Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kometa32 píše:
Daniela dnes bude vařit kung-pao a Vladimír nebude spokojený, protože to uvařila na vlastní způsob.
Tak kdyby to uvařila mně, tak já bych vůbec nevěděla jak to má chutnat, protože jsem to ještě nikdy nejedlaTakovým jídlům přednost nedávám, vždy si objednám něco jiného…
A dívám se teď na ranní prostřeno, reprízu a je mi toho Zdeňka líto
jakého Zdeňka myslíš? ![]()
jinak přesně, já kungpao taky nikdy nejedla, číňany moc nemusím…a když už jiná restaurace (rozuměj italská
) v dohledu není, tak si dávám nudle s nějakýma krevetama nebo tak
kometa32 píše:
Daniela dnes bude vařit kung-pao a Vladimír nebude spokojený, protože to uvařila na vlastní způsob.
Tak kdyby to uvařila mně, tak já bych vůbec nevěděla jak to má chutnat, protože jsem to ještě nikdy nejedlaTakovým jídlům přednost nedávám, vždy si objednám něco jiného…
A dívám se teď na ranní prostřeno, reprízu a je mi toho Zdeňka líto
Taky jsem dnes viděla konec.
elanaa píše:Brokianaa píše:
Holky,kde jsou na netu ty díly? Dneska jdu na návštěvu tak neuvidím a zrovna bych teda ráda vidělaiprima.cz/prostreno
Taky na to občas druhý den koukám, když zrovna nejsem doma.
vždycky se to tam objeví několik hodin po odvysílání premiéry, nejdéle do druhého dne to tam je
tak mě přijde, že dnešní blondýna uvařila špicově a mistr Vladimír se pěkně shodil-blbec
Daniela příjemně překvapila.. sice mi je od začátku týdne nesympatická, ale vařit umí.. =) zajímá mě, co bude dělat Vladimír, jenže zítra prostřeno neuvidím.. ![]()
Daniela mě velmi překvapila, v kuchyni byla moc šikovná ![]()
Vaření polévky Daniely a Nikol je nebe a dudy ![]()
já bych tomu Vladimírovi snad dala jednu po tlamě… nejde o to že nechce říkat nic za rohem to je v pořádku ale tohle bylo přehnaný
kometa32 píše:
A Vladimír se taky vyznamenal…psát letím s háčkem nad T
jo to bylo dobrý a hlavně mu to všichni odkejvali
![]()
Tak jsem zvedava co Vladimir predvede,pan chytrej…a Daniela docela prekvapila i nudle delala domaci
ty ja nikdy nedelala a opravdu se v kuchyni umi otacet…akorat to Kung pao opravdu nebylo…ale to by me nak nevadilo,zalezi jak to chutna.....
a slečna Nikol nejdřív si tam vysype půl slánky, pak tam nakydá litr chilli no jasně že to pak nechutná… kvůli takovým lidem bych se do toho bála jít i když mě to hodně láká..