini atd…
bell píše:j.s. píše:Je mohla by jsi od nej prosim pozjistovat detaily,jak to probiha?strasne by me to zajimalo…treba to smejdeni,jestli musi lizt i do skrini atd…
taky jsem zvědavá a přišla mi sympatická i ta druhá holka, ale podle ukázek to bude ještě zajímavé![]()
![]()
no nevím, on říkal, že se domů dostal až třeba kolem třetí a další den zase, že je to náročné,…tak nevím, asi tam jedou na těch pět, ale pak to asi trvá, než vše dotočí![]()
![]()
Ahoj holky, muzu se pridat k drbarne? Nemam v okoli vubec nikoho, s kym bych mohla rozebirat PROSTRENO
… zacala jsem sledovat teprve minuly tyden a to pres internet, takze mam vse az den po vas
… ale i tak je to sranda, sice mirne silim z receptu i hostitelu, ale nejvice snad z chovani, nekdy mi to prijde, ze to „spatny“ film a ne skutecni lide.
Ziji momentalne mimo CR a sleduji „Prostreno“ prave ve Francii, minuly rok jsem to sledovala v Nemecku a to je opravdu naprosto o necem jinem. Lide jsou tam mili, prijemni, stolovani krasne, vkusne, chodi hezky oblekani na vecere a recepty jsou vetsinou jako z restaurace, proste je to parada, takze mam moznost srovnani a tak se bavim ![]()
Samo uz me napadlo, ze az opet budeme v CR, tak se prihlasim do Prostreno, ale mam strach, aby me tam nekdo nesemlel, nezkritizoval nebo nepomlouval, fakt se mi proste to chovani moc nelibi ![]()
přidej, já jsem tu taky teprve nováček, ale hezky se to tu teď rozjelo ![]()
a mimochodem, tento tyden rozhodne fandim Jaaaanovi, je to sympos, velmi skormny, prijemny, hrubeho slova z jeho ust neuslysis, tak snad alespon ten, zbytek je smecka zla, co neumi varit … alespon podle upoutavek na tento tyden
zjistím číslo nebo maila a budu ho otravovat, on mi psal tenkrát sms, že bude v tv, že se mám kukat, tak jsem teda obdivovala, že do toho šel…já ráda vařím, i bych do toho šla, ale prostě mrzelo by mě, ta kritika a pak bych měla strach, že bych musela jíst nějaké blafy, co třeba udělala včera a prostě já sním všechno, ale asi od známých zdrojů
já jsem puňta, takže by mě určitě šupli někde k nějakým prasatům
![]()
skritek Petra píše:
a mimochodem, tento tyden rozhodne fandim Jaaaanovi, je to sympos, velmi skormny, prijemny, hrubeho slova z jeho ust neuslysis, tak snad alespon ten, zbytek je smecka zla, co neumi varit … alespon podle upoutavek na tento tyden
no jo, slovák ![]()
j.s. tak presne z toho mam taky strach, ze by si me tam podali a ja bych pak pred celym narodem valila slzy jako hrachy a tak nevim nevim, ale asi bych to stejne zkusila ![]()
jojo, Slovaci, to jsou nasi bratia a slusni, skromni lidi ![]()
skritek Petra píše:Ziji momentalne mimo CR a sleduji „Prostreno“ prave ve Francii, minuly rok jsem to sledovala v Nemecku a to je opravdu naprosto o necem jinem. Lide jsou tam mili, prijemni, stolovani krasne, vkusne, chodi hezky oblekani na vecere a recepty jsou vetsinou jako z restaurace, proste je to parada, takze mam moznost srovnani a tak se bavim
Líbilo by se mi, kdyby i u nás to mělo úroveň…
mně taky…bohužel když se vyskytne nějaká výjimka (matně si teď vybavuju třeba Adélku z Plzně, nějaká umělkyně), tak jí dají do party „tohle nejím“ „to je moc exotické“ „čekala jsem něco jiného“ a úplně to zazdí, nakonec je ten dotyčný za blba
(a to ještě zrovna Adéla tam měla docela slušnou partu)