Prostřeno na Primě - sledujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
14.12.11 18:50

Filipovi taky nerozumím, mluví blbě. Ale to neva, uvařil celkem v pohodě na jeho věk. Až teda na ten párek ve špízech v kombinaci s vínem, ale to se časem poladí ;)

Jo jo, jednou bude fajn manžel a otec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
14.12.11 18:52

ale Vladimír je fakt falešný hovado :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
14.12.11 18:58

tak po dnešku jsem na Filipa změnila názor, navíc, jestli je pravda, že k nejmladší ségře vstával, tak ho chci domů :mrgreen: jinak Vladimír jedna velká faleš a Nikola je blbá jak sklenice od okurek (doufám, že se nějaká sklenice neurazí).. prý co je to MDŽ :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
14.12.11 19:00

Filip je šikulka :palec: Výhru mu přeji, věřím, že vyhraje!!

Vladimír mě pobavil - dvouletý kojenec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.12.11 19:01

Na to, že má šest dětí by teda mohl vědět, že dvouletý dítě už moc kojenec není že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
14.12.11 19:04
RyBANA píše:
Na to, že má šest dětí by teda mohl vědět, že dvouletý dítě už moc kojenec není že :mrgreen:

jo, ale když jeho manželka kojila do 2.5 roků, tak jeho dítě kojenec bylo :jazyk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
14.12.11 19:08

Tak dvouletý kojenec mě taky pobavil :-)

Jinak se mi líbilo jak dnes uvařil. Byl šikovný a výhru mu přeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
14.12.11 19:10

Já mu teda fandím a chci ho taky domů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
14.12.11 19:21

Jako Filip na svůj věk klobouk dolů :palec: A hlavně je to hrozně hodnej,slušnej kluk :kytka: Moc moc bych mu přála,aby vyhrál :kytka:
Ale ty dvě nádhery blondatý-z těch jako fakt nemůžu :zed: Ta Nikola prej-aspon bych to ohřála v mikrovlnce a sama to včera měla studený jak psí čumák,to jsem nechápala :zed: Ta by po tom svym výkonu neměla komentovat vůbec nic :zed: A ta druhá,to je konec,ta se pořád tváří,jako kdyby jí někdo ubližoval,no neskutečný :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
14.12.11 20:07

Filda je tak trochu, no spíš docela dost velkej mamánek, chudák jeho budoucí manželka :lol:, ale v kuchyni mu to až na pár drobných nedostatků šlo pěkně. To jídlo vypadalo jedle, na jeho věk fakt dobrý. Když to srovnám s tou kačenou včera.....Je hezké že pomáhá doma, má výhodu do budoucna, ale s tou fixací na maminku už to takový terno nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
14.12.11 20:22

Taky si myslím že pokud to neříkal jen pro kameru tak to bude mamánek jako blázen… jinak uvařil výborně na mladýho týpka… jestli bych něco změnila tak ty jablíčka byli i se šlupkou se mi zdálo jinak bych si ten dezert teda dala :) vypadalo to pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.12.11 20:46

byl šikovnej a ten dezert je moc dobrej,jedla jsem ho u známé akorát ona dala vanilkový pudink.....myslím,že se ten jahodový ani k jablkům moc nehodí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
14.12.11 21:54

Ahoj holky! :mavam: Nedá mi to a musím se přidat. Sleduju Prostřno docela pravidelně a taky už nějký den čtu Vaši diskuzi. Nejsem žádný extra gurmán, ale už jsem ledacos ochutnala (i žabí stehýnka:-)). Do Prostřeno se teda nepřihlásím a ani z Prahy nejsem, abych vás mohla pozvat. Ale soutěžící okomentuju ráda :mrgreen:

Včerejší vaření Nikoly bylo snad nejhorší, co jsem viděla. A celkový projev té děvčice byl děsný. Takový malý detail - když už si na zeď napíšu anglické slovo , tak by mohlo být aspoň správně (měla tak nápis FOREWER :roll: )

Ten dnešní klučina působí moc sympaticky a moc hezky mluvil o mamince. Jeho budoucí partnerka bude muset s maminkou vycháet po dobrém, jinak asi u Filipa neuspěje. Ale přes obrazovku vypadal Filip jako skromný, pracovitý kluk :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
14.12.11 21:58

já si vůbec nemyslím, že by byl Filip mamánek…spíš prostě musel brzo dospět a přijmout roli partnera :nevim: Ale souhlasím s tím, že budoucí žena bude muset s maminkou vycházet, protože to je určitě paní, které si Filip hodně váží a nebude se jí smět zkřivit vlas ;)

nicméně obecně mi ten kluk přijde fakt moc příjemný a slušný, něco takového už tam v jeho věku opravdu dlouho nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.12.11 22:12

Souhlasím s elenou, Filip mi jako mamánek nepřijde. Ale myslím, že není možné ,aby teď chodil s holčinou jeho věku. Ta by to nedala. Osmnáctiletá holka má jiné „starosti“, Filip je předčasně dospělý. Do budoucna je to ale velká výhoda!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí