Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Filipovi taky nerozumím, mluví blbě. Ale to neva, uvařil celkem v pohodě na jeho věk. Až teda na ten párek ve špízech v kombinaci s vínem, ale to se časem poladí ![]()
Jo jo, jednou bude fajn manžel a otec…
tak po dnešku jsem na Filipa změnila názor, navíc, jestli je pravda, že k nejmladší ségře vstával, tak ho chci domů
jinak Vladimír jedna velká faleš a Nikola je blbá jak sklenice od okurek (doufám, že se nějaká sklenice neurazí).. prý co je to MDŽ ![]()
Filip je šikulka
Výhru mu přeji, věřím, že vyhraje!!
Vladimír mě pobavil - dvouletý kojenec ![]()
Na to, že má šest dětí by teda mohl vědět, že dvouletý dítě už moc kojenec není že ![]()
RyBANA píše:
Na to, že má šest dětí by teda mohl vědět, že dvouletý dítě už moc kojenec není že
jo, ale když jeho manželka kojila do 2.5 roků, tak jeho dítě kojenec bylo
![]()
Tak dvouletý kojenec mě taky pobavil ![]()
Jinak se mi líbilo jak dnes uvařil. Byl šikovný a výhru mu přeji.
Jako Filip na svůj věk klobouk dolů
A hlavně je to hrozně hodnej,slušnej kluk
Moc moc bych mu přála,aby vyhrál ![]()
Ale ty dvě nádhery blondatý-z těch jako fakt nemůžu
Ta Nikola prej-aspon bych to ohřála v mikrovlnce a sama to včera měla studený jak psí čumák,to jsem nechápala
Ta by po tom svym výkonu neměla komentovat vůbec nic
A ta druhá,to je konec,ta se pořád tváří,jako kdyby jí někdo ubližoval,no neskutečný ![]()
Filda je tak trochu, no spíš docela dost velkej mamánek, chudák jeho budoucí manželka
, ale v kuchyni mu to až na pár drobných nedostatků šlo pěkně. To jídlo vypadalo jedle, na jeho věk fakt dobrý. Když to srovnám s tou kačenou včera.....Je hezké že pomáhá doma, má výhodu do budoucna, ale s tou fixací na maminku už to takový terno nebude.
Taky si myslím že pokud to neříkal jen pro kameru tak to bude mamánek jako blázen… jinak uvařil výborně na mladýho týpka… jestli bych něco změnila tak ty jablíčka byli i se šlupkou se mi zdálo jinak bych si ten dezert teda dala
vypadalo to pěkně
byl šikovnej a ten dezert je moc dobrej,jedla jsem ho u známé akorát ona dala vanilkový pudink.....myslím,že se ten jahodový ani k jablkům moc nehodí ![]()
Ahoj holky!
Nedá mi to a musím se přidat. Sleduju Prostřno docela pravidelně a taky už nějký den čtu Vaši diskuzi. Nejsem žádný extra gurmán, ale už jsem ledacos ochutnala (i žabí stehýnka:-)). Do Prostřeno se teda nepřihlásím a ani z Prahy nejsem, abych vás mohla pozvat. Ale soutěžící okomentuju ráda ![]()
Včerejší vaření Nikoly bylo snad nejhorší, co jsem viděla. A celkový projev té děvčice byl děsný. Takový malý detail - když už si na zeď napíšu anglické slovo , tak by mohlo být aspoň správně (měla tak nápis FOREWER
)
Ten dnešní klučina působí moc sympaticky a moc hezky mluvil o mamince. Jeho budoucí partnerka bude muset s maminkou vycháet po dobrém, jinak asi u Filipa neuspěje. Ale přes obrazovku vypadal Filip jako skromný, pracovitý kluk ![]()
já si vůbec nemyslím, že by byl Filip mamánek…spíš prostě musel brzo dospět a přijmout roli partnera
Ale souhlasím s tím, že budoucí žena bude muset s maminkou vycházet, protože to je určitě paní, které si Filip hodně váží a nebude se jí smět zkřivit vlas ![]()
nicméně obecně mi ten kluk přijde fakt moc příjemný a slušný, něco takového už tam v jeho věku opravdu dlouho nebylo
Souhlasím s elenou, Filip mi jako mamánek nepřijde. Ale myslím, že není možné ,aby teď chodil s holčinou jeho věku. Ta by to nedala. Osmnáctiletá holka má jiné „starosti“, Filip je předčasně dospělý. Do budoucna je to ale velká výhoda!!