Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
to tam fakt chceš jít? Já nejsem typ co by se cpal do TV, za ty prachy mi to nestojí ![]()
no me to vubec nestoji za zadne penize, ja to spise chci zkusit proto, aby lidi vedeli, ze se da stolovat, varit a vubec veceret trosku na urovni s patricnymi zpusoby a proste jinak … ale fakt se bojim, ze by me dali do pytle s nejakyma ignorantama a ze by me meli za exota ![]()
no co si pamatuju, pokud někdo uměl vařit a byl v pohodě, tak to stejně valnej úspěch nemělo, lidi chtějí vidět krev! Kdysi jsem četla blog, ha jsem to našla http://www.clipboard.cz/7bc jednoho ucastnika
me to skoro vubec nejde precist
… nemam podporu ceske diakritiky na PC
… no nevadi, prectu nekdy jindy
toz nam nezbyva, nez se pozvat navzajem ![]()
me to taky nějak blbne, ale mam tablet.. a odkud ze jsi? Francie?
Ted zrovna bydlime v Annecy, coz' je v podhuri Alp, kousek od Svycarskych hranic, ale v lete uz zase budeme v Praze - na nejakou dobu, nez zase nekde odficime
- Ty bydlis ve Spanelsku? Kde tam?
V jiznim Španělsku, Andalusie, skoro u Afriky
jak dlouho tu budu Nevím, podle možnosti. Jinak jsem taky z prahy
Vidis, dame vecu v Pze … jeste nekdo se hlasi na vecu do Phy? Prijedte, holky, na Emiminovske PROSTRENO, ale bude to bez kamer ![]()
Tak jsem koukla na dnesni menu a predkrm z listoveho testa a dezert tez ![]()
skritek Petra píše:
Vidis, dame vecu v Pze … jeste nekdo se hlasi na vecu do Phy? Prijedte, holky, na Emiminovske PROSTRENO, ale bude to bez kamer
A bez výhry
![]()
Iduska píše:skritek Petra píše:A bez výhry
Vidis, dame vecu v Pze … jeste nekdo se hlasi na vecu do Phy? Prijedte, holky, na Emiminovske PROSTRENO, ale bude to bez kamer![]()
![]()
Jooo, tak to je detail, na ktery jsem zapomnela
… ale vyhra budou 4 vecere zadara ![]()
bell píše:
Tak jsem koukla na dnesni menu a predkrm z listoveho testa a dezert tez
jojo, listový těsto je věčný (a vděčný)-tak tomuhle mládežníkovi ho odpustíme, co říkáte? ![]()
Dobře tak moje menu
Chlebík rytíře Matyáše
Kohoutková polévka s mrkví
Kostelníkova bašta
Mandarinková ledová třísť
na stůl pak dostanou:
![]()
chleba namazaný máslem a plátek šunky
voda z kohoutku a jedna baby mrkvička
tvrdý chléb a hrníček mléka
rozsekané kostky ledu a jeden měsíček mandarinky